Gebeliğe Hazırlık Ve Hamileyim :) işte serüvenim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba bişey sormak istiyorum konu eski kalmış ama belki cevaplayan olur sat 25 ekim.21 kasım olmam gereken tarih ama olmadım.bat tan 3 gün önce ilişkim oldu.testlerim negatif.geçen hafta kan testi yaptırdm oda negatif.bu geç döllenme olayı kafamı kurcalıyor.belirtim sadece aşırı uyku halsizlik ve arada kasık sancılarım oluyor.akıntım da fazla.hep aha oldum diyorum adet olmamışm.sizce napmalıyım? doktora gittim sorunumda yok..söktürücü verdi almadım gelsin kendisi dedim..nolur birileri bişeyler söylesin

Anladığım kadarı ile 21 kasımda olman gerekiyor ve olmadın hala 14 gün olmuş bugün olmayalı eğer ki geç yumurtladıysan geç döllenme olmuştur . Ama şimdiye çıkması lazım dı . Gebe değilsen ve geç yumurtladıysan yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman gerekir yani bugün yarın adet olursun . Cuma’ya kadar olamazsan bir kan testi daha yaptır derim öncesinde yaptırma

gaz sancım var sadece..kasıklarıma iğne batıyor arada..süreklide halsizim yani bulaşık yıkamaktan acizim diyebilrim.. belirsizlik ne kötü bişey

gaz sancım var sadece..kasıklarıma iğne batıyor arada..süreklide halsizim yani bulaşık yıkamaktan acizim diyebilrim.. belirsizlik ne kötü bişey
Bunlar hamilelik belirtisi ama sadece hamilelik değil . Hava değişikliği olabalir adet olamama sebebide olabilir ben fazlasıyla belirti hissettiğim için bariz belliydi göğüslerim yara gibiydi

Öncelikle hayırlı olsun bizim de olması imkansız gibiydi ancak olduğu �lk gittiğinde benim değeri 900 lerdeydi. İki gün sonra tekrar kan testi yapıldığında işte öğrendim Sağlıklı gebelik çok şükür

Tebrikler canım imkansızı yaratmak ve çaresi ancak Rabbimdendir inş sende sağlıkla kucağına alırısn

ilk gittiğim derken ne zaman gittiniz
Ben ilk önce evde test yaptım sonra hastaneye gittim Kan testi falan verdim ertesi gün gittiğimde işte sonuçları öğrendim sonra da ertesi gün tekrar gittim Tekrar Kan testi ile baktılar düzenli olarak artmış benim adetim hiç gecikmeyordu ilk defa gecikince bir hafta gittim 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim şu anda 9. Haftaya gireceğiz

anladım Allah sağsalim kucağına almayıda nasip etsin hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua edin

Hayir her insan farklidir gebelikde benimde gogus lerm hafif agriyodu ve kasiklarm ara ara agriyor ben 5.ci haftamdayim haylada norml geciyorum gunlerimi yani her insan farkli oluyor. Ama birsey diyeyim mi insan gercekden hissediyor hamile kalinca icinde acaba sorusu olmuyor

bugün bendede başladı göğüs ağrısı fena bir akıntı..

Rabbim hayırlısıyla kucağına aldırsın inşallah. Ben dahil rabbim tüm isteyenlere hakkıyla anneliği nasip etsin inşallah. :)

Rabbim hayırlısıyla kucağına aldırsın inşallah. Ben dahil rabbim tüm isteyenlere hakkıyla anneliği nasip etsin inşallah. :)
amin amin ecmain.... koltuk altımda sivilce gbi bişey çıkmış sıktım bomba gbi patladı resmen..sıktıkça kanşı su çıkıyor acaba pis kanmı topluyo vücudum hiç anlamadım

Hamiş kalmak için ekstra bi şey yaptın mı canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…