Weiss seni böyle görmek güzelmiş ha.
her şerde bir hayır vardır diye boşa dememişler :)))
bak ben ve efsa dostluğa sebep oldu :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyyy dostum bana borç para lazımmm :))))
Hee biz şu an iletişimdeyiz zaten fenaa şeyler anlatıyiiii :102:
bence hoşumuza gitmeyenlere cevap vermeyelim yada özelde soralım sıkıntı neymiş belki sadece yanlış anlaşılmadır. gerilmeye gerek yok. ha çözülemiyorsa 3 maymun olmak çok zor değil. karşındakiyle aynı cins olmaktansa :9
valla kimseye yönelik yazmadım şimdi seninlede sorunlu olan varsa banada saldırmasın. ben keyif almaya geliyorum keyif verenlerle konuşurum
sadece öpüjjjen mi
boşver bence görme duyma konuşma. herkes böyle yaparsa ya ayak uydurmayı öğrenecekler, yada gidecekler..
ebedi senin içinde aynısı geçerli ilk defa karşılaşıyorum sneinle aynısını sende yazsan sanada cevabım bu olurdu taraf tutmuyorum yani.
Ben varımmmmmmBurası bugün yarın kapanır,geyik topiği açak mı ?
Yaaa arkadaşlar lütfen cevap vermeyin zaten banlıyken aşağıdan takip ediyordu açılınca da hemen geldi niyet zaten bir yerden gidip uzatmaktı başardı istediği bu zaten ayrıştırmak, kavga çıkmasını sağlamak lütfen görmezden gel kendi konuşsun kendi duysun yaa değmez çünkü istediğini elde etmiş olacak yok say, yazmıyor say bu kadar insan toplandık ne gerek varsa. Lütfen tek kelime yazmayın gitsin isterse gitmesin basit dediği yerde kalmaya devam etsin ama yer bulamaz kendisine. Bulmamalı da görüşlerimiz ne olursa olsun burada kavga çıkarmaya çalışan yok yani.[/COLOR]
Ne oldu da ben kaçırdım, kaçırmam imkansız ama benimmmbence hoşumuza gitmeyenlere cevap vermeyelim yada özelde soralım sıkıntı neymiş belki sadece yanlış anlaşılmadır. gerilmeye gerek yok. ha çözülemiyorsa 3 maymun olmak çok zor değil. karşındakiyle aynı cins olmaktansa :9
valla kimseye yönelik yazmadım şimdi seninlede sorunlu olan varsa banada saldırmasın. ben keyif almaya geliyorum keyif verenlerle konuşurum
sadece öpüjjjen mi
boşver bence görme duyma konuşma. herkes böyle yaparsa ya ayak uydurmayı öğrenecekler, yada gidecekler..
ebedi senin içinde aynısı geçerli ilk defa karşılaşıyorum sneinle aynısını sende yazsan sanada cevabım bu olurdu taraf tutmuyorum yani.
Oooo neler kacirdin biliyormusun:)))
KAinat yakisiklisi erkek güzeli fallen in resmini:)))
maaşını sayamayacak kadar çok mu para kazanıyorsun yoksa onlar için mi çalışıyorsun
bizede zam geldi bu ay çok mutluyum. akşam paten alıp kutlayacağım bunu. gelen zam 200 tl. ama paten 150, zam aldım akupunktura gidim demem ayda 200, zam geldi ya bendensiniz diye hesap ödemem 70, ya ayın ilk günleri yemiyeksek napıcaz diye yeöeğe 30 tl...
alın işte buda benim para hesabım. not : sarışınım evet
Dayannnnn LilyaNA kendini teslim etme sakinnn:)))))
O herkeslere mavi boncuk dagitan bir fidillioglu:)))
hangi topik buuu? açında gelelim
Soklanmis halde mi:))
Biriniz daha erkek cikin o zaman honiyi gecircem kafaya:)))
Lanet olsun kor talihim kara bahtim şuan dertten memelerime memelerime vuruyorum hahah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doğrusun canım yine karıstırdı ortalıgı
Lanet olsun kor talihim kara bahtim şuan dertten memelerime memelerime vuruyorum hahah
Ya diyo ki bana...Dayannnnn LilyaNA kendini teslim etme sakinnn:)))))
O herkeslere mavi boncuk dagitan bir fidillioglu:)))
Ben sana hesap numaramı gönderiyorum rakamı orda görürsün şekerimm :)))))Köpeğin olsun lilicim kaç para lazim
Yarıldım gülmekten şu annnLanet olsun kor talihim kara bahtim şuan dertten memelerime memelerime vuruyorum hahah
o da mı var yaaa offff neyse canım boşver. ben sana ne dicem biliyomusun ben ilk banımı neden yedim onu söliim:)Canım bunun yanlış anlaması yok ki direkt geliyor saldırıyor ilk yazdığı da hoş şeyler değildi ki sonra da aldı yürüdü. Her neyse özelden ne yazıcaz yani ortada herşey sonra vay özelden yazıyorlar da açıktan konuşamıyorlar oluyor. Hiç muhatap alıp sormam bile derdin ne diye zaten çok belli
Ben varımmmmmm
Ne oluyiii yaaa
Ne oldu da ben kaçırdım, kaçırmam imkansız ama benimmm
maaşını sayamayacak kadar çok mu para kazanıyorsun yoksa onlar için mi çalışıyorsun
bizede zam geldi bu ay çok mutluyum. akşam paten alıp kutlayacağım bunu. gelen zam 200 tl. ama paten 150, zam aldım akupunktura gidim demem ayda 200, zam geldi ya bendensiniz diye hesap ödemem 70, ya ayın ilk günleri yemiyeksek napıcaz diye yeöeğe 30 tl...
weis sana asılmadım diye aramızı bozma çok özel şeyler palaşıyoruz liliyle
Yok yav,geyiğin dibinde.
Gel gel sende dibe in ama dikkat et burada sok fena oluyor ummadigin anda vuruyor:))))