- Konu Sahibi nurnursrca
-
merhaba bişey sormak istiyorum konu eski kalmış ama belki cevaplayan olur sat 25 ekim.21 kasım olmam gereken tarih ama olmadım.bat tan 3 gün önce ilişkim oldu.testlerim negatif.geçen hafta kan testi yaptırdm oda negatif.bu geç döllenme olayı kafamı kurcalıyor.belirtim sadece aşırı uyku halsizlik ve arada kasık sancılarım oluyor.akıntım da fazla.hep aha oldum diyorum adet olmamışm.sizce napmalıyım? doktora gittim sorunumda yok..söktürücü verdi almadım gelsin kendisi dedim..nolur birileri bişeyler söylesinMerhaba kızlar uzun süredir buraya takılıyorum ve bir konu açmıştım adetime iki gün kala yumurtlarmıştım yumurtlamadan önce bir test yumurtlamadan sonra bir test yapmıştım ve negatif çıkmıştı
Ama hisseder yani ben de bir şeyler yaşıyordu adetim tam dokuz gün gecikti bugün itibari ile
Bundan tam dört gün önce kan testi verdim ve negatif çıktı 1.2
Doktorum olsaydı çıkardı dedi ben yine hüsrana uğradım
Pazartesi kan testi verdikten sonra Salı akşamı göğüslerine müthiş bir ağrı başladı bilhassa göğüs ucumda ne uyuyabiliyorum ne dokunabiliyorum kıyafetimi giyerken bile canımın acıdığını hissettim göğüs ağrısı var ama göğüs ucum çok hassastı :)
Tamam dedim var hissettim sonra aşırı bir susuzluk ağız kuruluğu gecenin bir yarısı kaldırıp bardak bardak su içiyordum
Her an adet olacakmış gibi bir sancı giriyor ama sadece akıntı
Ve en son dün gece içimden bir his beni uyandırdı ve erken gebelik testi yaptırdı ilk kez ilk on saniye içerisinde bir çizgi belirdi Gece 3:30 ve ben çığlık attım :)
Sabah erkenden uyandım ve sağlık ocağına gittim doktorum beni gördü güldü Nurhanım yine mi kan testi dedi :) Dedim ki doktor bey bu son gerçektenhissediyorum şuan ben de bir şeyler var lütfen bir kez daha yapalım geç yumurtladım geçte döllenmiş olabilir dedim
Kanımı verdim ve az önce aradım tebrikler 54.1 çıktı dedi hemşire hanım tabii ki güne bir artış takip edeceğiz hemen heveslenmeyelim Salı günü sizi tekrar bekliyorum dedi
İnanın bir anne hissediyor her ay acaba dediklerimiolmuştu ama bu ay kesin demiştim her gün rüyama giriyordu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Size tavsiyem kesinlikle yumurta takibi yaptırın geç döllenmişolabilirsiniz . Varsın kimse inanmasın siz gerçektenİnan’ın
Anladığım kadarı ile 21 kasımda olman gerekiyor ve olmadın hala 14 gün olmuş bugün olmayalı eğer ki geç yumurtladıysan geç döllenme olmuştur . Ama şimdiye çıkması lazım dı . Gebe değilsen ve geç yumurtladıysan yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman gerekir yani bugün yarın adet olursun . Cuma’ya kadar olamazsan bir kan testi daha yaptır derim öncesinde yaptırmamerhaba bişey sormak istiyorum konu eski kalmış ama belki cevaplayan olur sat 25 ekim.21 kasım olmam gereken tarih ama olmadım.bat tan 3 gün önce ilişkim oldu.testlerim negatif.geçen hafta kan testi yaptırdm oda negatif.bu geç döllenme olayı kafamı kurcalıyor.belirtim sadece aşırı uyku halsizlik ve arada kasık sancılarım oluyor.akıntım da fazla.hep aha oldum diyorum adet olmamışm.sizce napmalıyım? doktora gittim sorunumda yok..söktürücü verdi almadım gelsin kendisi dedim..nolur birileri bişeyler söylesin
gaz sancım var sadece..kasıklarıma iğne batıyor arada..süreklide halsizim yani bulaşık yıkamaktan acizim diyebilrim.. belirsizlik ne kötü bişeyAnladığım kadarı ile 21 kasımda olman gerekiyor ve olmadın hala 14 gün olmuş bugün olmayalı eğer ki geç yumurtladıysan geç döllenme olmuştur . Ama şimdiye çıkması lazım dı . Gebe değilsen ve geç yumurtladıysan yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman gerekir yani bugün yarın adet olursun . Cuma’ya kadar olamazsan bir kan testi daha yaptır derim öncesinde yaptırma
Bunlar hamilelik belirtisi ama sadece hamilelik değil . Hava değişikliği olabalir adet olamama sebebide olabilir ben fazlasıyla belirti hissettiğim için bariz belliydi göğüslerim yara gibiydigaz sancım var sadece..kasıklarıma iğne batıyor arada..süreklide halsizim yani bulaşık yıkamaktan acizim diyebilrim.. belirsizlik ne kötü bişey
benimkilerde ağrıyor ama abartılcak gbi değilBunlar hamilelik belirtisi ama sadece hamilelik değil . Hava değişikliği olabalir adet olamama sebebide olabilir ben fazlasıyla belirti hissettiğim için bariz belliydi göğüslerim yara gibiydi
Adet agırıs normal ağrı. Ama hamilelikte yara gibi oluyor uçları sızlıyor inş sende vardır da bebek belirtiler sonra çıkar sabret bakalımbenimkilerde ağrıyor ama abartılcak gbi değil
Tebrikler canım imkansızı yaratmak ve çaresi ancak Rabbimdendir inş sende sağlıkla kucağına alırısnÖncelikle hayırlı olsun bizim de olması imkansız gibiydi ancak olduğu �lk gittiğinde benim değeri 900 lerdeydi. İki gün sonra tekrar kan testi yapıldığında işte öğrendim Sağlıklı gebelik çok şükür
Aynen öyle doktorlara göre tüp bebekle anca olurdu ama işte bir şey yapmamıza rağmen oldu bizim için de sürpriz yaniTebrikler canım imkansızı yaratmak ve çaresi ancak Rabbimdendir inş sende sağlıkla kucağına alırısn
ilk gittiğim derken ne zaman gittinizÖncelikle hayırlı olsun bizim de olması imkansız gibiydi ancak olduğu �lk gittiğinde benim değeri 900 lerdeydi. İki gün sonra tekrar kan testi yapıldığında işte öğrendim Sağlıklı gebelik çok şükür
Ben ilk önce evde test yaptım sonra hastaneye gittim Kan testi falan verdim ertesi gün gittiğimde işte sonuçları öğrendim sonra da ertesi gün tekrar gittim Tekrar Kan testi ile baktılar düzenli olarak artmış benim adetim hiç gecikmeyordu ilk defa gecikince bir hafta gittim 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim şu anda 9. Haftaya gireceğizilk gittiğim derken ne zaman gittiniz
anladım Allah sağsalim kucağına almayıda nasip etsin hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua edinBen ilk önce evde test yaptım sonra hastaneye gittim Kan testi falan verdim ertesi gün gittiğimde işte sonuçları öğrendim sonra da ertesi gün tekrar gittim Tekrar Kan testi ile baktılar düzenli olarak artmış benim adetim hiç gecikmeyordu ilk defa gecikince bir hafta gittim 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim şu anda 9. Haftaya gireceğiz
Kız öyle bir şey olsa benim kendim için ettiğim dualar da kabul olur ama yine de edeyim Hakkında hayırlısı olsunanladım Allah sağsalim kucağına almayıda nasip etsin hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua edin
olur tabiKız öyle bir şey olsa benim kendim için ettiğim dualar da kabul olur ama yine de edeyim Hakkında hayırlısı olsun
Hayir her insan farklidir gebelikde benimde gogus lerm hafif agriyodu ve kasiklarm ara ara agriyor ben 5.ci haftamdayim haylada norml geciyorum gunlerimi yani her insan farkli oluyor. Ama birsey diyeyim mi insan gercekden hissediyor hamile kalinca icinde acaba sorusu olmuyorgaz sancım var sadece..kasıklarıma iğne batıyor arada..süreklide halsizim yani bulaşık yıkamaktan acizim diyebilrim.. belirsizlik ne kötü bişey
bugün bendede başladı göğüs ağrısıHayir her insan farklidir gebelikde benimde gogus lerm hafif agriyodu ve kasiklarm ara ara agriyor ben 5.ci haftamdayim haylada norml geciyorum gunlerimi yani her insan farkli oluyor. Ama birsey diyeyim mi insan gercekden hissediyor hamile kalinca icinde acaba sorusu olmuyor
Merhaba kızlar uzun süredir buraya takılıyorum ve bir konu açmıştım adetime iki gün kala yumurtlarmıştım yumurtlamadan önce bir test yumurtlamadan sonra bir test yapmıştım ve negatif çıkmıştı
Ama hisseder yani ben de bir şeyler yaşıyordu adetim tam dokuz gün gecikti bugün itibari ile
Pazartesi kan testi verdikten sonra Salı akşamı göğüslerine müthiş bir ağrı başladı bilhassa göğüs ucumda ne uyuyabiliyorum ne dokunabiliyorum kıyafetimi giyerken bile canımın acıdığını hissettim göğüs ağrısı var ama göğüs ucum çok hassastı :)
Tamam dedim var hissettim sonra aşırı bir susuzluk ağız kuruluğu gecenin bir yarısı kaldırıp bardak bardak su içiyordum
Ve en son dün gece içimden bir his beni uyandırdı ve erken gebelik testi yaptırdı ilk kez ilk on saniye içerisinde bir çizgi belirdi Gece 3:30 ve ben çığlık attım :)
Sabah erkenden uyandım ve sağlık ocağına gittim doktorum beni gördü güldü Nurhanım yine mi kan testi dedi :) Dedim ki doktor bey bu son gerçektenhissediyorum şuan ben de bir şeyler var lütfen bir kez daha yapalım geç yumurtladım geçte döllenmiş olabilir dedim
Kanımı verdim ve az önce aradım tebrikler 54.1 çıktı dedi hemşire hanım tabii ki güne bir artış takip edeceğiz hemen heveslenmeyelim Salı günü sizi tekrar bekliyorum dedi
İnanın bir anne hissediyor her ay acaba dediklerimiolmuştu ama bu ay kesin demiştim her gün rüyama giriyordu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Size tavsiyem kesinlikle yumurta takibi yaptırın geç döllenmişolabilirsiniz . Varsın kimse inanmasın siz gerçektenİnan’ın
amin amin ecmain.... koltuk altımda sivilce gbi bişey çıkmış sıktım bomba gbi patladı resmen..sıktıkça kanşı su çıkıyor acaba pis kanmı topluyo vücudum hiç anlamadımRabbim hayırlısıyla kucağına aldırsın inşallah. Ben dahil rabbim tüm isteyenlere hakkıyla anneliği nasip etsin inşallah. :)
Merhaba kızlar uzun süredir buraya takılıyorum ve bir konu açmıştım adetime iki gün kala yumurtlarmıştım yumurtlamadan önce bir test yumurtlamadan sonra bir test yapmıştım ve negatif çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?