• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve İngilizler başlığı atar; Avrupa'nın hasta adamı

ha şu terör olayları yüzünden ortadoğudan farkımız kalmadı. o ayrı..

Bundan önce de yoktu aslında.. Şark kurnazı olmayı zeka zanneden bir milletiz biz.. Bütün çürük- çarık- bozuk malların yendiği, insanların birbirlerine en ufak bir saygısı olmayan bir ülkeyiz.. O yüzden ortadoğudan gelen göçmenler buraya uyum sağlamada hiç zorlanmadı..

hayır, adamların Türkiye Analizi yapması neden bu kadar şaşırtıyor ve kızdırıyor sizi?
hiç mi gazete okumuyorsunuz? sizin okuduğunuz, o Yeni Akit'in Takvim'in bile "Dünya" sayfaları var. ABD ne yapmış, Fransa Cumhurbaşkanı ne demiş falan yazıyor yani oralarda.
ülkede olaysız gün geçmezken adamların bunu mercek altına alması mı zorunuza gitti, anlamadım ki?
siz daha dolar yüzünden laptopu, telefonu hangi ay alsam diye düşünürken, dünyada gerçekleşen her olayın birbirini etkileyebileceğini anlamadınız mı?
pes yani?
ya da....
yoksa bu haberler kötü olduğu için mi?
çünkü Türkiye'nin Önlenemez Yükselişi gibi bir haber olsa hiç sanmıyorum "herkes kendi işine baksın" diyeceğinizi ya da dış mihrak masalı anlatacağınızı
yalnız dünya siyaseti, dış siyaset sizin hassas duygularınıza göre şekillenmiyor maalesef.

buralar da resmen hakaret yuvası olmuş
hımmm saçmalıyorsun
hımm koyunsun
yok ampülsün
az kibarlık...
her şeyi söylemenin de bir adabı var...neyse ya annem yaşındaki insanlara şu saatten sonra bir şey öğretemem sanırım
Allah akıl fikir versin herkese..
Evet ya.Arkadaşlar birliğe ihtiyacımız var,birbirimizi kakalamaya değil.Yani falanca filanca partiyi tutuyor diye bu kadar birbirimizi eleştirmeye gerek varmı?

Evet ya.Arkadaşlar birliğe ihtiyacımız var,birbirimizi kakalamaya değil.Yani falanca filanca partiyi tutuyor diye bu kadar birbirimizi eleştirmeye gerek varmı?
valla elif saçmalıyorsun demek ne hakaret nede küfür. saçmallığı gördüğüm zaman bunu derim.
bu kadar nazenin, kibarcıksa insanlar,
bazen saçmalıyorsun lafı bile hakaret geliyorsa birilerine, lady olarak takılsınlar başka bölümlerde. burası siyaset

Mülteci akımından sonra korku bastı avrupalılara , yöneten kötü
ilahatçılıktan gelen ancak bu ka dar ülkeyi kötü yönetirdi ekşi meyvalarını yemeye devam ediyoruz

ne farkeder. oda tv kendi mi yazmış haberi. times gazetesinin haberi bu. evla gerçekten bazen saçmalıyorsun
Bazen mi :) hep saçmalıyor.
puffffff bayiyorsun hepp

Bana gorede sizin bu cabaniz sacma geliyor.
Oda tv nin bunu hevesle yayinlamasina itafen yazdm onu ki times a da yazacagimi yazdm hem benim yorumlarimi ne kadar da takip ediyorsunuz

Sacmaysa yorum bile yapma madem.Ne kadar hosunuza gidiyor ulke buyukleri Turkiye karalaninca Sonra vatanimm Atammm Ataammmm diye Milliyetci rolu oynarsiniz .Orada yazilan ufacik birsey Turkiyenin imajini sarsmak icin yapilan hareketler.Bravooo canak tutmaya devamm.

buralar da resmen hakaret yuvası olmuş
hımmm saçmalıyorsun
hımm koyunsun
yok ampülsün
az kibarlık...
her şeyi söylemenin de bir adabı var...neyse ya annem yaşındaki insanlara şu saatten sonra bir şey öğretemem sanırım
Allah akıl fikir versin herkese..
Adap edep ogretilmez kisinin kendinde olur.Islerine gelmeyince saygisizlik asagilama .

Evla ya haberi yapan ingilizler,oda tv değilki hemen atarlanma sende :KK53:
Amalaaa sen yama bari oda tv surat koydum haberi yayinlamasina sasirmadim diye gozunu seveyim sen yapma bari.

Yazdigim yorumda times in haberi umurumuzda degil diyrm bana ne yaziliyor.

Son düzenleme:
Okyp bos yaziyorsun.Be timesdan bahsettim altta sen neyin sorgusuna aliyorsun.Kimi niye
Her yorum yapana sor lutfen haberinoku diye olur mu bu performansi bekliyrm senden.
mantık diyorum ya. evla hep böyle. konuyu okumaz gelir yorum yapar alakasız gider. zamanında,kaç kere yazdım konuyu oku diye..

Odaaaaa tv wayyyy
İngilizler Turkleri hicbir zaman sevmedi zaten.Herkes kendi isine baksin.Times'in haberide cok umurmuzdaydi.

Siradakiiiiii

Bak yorumum bj yazdigim ne timesin haberi de cok umurumuzdaydi.

Ve sen bana haberi oda tv yapmamiski diyorsun.

ASIL SEN YORUMLARI DIKKATLI OKU BIRAZ.

Türkler böyle oyunlari zamanında çok görmüştür. Ama türkler var olduktan bu yana "akilli" insanlar tarafından günümüze kadar gelinmiştir. Sıkıntı yok. Bu da gelir bu da geçer ağlama... :KK47:

birazdan Vahdettin ve Abdülhamit üzerinden Osmanlı'yı yad edecek saz Ekibi arkadaşlar hasta Adam benzetmesini benzetmeye(!) koşarlar.

Merakla bekliyorum yorumları :KK37::KK37:

Buralar degerlenecek mesajim surada dursun..

ne farkeder. oda tv kendi mi yazmış haberi. times gazetesinin haberi bu. evla gerçekten bazen saçmalıyorsun

Bazen mi :) hep saçmalıyor.

al birde bulunduğu konumu bilmeyen biri

biz ortadoğu ülkesimi miyiz fetihçe.?

Yok uzak doğuyuz biz

:KK66:)))) senin adına oy vermesinde :KK66: :KK31:.

Evla ya haberi yapan ingilizler,oda tv değilki hemen atarlanma sende :KK53:

KK H-alay ekibi aynı kadroyla iş başında . : )) aynı koreografi, aynı ritm, aynı yöresel ezgilerle tam gaz H-alay etmeye devam ediyorlar. Sadece yeni seyirciler ve yeni bir kaç ekip arkadaşı eklenmiş. : )))
Bravo keyifle takipteyiz : ))))

KK H-alay ekibi aynı kadroyla iş başında . : )) aynı koreografi, aynı ritm, aynı yöresel ezgilerle tam gaz H-alay etmeye devam ediyorlar. Sadece yeni seyirciler ve yeni bir kaç ekip arkadaşı eklenmiş. : )))
Anaam sen ne zaman geri döndün?

alay etmedim, esprili bir mesaj yazdım datlucadu.. bu mesajı beklediğim en son kişi de sendin..

Odaaaaa tv:KK53: wayyyy
İngilizler Turkleri hicbir zaman sevmedi zaten.Herkes kendi isine baksin.Times'in haberide cok umurmuzdaydi.

Siradakiiiiii:KK67:
AK partinin grup sözcüsü musun onlar izin vermen RTE adım atamaz izinsiz yapsın başına neler geliyor acaba bu sefer hangi kaseti çıkar acaba bu kadar mı kör bu millet ayakkabı kutusunda ki paralar nerde acaba

Ben geldim demenin başka bir yolu mu bu dadlucadu?
Sen de Hoşgeldin.
Ne yapsak da kendimizi sana beğendirsek ;)

Back
X