Gebeliğe Hazırlık Ve Hamileyim :) işte serüvenim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de 5 hafta 4 gunmus cok sukur keseyi gorduk ama haftaya bi daha cagırdi erken degil mi ya korktum ben de :)(

Kızlar ben de 5 hafta 4 gunmus cok sukur keseyi gorduk ama haftaya bi daha cagırdi erken degil mi ya korktum ben de :)(
Yok canım korkma ben bugün gittim. İlkkez muayene oldum bebişim 4 haftalık gayet net kese karnımdan gözüktü. Pazartesi tekrar çağırdı kalp için tedirgin olma sırada kalp var seni de omdan çağırmıştır

Ya kalp malp demedi haftaya gel bi daha bakalim dedi benim doktorum biraz pinpiriklidir de neg bise soylemez canım sıkildi o nedenle

Kızlarrrrrr adetimi düzenli oluyorum 21 ekimde en son adetimi oldum adetten sonra çocuk istediğimiz için yumurtlama günlerini takip ettik ve bende akıntı çok fazla kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı aşırı iştah yorgunluk var sizce hamilemiyimdirrr

Kaç gün geçti adet ?

Flo diye bir site var 28 günde bi oluyorum zaten bi kaç tane daha siteden takip ettim doktora gittim birde rutin kontrole döllenme dönemindesin bi sıkıntı yok dedi

Bak eger olursan adet tabi ins olmassn senin yumurtlama donemin 14 uncu gun oluyo 10 uncu gunden itibaren 2 gun arayla iliskiye gr taki 20.ci gune kadr yani 10 12 14 16 18 20 ben oyle yapdm ve hamile kaldn

21 kasımda adet oldum ya ben 6 gün sürüyor zaten bitti 4 Aralıkta tam ovülasyon günü gösteriyordu takvimde bizden ondan önce 29 kasımda başladık dediğin gibi oldu yani hemen hemen

Insan ister istemez heveslenio canmm bu arada ben agustos 26 geliniyim 1 ay var aramizdaa insallah bi dahaki aya o acigi kapatirim.hamis olurm hahahaha:))
Aynı gün geliniyiz :) bat 7 kasim ama bende de hic bir belirti yok :) akıntı dışında... Cokta üstüne düşmüyorum bu ay bakalım ne olacak hayırlı haberler alır veririz ins:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…