• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

bence hoşumuza gitmeyenlere cevap vermeyelim yada özelde soralım sıkıntı neymiş belki sadece yanlış anlaşılmadır. gerilmeye gerek yok. ha çözülemiyorsa 3 maymun olmak çok zor değil. karşındakiyle aynı cins olmaktansa :9::9::9
valla kimseye yönelik yazmadım şimdi seninlede sorunlu olan varsa banada saldırmasın. ben keyif almaya geliyorum keyif verenlerle konuşurum :54:

sadece öpüjjjen mi :23:

boşver bence görme duyma konuşma. herkes böyle yaparsa ya ayak uydurmayı öğrenecekler, yada gidecekler..
ebedi senin içinde aynısı geçerli ilk defa karşılaşıyorum sneinle aynısını sende yazsan sanada cevabım bu olurdu taraf tutmuyorum yani.

Canım bunun yanlış anlaması yok ki direkt geliyor saldırıyor ilk yazdığı da hoş şeyler değildi ki sonra da aldı yürüdü. Her neyse özelden ne yazıcaz yani ortada herşey sonra vay özelden yazıyorlar da açıktan konuşamıyorlar oluyor. Hiç muhatap alıp sormam bile derdin ne diye zaten çok belli :37:

Burası bugün yarın kapanır,geyik topiği açak mı ? :27::27::27:
Ben varımmmmmm :27:
Yaaa arkadaşlar lütfen cevap vermeyin zaten banlıyken aşağıdan takip ediyordu açılınca da hemen geldi niyet zaten bir yerden gidip uzatmaktı başardı istediği bu zaten ayrıştırmak, kavga çıkmasını sağlamak lütfen görmezden gel kendi konuşsun kendi duysun yaa değmez çünkü istediğini elde etmiş olacak yok say, yazmıyor say bu kadar insan toplandık ne gerek varsa. Lütfen tek kelime yazmayın gitsin isterse gitmesin basit dediği yerde kalmaya devam etsin ama yer bulamaz kendisine. Bulmamalı da görüşlerimiz ne olursa olsun burada kavga çıkarmaya çalışan yok yani.[/COLOR]

Ne oluyiii yaaa :45:
bence hoşumuza gitmeyenlere cevap vermeyelim yada özelde soralım sıkıntı neymiş belki sadece yanlış anlaşılmadır. gerilmeye gerek yok. ha çözülemiyorsa 3 maymun olmak çok zor değil. karşındakiyle aynı cins olmaktansa :9::9::9
valla kimseye yönelik yazmadım şimdi seninlede sorunlu olan varsa banada saldırmasın. ben keyif almaya geliyorum keyif verenlerle konuşurum :54:

sadece öpüjjjen mi :23:

boşver bence görme duyma konuşma. herkes böyle yaparsa ya ayak uydurmayı öğrenecekler, yada gidecekler..
ebedi senin içinde aynısı geçerli ilk defa karşılaşıyorum sneinle aynısını sende yazsan sanada cevabım bu olurdu taraf tutmuyorum yani.
Ne oldu da ben kaçırdım, kaçırmam imkansız ama benimmm :27:

Oooo neler kacirdin biliyormusun:)))
KAinat yakisiklisi erkek güzeli fallen in resmini:)))

Lanet olsun kor talihim kara bahtim şuan dertten memelerime memelerime vuruyorum hahah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maaşını sayamayacak kadar çok mu para kazanıyorsun yoksa onlar için mi çalışıyorsun :27:
bizede zam geldi bu ay çok mutluyum. akşam paten alıp kutlayacağım bunu. gelen zam 200 tl. ama paten 150, zam aldım akupunktura gidim demem ayda 200, zam geldi ya bendensiniz diye hesap ödemem 70, ya ayın ilk günleri yemiyeksek napıcaz diye yeöeğe 30 tl...
alın işte buda benim para hesabım. not : sarışınım evet :31::31:

bende saırınışım demek cep ondan delk :52::52::52::52:
Dayannnnn LilyaNA kendini teslim etme sakinnn:)))))

O herkeslere mavi boncuk dagitan bir fidillioglu:)))

weis sana asılmadım diye aramızı bozma çok özel şeyler palaşıyoruz liliyle

hangi topik buuu? açında gelelim :51:

aynennn

Dayannnnn LilyaNA kendini teslim etme sakinnn:)))))

O herkeslere mavi boncuk dagitan bir fidillioglu:)))
Ya diyo ki bana...
Neysee boşverrr :17:

Köpeğin olsun lilicim kaç para lazim

Ben sana hesap numaramı gönderiyorum rakamı orda görürsün şekerimm :)))))
Lanet olsun kor talihim kara bahtim şuan dertten memelerime memelerime vuruyorum hahah

Yarıldım gülmekten şu annn :60::60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
Canım bunun yanlış anlaması yok ki direkt geliyor saldırıyor ilk yazdığı da hoş şeyler değildi ki sonra da aldı yürüdü. Her neyse özelden ne yazıcaz yani ortada herşey sonra vay özelden yazıyorlar da açıktan konuşamıyorlar oluyor. Hiç muhatap alıp sormam bile derdin ne diye zaten çok belli :37:
o da mı var yaaa offff :ssz::ssz: neyse canım boşver. ben sana ne dicem biliyomusun ben ilk banımı neden yedim onu söliim:)
mor perdeye mor oda ve mor örtü vardı fikir sormuşru bende hiç güzel olmamış dedim boğmuş dedim. ordan biride vay efendim o beni kaale almasınmış harikaymış moral bozuyormuşum ben sonra bunlar ikisi birlik ol ben banı ye :9:
Ben varımmmmmm :27:

Ne oluyiii yaaa :45:

Ne oldu da ben kaçırdım, kaçırmam imkansız ama benimmm :27:

amaaan bişi yok işte ekşın yratıyoruz aramızdaaa :23::23::24:

maaşını sayamayacak kadar çok mu para kazanıyorsun yoksa onlar için mi çalışıyorsun :27:
bizede zam geldi bu ay çok mutluyum. akşam paten alıp kutlayacağım bunu. gelen zam 200 tl. ama paten 150, zam aldım akupunktura gidim demem ayda 200, zam geldi ya bendensiniz diye hesap ödemem 70, ya ayın ilk günleri yemiyeksek napıcaz diye yeöeğe 30 tl...

Ay canımm zam gelmiş bence evi filan değiştir çokmuş bak o para yarısını iade etseydin ya adam iflas edecek valla. Ben napam asgari ücret çalışıyorum gelen zaman bir akşam dışarıda yemek parası o da ucu ucuna ve ancak bir kebapçıda. Kocam olmasa yanmışım ben. Ondan geçiniyorum paso. onun geliri iyi neyse ki ben aileme yardım etmek için çalışıyorum. Emeklilik yaşı uzayınca annem yaştan emekli olamadı rahatsızlanınca da işten çıkmak zorunda kaldı bir kardeşim yetişemiyor vs. işte ülkenin durumu sende bozdur bozdur harca canım bitmez o para :9::27::27:

Muhasebeciyim piyo ben maaş zamanindayiz yarin dagitim yapacagim

Back