ha şu terör olayları yüzünden ortadoğudan farkımız kalmadı. o ayrı..
Evet ya.Arkadaşlar birliğe ihtiyacımız var,birbirimizi kakalamaya değil.Yani falanca filanca partiyi tutuyor diye bu kadar birbirimizi eleştirmeye gerek varmı?buralar da resmen hakaret yuvası olmuş
hımmm saçmalıyorsun
hımm koyunsun
yok ampülsün
az kibarlık...
her şeyi söylemenin de bir adabı var...neyse ya annem yaşındaki insanlara şu saatten sonra bir şey öğretemem sanırım
Allah akıl fikir versin herkese..
valla elif saçmalıyorsun demek ne hakaret nede küfür. saçmallığı gördüğüm zaman bunu derim.Evet ya.Arkadaşlar birliğe ihtiyacımız var,birbirimizi kakalamaya değil.Yani falanca filanca partiyi tutuyor diye bu kadar birbirimizi eleştirmeye gerek varmı?
ne farkeder. oda tv kendi mi yazmış haberi. times gazetesinin haberi bu. evla gerçekten bazen saçmalıyorsun
puffffff bayiyorsun heppBazen mi :) hep saçmalıyor.
Dimi amaane bu ya yok ingiliş tayms yok amerikan tayms
onlara mı kalmış bizi yorumlamak
herkes kendi işine baksın!
Adap edep ogretilmez kisinin kendinde olur.Islerine gelmeyince saygisizlik asagilama .buralar da resmen hakaret yuvası olmuş
hımmm saçmalıyorsun
hımm koyunsun
yok ampülsün
az kibarlık...
her şeyi söylemenin de bir adabı var...neyse ya annem yaşındaki insanlara şu saatten sonra bir şey öğretemem sanırım
Allah akıl fikir versin herkese..
Amalaaa sen yama bari oda tv surat koydum haberi yayinlamasina sasirmadim diye gozunu seveyim sen yapma bari.Evla ya haberi yapan ingilizler,oda tv değilki hemen atarlanma sende
mantık diyorum ya. evla hep böyle. konuyu okumaz gelir yorum yapar alakasız gider. zamanında,kaç kere yazdım konuyu oku diye..
birazdan Vahdettin ve Abdülhamit üzerinden Osmanlı'yı yad edecek saz Ekibi arkadaşlar hasta Adam benzetmesini benzetmeye(!) koşarlar.
Merakla bekliyorum yorumları
Buralar degerlenecek mesajim surada dursun..
ne farkeder. oda tv kendi mi yazmış haberi. times gazetesinin haberi bu. evla gerçekten bazen saçmalıyorsun
Bazen mi :) hep saçmalıyor.
al birde bulunduğu konumu bilmeyen biri
biz ortadoğu ülkesimi miyiz fetihçe.?
Yok uzak doğuyuz biz
)))) senin adına oy vermesinde .
Evla ya haberi yapan ingilizler,oda tv değilki hemen atarlanma sende
Anaam sen ne zaman geri döndün?KK H-alay ekibi aynı kadroyla iş başında . : )) aynı koreografi, aynı ritm, aynı yöresel ezgilerle tam gaz H-alay etmeye devam ediyorlar. Sadece yeni seyirciler ve yeni bir kaç ekip arkadaşı eklenmiş. : )))
Bravo keyifle takipteyiz : ))))
KK H-alay ekibi aynı kadroyla iş başında . : )) aynı koreografi, aynı ritm, aynı yöresel ezgilerle tam gaz H-alay etmeye devam ediyorlar. Sadece yeni seyirciler ve yeni bir kaç ekip arkadaşı eklenmiş. : )))
AK partinin grup sözcüsü musun onlar izin vermen RTE adım atamaz izinsiz yapsın başına neler geliyor acaba bu sefer hangi kaseti çıkar acaba bu kadar mı kör bu millet ayakkabı kutusunda ki paralar nerde acabaOdaaaaa tvwayyyy
İngilizler Turkleri hicbir zaman sevmedi zaten.Herkes kendi isine baksin.Times'in haberide cok umurmuzdaydi.
Siradakiiiiii
Avrupa Birliğine girmeyi deniyoruz kapıda sıra dizilmisiz onlara kaldı tabi yorumlamakne bu ya yok ingiliş tayms yok amerikan tayms
onlara mı kalmış bizi yorumlamak
herkes kendi işine baksın!
Ben geldim demenin başka bir yolu mu bu dadlucadu?KK H-alay ekibi aynı kadroyla iş başında . : )) aynı koreografi, aynı ritm, aynı yöresel ezgilerle tam gaz H-alay etmeye devam ediyorlar. Sadece yeni seyirciler ve yeni bir kaç ekip arkadaşı eklenmiş. : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?