- 1 Kasım 2017
- 332
- 163
- 23
- Konu Sahibi nurnursrca
-
Evet canım gördüm her şey normal Allaha şükürler olsun şimdi sırada kalp atışı varMaşallah değerler baya fazla katlayarak gitmiş herşey normal di mi? Keseyi gördün di mi canım
Ayy canım şimdi oldu. :)))) Ayın 6 da gitmiştim. 13.ne çağırdıAhaaahah ayyyyy diyrlım ki Ayın kaçında o Sonucu gördün mesela sekizinde gördün 16’sında mı gel dedi:))))) Kaç gün sonrasına
Tamam ozman.bir hafta sonra keseyi görmek için çağırmış :)Ayy canım şimdi oldu. :)))) Ayın 6 da gitmiştim. 13.ne çağırdı
Yok canım korkma ben bugün gittim. İlkkez muayene oldum bebişim 4 haftalık gayet net kese karnımdan gözüktü. Pazartesi tekrar çağırdı kalp için tedirgin olma sırada kalp var seni de omdan çağırmıştırKızlar ben de 5 hafta 4 gunmus cok sukur keseyi gorduk ama haftaya bi daha cagırdi erken degil mi ya korktum ben de :)(
:) hadi bakalım hepimize hayırlısı olsun inşallah :)Tamam ozman.bir hafta sonra keseyi görmek için çağırmış :)
Yok canım korkma ben bugün gittim. İlkkez muayene oldum bebişim 4 haftalık gayet net kese karnımdan gözüktü. Pazartesi tekrar çağırdı kalp için tedirgin olma sırada kalp var seni de omdan çağırmıştır
Birşey diyemiyorum.inş güzel gider herşey allahım sana bağışlasınYa kalp malp demedi haftaya gel bi daha bakalim dedi benim doktorum biraz pinpiriklidir de neg bise soylemez canım sıkildi o nedenle
Kaç gün geçti adet ?Kızlarrrrrr adetimi düzenli oluyorum 21 ekimde en son adetimi oldum adetten sonra çocuk istediğimiz için yumurtlama günlerini takip ettik ve bende akıntı çok fazla kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı aşırı iştah yorgunluk var sizce hamilemiyimdirrr
Anladım henüz belli olmaz 10 gün sonra filan yaptır inş hayırlı sonuçlar alırısnCanısı özür dilerim 21 kasım
Üstelik yumurtlaman yeni olmuş olması lazım acaba erken mi yumurtladın nasıl takip ettinCanısı özür dilerim 21 kasım
Aynı gün geliniyiz :) bat 7 kasim ama bende de hic bir belirti yok :) akıntı dışında... Cokta üstüne düşmüyorum bu ay bakalım ne olacak hayırlı haberler alır veririz ins:)Insan ister istemez heveslenio canmm bu arada ben agustos 26 geliniyim 1 ay var aramizdaa insallah bi dahaki aya o acigi kapatirim.hamis olurm hahahaha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?