Gebeliğe Hazırlık Ve Hamileyim :) işte serüvenim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrikler canim. Sağlıkla büyüt. Ben de yeni ögrendim olduğumu.

Göğüs ucunda mı acı göğüste mi canım

Göğsümde başlayıp ucunda toplanıyor bole canım nasıl desem uçları sızlıyor sanki elektrik çarpıyor gibi... giyinirken ya da dokununca dayanamama gibi bir durum yok henüz ama...

Göğsümde başlayıp ucunda toplanıyor bole canım nasıl desem uçları sızlıyor sanki elektrik çarpıyor gibi... giyinirken ya da dokununca dayanamama gibi bir durum yok henüz ama...
İşte benim dediğim öyle bir acı ki yanını sağını solunu unutturuyor sırf ucunda ama herkese olacak diye birşey yok canım sende farklı seyreder

İşte benim dediğim öyle bir acı ki yanını sağını solunu unutturuyor sırf ucunda ama herkese olacak diye birşey yok canım sende farklı seyreder

Zaten çok erken bir şey hissetmek için canım ya bir de içten içe hamile olduğumu hissedemiyorum değilmişim gibi geliyor bana olduysa baya şok olcam zaten bir de ilk denememiz ve tek ilişki oldu baya mucize olur gibi :) Allah size sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Neden tek ilişki keşke gün aşırı deneseydin . Benim de tekti ama hep aksilik çıktı eşim askeri personel dogru düzgün göremiyorum bile gerçi allah büyük dedik illa bu ay olacak demedik hemen nasip oldu ama illa istemiş oldaydım planlı giderdim

Benim de eşim yüzünden canım işi gereği her zaman yanımda olamıyor ne yazık ki. Yumurtlama gununu komple degerlendirecektik, cift çizgiyi akşam gördüm ama malesef isi çıktı sabah çizgi yavaştan silinmeye ve kasik agrim iyice artmaya basladiginda oldu ilişki. İlişkiden sonra da akşama kadar tamamen silindi zaten. Yumurtlama dongum kısa sürüyormus benim onu gördüm toplamda 24 saat sürdü yumurtlayip çatlaması...

Kün Fe Ye kün ‘ OL DER VE OLUR
Şimdi takma böyle şeyleri isterse 1 saat sürsün olacağı varsa olur siz anne baba olarak değerlendirmişsiniz öncesi sonrası önemli değil kalbini ferah tut .

Olmasa Benin olmazdı eşim 1 yıl önce testis kanserinden tedavi oldu tek yumurtası alındı o da yetmedi her teşhisi koydular sperm testi verdik evlendiğimiz de CANLI HÜCRE görülmedi yazıyor ve 2 milyon sperm 3 gün ne eşim ne ben yemek yemedik ağladık durduk . Neyse zaten erken dedik doğal yöntemle her ihtimale karşı korunduk . Sonra benim istediğim üzerine 3 hafta sonra tekrar test verelim dedik sagolsun kırmadı beni randevu aldık 3 gün perhiz ile verdik öncesinden rahat olmasını herseye rağmen onu çok sevdiğimi söyledim ertesi gün sonucu aldı ki ne görelim tek yumurtalık tam 53 milyon sperm üretmiş hemde o şartlarda verdiği halde . Bayram oldu o gün bize . Diyeceğim o ki Alllaha sığın korkma vakti zamanı ne zamansa o vakit seni bulur

Çok haklısın canım yeter ki Rabbim Ol desin
Hakkımızda hayırlı olanı ancak o bilir. Hayırlı ise gelir inşallah daha yolun başındayız zaten :) ilk denemelerimiz.
Sizin hikâyeniz de gerçekten ibretlik Allahım ne kadar büyük yeter ki o istesin her şey bahane işte

Ah be gülüm :) ben sana bir yıllık aşk hikayesini tek paragrafla anlattım Allahım biliyor neler yaşadık ama ben herşeyi bile bile evlendim hamdolsun korkanlar utandı ben ona sığındım o da benim yüzümü güldürüyor çok şükür

İstiyoruz efendim en acilinden bebeğime arkadaş istiyoruz duyurulur :))))
Benimde eşim askeri personel canım Bende de aynı problem malum göremiyorum kocamı birde piskolojik tedavi görüyor ama Allah büyük hayırlısıyla olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…