• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Güç Bende :) Boşadım

Ayyyyy o kadar ballandıra ballandıra anlatmışsınız ki insanın boşanası geliyor :KK70:

Eski konunuzu bilmiyorum ama şu şık şıkıdım mahkemeye gidişiniz, tavırlarınız falan harika. Eşekten düşmüşe dönmüş baya. Eeeee öyle ağzın açık bakakalırsın arkadan. Hayırlı uğurlu olsun :cool:

Bence bosanmak cok iyi bisey olmasa gerek senin kismetin cikmis diyorsun bu seferde bence dikkatli olun erkeklerin cogu birbirine benzerdir bu dunyada her kesin bir alıcısı vardir

Keyfim yerine geldi hee :halay:

Hayırlı olsun yeni hayatında çok çok mutlu ol inşallah :KK200:

Bence bosanmak cok iyi bisey olmasa gerek senin kismetin cikmis diyorsun bu seferde bence dikkatli olun erkeklerin cogu birbirine benzerdir bu dunyada her kesin bir alıcısı vardir

Gayet iyi birşey gerekiyorsa, rahat olun siz takmayın kafanıza. Bir kadın boşanmaya karar verdiyse geçerli bir sebebi vardır. Arkasından ağlayacak da değil...

Darısı başıma.. Şubatta dava açtım daha yeni eylülde ilk celse görülecek.. Hayat hikayenizi merak ediyorum bende 4 ay evli kaldım isterseniz konumu okuyabilirsiniz. Herşey gönlünüzce olsun inşallah .

Darısı başıma.. Şubatta dava açtım daha yeni eylülde ilk celse görülecek.. Hayat hikayenizi merak ediyorum bende 4 ay evli kaldım isterseniz konumu okuyabilirsiniz. Herşey gönlünüzce olsun inşallah .

Ne durumda mahkemeniz? Bir sonuca ulaşabildiniz mi?

Şimdi okudum konunuzu hayırlı olsun sizinle konuşmuştuk biraz sonradan hatırladım. Rabbim artık yüzünüzü güldürsün inşallah. Büyük badireler atlattınız inşallah karşınıza hayırlı birisi çıkar. :KK200:

Cok güçlü bir kadinsiniz hayran oldum. Coj mutlu olacaksiniz. Çünkü kendinizi seviyorsunuz. Mutluluklae dilerim.

Back