• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve İngilizler başlığı atar; Avrupa'nın hasta adamı

yazıda dikkatimi çekenler:
"ihanete uğrama korkusu"
neden korkarsan başına gelir
Erdoğan, tüm zayıflıklarına rağmen, şamar oğlanına dönüşmemeli. (...) Acilen, Osmanlı komplolarının gizli kurallarına göre değil, akla uygun bir şekilde yönetilen bir Türkiye'ye ihtiyacımız var.
cümlesi dikkatimi çekenler

İlk olarak ban kalktı hakaretler fora!! Adam gibi '' saçmalama küçümseme'' gibi ifadeler olmadan yorum yapan çok az artık! Ikinci olarak İngilizlerin yaptığı hep aynı fantazi! Kim hasta kim gidici! Allah aşkına Erdoğan'ı çılgınca sevmiyorum her yaptığını onaylamıyorum ama elin ingilizi gelir benim devlet adamıma hasta derse halt etmiş derim. Bunu gelir Bahçeli'ye dese tavrım aynı! Bunun oyununa gelen bazı içimizden saf yaradılışlı ( böyle olmasını umud ediyorum) insanımda gelir ortaya yayar haberi. Elin ingilizi kabul etsende etmesende senin Cumhurbaşkanına hasta diyo. Az mantık yahu. Böyle böyle gelecek sonumuz.

Bi önceki konuda demiştim bu haberlerin çoğalacağını. Tum dünyaya bunu empoze edicekler. Gunun birinde amerika gelip oturursa ülkemize barış getirmeye, ozaman şuanki Afganistan gibi Irak gibi özgürce yaşarsınız.
aynen öyle...

Sen kalkıp sürekli, Ey Batı, Ey İngiltere, Ey bilmemnere diye millete söylenirsen onlar da sana söylenir.. Evet biz Avrupa görünümlü Ortadoğu ülkesiyiz.. Adamlar zaten yaşayış olarak değil konum açısından Avrupa'da olarak görüyor bizi..

Back
X