Kızlar merhabalar. Hamişleri tebrik ederim öncelikle. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Benim batım bugün ama gelmedi. Yumurtlama günüm takvime göre 27 kasımdı. Ve 29-30 kasım gibi sağ kasığında batma şeklinde ağrı vardı. Daha sonra karnım çok şişti. Sağlı sollu ağrılar girmeye başladı. 6 aralıkta aniden bir üşüme geldi elim ayağım buz gibiydi bi türlü ısınamadım. Bir de karnımda nasıl anlatsam hanı yüksekten inerken yüreğiniz kabarır ya bir anlığına işte o benim karnımda sol tarafta oldu bi kaç kez. Ama dün akşam al-bi test yaptım negatif. Fakat bugün öğlenle ikindi arası baş dönmem vardı. Resmen yerimde saklanıyordum. Bi kaç saat önce de üst üste 3 kez kalp çarpıntım oldu. Göğüslerim felan normal adet oncesi gibi şişti, bu arada yumurtlamadan sonraki karin sisligimde bi kaç gün önce biraz indi ama hala şişlik ve hafif ağrı var adet olacakmis gibi. Bir de en önemlisi kendimi hamile hissetmiyorum, test negatif çıktığından beri ama acaba diyorum işte... Acaba aranızda hamile olup bunları yaşayan oldu mu