Ve Güç Bende :) Boşadım

Bundan sonra herşey gönlünce olsun. Allah yolunu açık etsin. Bu kadar işte. Cesur kadınlara imreniyorum.

ne guzel bi baban varmı bizimki olsa kirpik kas yapsam ne dügünemi gidiyosn der sanslısın vesselam

Hayırlı olsun, ilk yazını da sonuna kadar okudum, böyle fake hesap açan, istemiyorum dediğin halde orada burada karşına çıkan ve hayırı cevap olarak kabul etmeyen adamlardan uzak durmaya bak. Bayılıyoruz biz kızlar buna sanıyoruz peşimizden koşuyor halbuki senin cevabını kaale almıyor aslında, sadece kendi arzusuna odaklanıyor. Bu sürecin sonunda babanızla bir tatile çıkın, o da çok yıpranmış, annesiz kız büyütmek kolay değil.

Hakkında hayırlısı olsun cnm.
Guclu ol hep ol.
Karsina cikan insanlar icin acele etme biraz dinlen kalbini ruhunu onar.
Sonra tekrar hayatına birini alırsın

Kendi mahkemem geldi aklıma 5 dk da bitmişti ve o süreç boyunca güçlüyüm, güçlüyüm, ben güçlüyüm diye okadar çok tekrar ettim ki; boşandıktan sonra gerçekten güçlüydüm artık ..

Boşanana kadar zor olan kısımdı, bundan sonra hayat sizin. İstediğiniz gibi şekillendirin. Erkek milletine dikkat ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…