Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebedi rengina kim kime noliyi. ya arayı açtım ya kafa basmıyor: explain this pls. what is the problem?
eminim reelde de hiç arkadası yoktur.
bu kadar ortalık karıstıran baska kimse yok fallen inan ki.
secim gününde de herkes iyiken bir şey yazdı millet birbirine girdi.
Anladım ben onu anladımmm
Ayy bayıldımm valla yazın çekileni de koyarsan bu topikte patlama olur ama harbiden patlar uçar gider yani bir topik onu kaldırabilir mi şüpheliyim ben bunu profil resmi yapiciğimmmm
ohh yeee, evet, evet evet, daha çok, biraz daha evettt, sev beniiii
Yav he he.
ya yazılara bak yazdıklarınız hiç hoş değil yazmışlarda
dönüp kendilerine,kendi arkadaşlarına bakıyorlarmı bu tipler
hemadem kavga etmek istemiyorsunuz,ne çullandınız üstüme
görmeyin olur biter
Su düzgün alinti sampiyonumuz senarist beyni yakicisi 'Fallen i ikna edelimde su fadil Fidilli+Hitler+ Mr. Bean karisiminin yazin cekilmis olaninida koysun catlaycamDD
Hayır yani buradaki herkes birbiriyle zıt görüşte ama ne güzel muhabbet ediyor,senin derdin ne ?
neyse ki kaale alınmayacak yorumları oldugunu kendi de kabul etti şimdi.
biraz sonra altıma işiycinn bu kadar tatlı hatunlar nasıl toplanmış buraya yaaaaa
Kiz valla inandım. Olsun sen ver adresini ahaha ama ben twittera giremiyom ki
çeteler iş başında
seni kaale hiç almadım,ama her defasında arkadaşlarınla gelip saldırdın
siyasete girmicem der girer
of sinirlerim çok bozuldu çıkıyorum der,baakarsın yıne burda
gıt ders çalış ,tabı bu çeneyle bıraz zor :)
benim boğazıma sarılcakmışsın ya
acaba sen benim yanımda olsan ben sana neler yaparım
işte seviye,hemen şiddete başvur
nazar değer koyma lütfen resmimide alıntılamayın
heytt conemm beni seni varya öpeceğimmmmm
tamam bacı zeki mürende seni görmeyecek hadi
olmazzzz o' muzlarım çok geniş çıkmış o resimde
ulan akşam pazarı kaç tane manita yaptım kendime beeee
Valla bana da annem sen çok gevezesin adamın kafası kaldırmaz dinleyemez seni derdi ki kendisi bile dayanamazdı çenebazlığıma ama ne oldu kendim gibi hem de benden beter bir koca bulunca sorun kalmadı şimdi annem ikimizle de başetmeye çalışıyor
ebedi bak git yoksa hiç iyi konuşmıcam. bir yere kadar sabrederimçeteler iş başında
seni kaale hiç almadım,ama her defasında arkadaşlarınla gelip saldırdın
siyasete girmicem der girer
of sinirlerim çok bozuldu çıkıyorum der,baakarsın yıne burda
gıt ders çalış ,tabı bu çeneyle bıraz zor :)
benim boğazıma sarılcakmışsın ya
acaba sen benim yanımda olsan ben sana neler yaparım
işte seviye,hemen şiddete başvur
Ben mi söyliyim mii.. 38 kiloyum ben :26::18:
onlarda ne olmuştu k ay merak ettim ya o kadar senedir buraya üyeyim bir şeyden haberim yok benim yaaa
gercekten şurada üslubumu bozmamaya calısıyorum ama bir yerden sonra da üslup ban falan tanımam.
herkes haddini bilsin.
gercekten şurada üslubumu bozmamaya calısıyorum ama bir yerden sonra da üslup ban falan tanımam.
herkes haddini bilsin.
Bunlar hep senin o günes gibi parlak yüzünün, gözlerinin güzelligi ortaya seren o güzel gözlükleriyin, hicbir erkege senin kadar yakismayacak karizmatik biyiginin ve o ahengle dans eden saclariyin eseri iste:))))))
kesinlikle canım büyük bir nazar boncuğu tak yakanaa. Gel vatandaş geeelll
Sen git anca banlanınca beni şikayet et.
penguen i kapağı yapınca sorun omuyorda ben yazınca mı yasak teesüf ederim alıntı yaptım ben. emeğe saygıdan da yazıyorumKızım napıyosunuz siz orada şiişttt burada reşit olmayan birileri vardır belkii.. Kapattıracaksınız siteyi valla.
yaniii böyleleri hep çıkmaz karşımızda fırsatı kaçırmeycaann. dün akşam digiturk te bi film izledim metroya binemeyn bi baağğyan binseydi nolurdu binemeyince noldu diye gösteriyordu. bende kaçırmamalıyım filme bağlantısını yazamayıp saçmaladım şu an ama sen de hala okuduğuna göre fena değilim. öpüyorum çokBuldun tabi Fidillioglunun bir numeyro büyük olan yakisikli ikizini sirnasiyorsun demiiii:))))
hahaha pardon yaaa size kapalıydı demi :)))) bana kapalı değil de :))) açılınca vereyimde gül cemalimi gör :))
olmazzzz o' muzlarım çok geniş çıkmış o resimde
alarey bulamadım alıntını direkt yazim. benide eklesene twitera bekarım bak