• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

alarey bulamadım alıntını direkt yazim. benide eklesene twitera bekarım bak :ssz::ssz::51:

ebedi rengina kim kime noliyi. ya arayı açtım ya kafa basmıyor: explain this pls. what is the problem?

Boşver canımm saçma şeyler üzerinde kavga çıkarılmaya çalışılıyor bu sözlere cevap yazmamak en iyisi uzar gider yoksa birileri kaçıncı banını alıyor yasak kalktı yine de ban almayı başarıyorlar hala ilk geldikleri anda yaptıkları ilk şey ortamı germek saldırmak birilerine cevap verdikçe de uzar gider görme duyma.. :36::36::36:

eminim reelde de hiç arkadası yoktur.
bu kadar ortalık karıstıran baska kimse yok fallen inan ki.

secim gününde de herkes iyiken bir şey yazdı millet birbirine girdi. :53:

Anladım ben onu anladımmm :23::23:

Ayy bayıldımm valla yazın çekileni de koyarsan bu topikte patlama olur ama harbiden patlar uçar gider yani bir topik onu kaldırabilir mi şüpheliyim ben bunu profil resmi yapiciğimmmm :27::37::37:

nazar değer koyma lütfen resmimide alıntılamayın :20::20::20::20:

ohh yeee, evet, evet evet, daha çok, biraz daha evettt, sev beniiii :23:

heytt conemm beni seni varya öpeceğimmmmm :38::38::38:

:52::52::52::52::52::52::52::52:

ya yazılara bak yazdıklarınız hiç hoş değil yazmışlarda
dönüp kendilerine,kendi arkadaşlarına bakıyorlarmı bu tipler
hemadem kavga etmek istemiyorsunuz,ne çullandınız üstüme
görmeyin olur biter

tamam bacı zeki mürende seni görmeyecek hadi :ssz::ssz::ssz::ssz:

Su düzgün alinti sampiyonumuz senarist beyni yakicisi 'Fallen i ikna edelimde su fadil Fidilli+Hitler+ Mr. Bean karisiminin yazin cekilmis olaninida koysun catlaycam:DDD

olmazzzz o' muzlarım çok geniş çıkmış o resimde :52::52::52::52:

Hayır yani buradaki herkes birbiriyle zıt görüşte ama ne güzel muhabbet ediyor,senin derdin ne ?

ulan akşam pazarı kaç tane manita yaptım kendime beeee :52::52::52:

neyse ki kaale alınmayacak yorumları oldugunu kendi de kabul etti şimdi.:ssz:

çeteler iş başında :52:
seni kaale hiç almadım,ama her defasında arkadaşlarınla gelip saldırdın
siyasete girmicem der girer
of sinirlerim çok bozuldu çıkıyorum der,baakarsın yıne burda
gıt ders çalış ,tabı bu çeneyle bıraz zor :)
benim boğazıma sarılcakmışsın ya
acaba sen benim yanımda olsan ben sana neler yaparım
işte seviye,hemen şiddete başvur

biraz sonra altıma işiycinn bu kadar tatlı hatunlar nasıl toplanmış buraya yaaaaa:1::1::1::1:

Bunlar hep senin o günes gibi parlak yüzünün, gözlerinin güzelligi ortaya seren o güzel gözlükleriyin, hicbir erkege senin kadar yakismayacak karizmatik biyiginin ve o ahengle dans eden saclariyin eseri iste:))))))

gercekten şurada üslubumu bozmamaya calısıyorum ama bir yerden sonra da üslup ban falan tanımam.
herkes haddini bilsin.

Hafta sonundan sonra göreceğiz seni,ban korkusuna çıkmıyormuş sesin.

nazar değer koyma lütfen resmimide alıntılamayın :20::20::20::20:

heytt conemm beni seni varya öpeceğimmmmm :38::38::38:

:52::52::52::52::52::52::52::52:

tamam bacı zeki mürende seni görmeyecek hadi :ssz::ssz::ssz::ssz:

ulan akşam pazarı kaç tane manita yaptım kendime beeee :52::52::52:

kesinlikle canım büyük bir nazar boncuğu tak yakanaa. Gel vatandaş geeelll :9::9::52::52:

Valla bana da annem sen çok gevezesin adamın kafası kaldırmaz dinleyemez seni derdi ki kendisi bile dayanamazdı çenebazlığıma ama ne oldu kendim gibi hem de benden beter bir koca bulunca sorun kalmadı şimdi annem ikimizle de başetmeye çalışıyor :9::9:

Benim ki de kaynana gibisin der evlenebileceğimi düşünmüyor o kadar ümitsiz benden :1::1:

ebedi bak git yoksa hiç iyi konuşmıcam. bir yere kadar sabrederim
şu yerlerdeki seviyeni düzelt. kimblir kac yasındasın sen

bu ne ya böyle. git başka yeri karıstır. ne terbiye var ne üslup.

Ben mi söyliyim mii.. 38 kiloyum ben :26::18::17:

onlarda ne olmuştu k ay merak ettim ya o kadar senedir buraya üyeyim bir şeyden haberim yok benim yaaa :9:

Onca yorum arasından ilgimi çeken yorum bu oldu .

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyy ? 38 kilo musun ? :53:

Boyun kaç ? Nasıl yani.

gercekten şurada üslubumu bozmamaya calısıyorum ama bir yerden sonra da üslup ban falan tanımam.
herkes haddini bilsin.

Canım yapmak istediği de o zaten hem esprilerin basitliğinden çeteden dem vuruyor hem de gelmiş burada yazıyor ne işi var o zaman burada daha kaliteli yerlerde takılsın.

Ayrıca Mune gelmiş bakmış sorun görmemiş günlerden sonra o gerilimli hava dağıldığı için mutlu bile olmuş ona ne oluyorsa eline kıoz verip sevindirme çocukcağızı çok sevinmek istiyorsa gitsin kendine bir elma şekeri alsın avunsun ona buradan ekmek çıkmaz :21::21:

Bunlar hep senin o günes gibi parlak yüzünün, gözlerinin güzelligi ortaya seren o güzel gözlükleriyin, hicbir erkege senin kadar yakismayacak karizmatik biyiginin ve o ahengle dans eden saclariyin eseri iste:))))))

bumu benmiyim weisimmmm aşkummm :53::53::53::53::53::53:

kesinlikle canım büyük bir nazar boncuğu tak yakanaa. Gel vatandaş geeelll :9::9::52::52:

mala gel sıgıra gellll hahahhah ayyy anammmm :52::52::52::52:

Kızım napıyosunuz siz orada şiişttt burada reşit olmayan birileri vardır belkii.. Kapattıracaksınız siteyi valla. :53::52::52:
penguen i kapağı yapınca sorun omuyorda ben yazınca mı yasak teesüf ederim alıntı yaptım ben. emeğe saygıdan da yazıyorum :9::10:
Buldun tabi Fidillioglunun bir numeyro büyük olan yakisikli ikizini sirnasiyorsun demiiii:))))
yaniii böyleleri hep çıkmaz karşımızda fırsatı kaçırmeycaann. dün akşam digiturk te bi film izledim metroya binemeyn bi baağğyan binseydi nolurdu binemeyince noldu diye gösteriyordu. bende kaçırmamalıyım filme bağlantısını yazamayıp saçmaladım şu an ama sen de hala okuduğuna göre fena değilim. öpüyorum çok :27::27::37:

Bundan sonra BDV de takilaciimm, orada senin gibi erkek güzellerinin avcisi olcimmmm, Mune didi orada cok oluyormus senin gibi erkek güzelleri ahahahha:))
Hemde senin gibi utangacini degilllll, resmini paylasan utanmayanlarini bulcam:))))

alarey bulamadım alıntını direkt yazim. benide eklesene twitera bekarım bak :ssz::ssz::51:

oooo bebeğim demek bekarsın :)))
bende bekarım ne tesadüf :))) üçgen vucüdüm var kaslarım var haşin erkeğim ben :))) doğru adamı tercih ettim :)))))) ekleyim canım açıkmı tweetin girebiliyon mu ?

Back