• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

yaa ne bilim okpy bu zamanenin gencleri öyle kendileri olmadigi halde, farkli insanlarin resimlerini koymuyormu face vs yerlere :)))
mesela genc kiz yaz google resimlerde arat bak neler cikiyor ;)
ordan birilerini begen al yükle haa bu benim iste de :))))

bu kızın çıkması için başka türlü aratması gerekir. rus genç kız ...... su gibi. bilmem anlatabildim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum görmediğini canım sen benden önce yazmışsınkinee.. türkçeye geeel :52:

ya konu dışı mesaj yazmak daha yasak değil ki cezalar haftasonu belli olmayacak mı :9: ay tamam sustumm :18:

valla o konuda üstümüze yok zaten çok şahit oldum burada ilk değil yani :27:

Kılıçtaroğluuu ilk kezzz konuştu konu başlığımızzzzz
amaaaa
konuştuğumuzz konuu sübyancı kimmm :52::52::52:

bunu ilk kim ortaya cıkardı bilmiyorum ama helal olsun diyorum.
benim aklıma bile gelmez aratmak falan
:27:

İşte sadece 3 site çıkıyor. 3'ü de o tarz site. O resmi alabilmesi için de girmesi gerekli. diyelim ki arattırdı görsellerden bu sefer o kızın ismini bilmesi gerek:34: Bir şekilde kızla ilgili bilgi girmesi gerek.

ya nebileyim öyle ummak istedim hatda rus kiz yazdim arattim ordaki görüntüler bile.....:53:
napalim artik ya efsaa gelicek aciklama yapicak yada kazeni beklicez aciklamasi icin hayirlisi artik :)

efsanın bir de orta parmak gösterdiği resmi oldugunu biliyor muydunuz:27::27::27::27::27::27::27:

Hahah Weis ve bibitso kiyamam size ya :)
Eheee hepimiz kardeş olduk yeter bu kadar kardeşlik dagilin:D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back