Bu ne acitasyondur arkadaşım? Faili meçhul denince benim aklıma bir Uğur mumcu, bir Ahmet Taner Kışlalıi, bir Muammer aksoy gelir. Bu ülkede faili meçhul yüzlerce cinayet vardır, hadi hep beraber gelin örgütlenip kan dökelim denilmiyor değil mi?
Diyarbakır cezaevinde yaşanılanlara gelince, bu da insanlığın ve tarihin acı yüzüdür. Fakat 80 ihtilalinde yaşanılanları pkknın türemesine nasıl bağladınız? pkk ne zaman türemiştir?
Önümüzde bir dersim isyanı vardır mesela. Belki çoğu insan bana kızacak ama, devlet içinde devlet kurulması, silahlanma ve devlete isyan ancak bu şekilde bastırılabilirdi..Kurunun yanında bir çok yaş yandı..Çoluk çocuk can verdi.
O zaman alevi halkı da kursun bir terör örgütü, çoluk çocuk demeden kurşun sıksın Türk halkına ve askerine?
Bırakın içlerinde hainlik, canilik yatan katillerin döktüğü kanları, katlettiği canları sebeplere bağlamayı.
Türkiyede hiç bir etnik kökenin sizin kadar ayrıcalığı yok, hiç bir etnik kökenin sesi çıkmıyor, aksine onur duyuyorlar Türk vatandaşı olmaktan.
"Daha fazla kan mı dökülsün? özerklik mi verilsin?" sorunuzun bendenki cevabı bellidir hanımefendi.
Zira bu toprakların her karesinde, bu sınırların her adımında benim insanımın, benim şehidimin kanı vardır.