aa benim adımada konuştu. istersen gel benim yerimede yazsize göre ortadoğuyuz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa benim adımada konuştu. istersen gel benim yerimede yazsize göre ortadoğuyuz...
aa benim adımada konuştu. istersen gel benim yerimede yaz
Odaaaaa tvwayyyy
İngilizler Turkleri hicbir zaman sevmedi zaten.Herkes kendi isine baksin.Times'in haberide cok umurmuzdaydi.
Siradakiiiiii![]()
mantık diyorum ya. evla hep böyle. konuyu okumaz gelir yorum yapar alakasız gider. zamanında,kaç kere yazdım konuyu oku diye..Evla ya haberi yapan ingilizler,oda tv değilki hemen atarlanma sende![]()
mantık diyorum ya. evla hep böyle. konuyu okumaz gelir yorum yapar alakasız gider. zamanında,kaç kere yazdım konuyu oku diye..
ne diyeyim hanım. artık şaşırmıyorum hoş ,bazılarının bu tarz yorumlarınaHaber kaynağı belli zaten.
neden korkarsan başına gelir"ihanete uğrama korkusu"
cümlesi dikkatimi çekenlerErdoğan, tüm zayıflıklarına rağmen, şamar oğlanına dönüşmemeli. (...) Acilen, Osmanlı komplolarının gizli kurallarına göre değil, akla uygun bir şekilde yönetilen bir Türkiye'ye ihtiyacımız var.
Zamanında Ecevit içinde avrupanın hasta adamı diye yazmıştı bu dergi, Ecevit çok sürmemişti iktidardan düşmüştü.
Gelmeye başladı okusana kuzum :))
size göre ortadoğuyuz...
aynen öyle...Bi önceki konuda demiştim bu haberlerin çoğalacağını. Tum dünyaya bunu empoze edicekler. Gunun birinde amerika gelip oturursa ülkemize barış getirmeye, ozaman şuanki Afganistan gibi Irak gibi özgürce yaşarsınız.