Ve İngilizler başlığı atar; Avrupa'nın hasta adamı

Hadi ordan be bizim ölümüz bile sizin bin dirinize bedel..küllerimizden doğduk ne çabuk unuttunuz...

Maalesef hasta adamız son 300 yıldır. Bir toparlanamadık. Bunu böyle görmek isteyenler de az değil. Niye, hastalıktan kurtulsak belki dünyanın dengesinde önemli roller yüklenmek zorunda kalabilirdik. Nihayetinde öncesinde pekala da dünyayı şekillendiren devletler arasındaydık. 300 yıl aradan sonra neden olmasın ki bu!!!

Halbuki dünyadaki bir çok müslüman devlet halen bizi eskiden kalmak alışkanlık olsa gerek bir lider olarak görmek istiyor.
Geçen yaz bir arkadaşım Fas'a gitmişti tatil niyetine. Bir manavdan ananas almak istemiş. Türk olduğunu söyleyince de, manav "Tayyip Erdoğan" diyerek bir kaç ananası da bedava vermiş.

Evet ama hastalık içimizde bizim,kanser olmuşuz, ne zaman ki avrupaya öğrenci gönderdik içimize geldi yerleşti bu kanser.

Hoş geldin dadlu,ama şaşırttın beni..

bi dönem bende baya şaşırmıştım beklemediğim insanlardan beklemediğim mesajlar görünce , oluyo hayata öyle şeyler.
Hoş buldum

Sen şimdi uzun süredir yoktun burada,siyaset çok değişti öyle kavgalar öyle hakaretler olduki..
Şimdide ban olayı kalktı,kişilerin gerçek düşünceleri bir bir ortaya çıkmaya başladı..
Ben gene aynıyım ama,düşüncem bellidir ama asla hakaret edip bel altı vurmam kimseye..

Şuan Türkiyenin,
1- İşsizlik
2- Ahlaksal (kadın cinayetleri, tecavüz,hırsızlık vb)
3- Enflasyon
4- İç politika
5- Dış politika
6- Eğitim yetersizliği ve kalitesizliği

Sorunları var.
Ve hala ülkemiz adına baştakileri savunup, bize ne ingilizden amerikadan mı diyorsunuz ??
Başlık bence "hasta adam" değil "hasta ülke" olmalıydı.

AK partinin grup sözcüsü musun onlar izin vermen RTE adım atamaz izinsiz yapsın başına neler geliyor acaba bu sefer hangi kaseti çıkar acaba bu kadar mı kör bu millet ayakkabı kutusunda ki paralar nerde acaba
Yaptigim yorum ne alaka senin alintilayip yazdigin cevap ne alaka
Dur soyleyim alakaya maydonoz.
Bari diger ekibe takilip ay haberi oku yazsaydin daha anlamli olurdu.

Bi dk yanlis mi okudum ban kalkti mi? Ban neleri kapsiyor kapsamiyor su an?

Ya vallahi komiksiniz, kimisi sırf hakaret etmek için geliyor foruma, banlanma vakitleri gelmiş yine

Tartisabiliriz yani saygi cercevesi icerisinde e guzelmis : D
Ah o saygi once kiside olacak ki tartisacaksin edep adap olmayinca tartismakta zor oluyor.Ki benim tartisabildigim cok az kisi var burada gerisi boş insan .Egosunu tatmin etmeye asagilama tepeden bakma gelmisler.
Ya vallahi komiksiniz, kimisi sırf hakaret etmek için geliyor foruma, banlanma vakitleri gelmiş yine
Haklisin baby

Cümlelerdeki mecazları dahi anlayamayan tipler gelmiş burda onu bunu ezikliyor.. İnteresting gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…