- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
önceki konumdan bilirsiniz yaşadığımız sorunu..2.face adresi ile ilgili..oradan bi kızla fatihi denemek için anlaşmıştık..face olayını affetmiştim,kötü birşey yapmıyodum inan demişti,inanmıştım,inanmak istemiştim..geçen kandil gecesi faceme o kzdan mesaj geldi,fatih tam da tahmn ettiğim gibi biri diye..bunu okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü.çıkmak zorundaymş ev taşıyolarmış ve çıktı,ben hemen fathe telefon açtım bi kız bana böyle dedi bu ne demek oluyor diye sordum.sinirlendi ya saçmalama yok öyle birşey dedi..neden o adresi tekrar açtığını sordum,ben onu denemek için face adresinin şifresini kırdırdım herşeyi biliyorum diye bi yem atmıştım,işkillenmiş neler yaptığıma bakmak için tekrar açtığını söyledi.bu kızla ne konuştun peki dedim kim o kı tanımıyorum dedi önce,ağlamalarıma ve ısrarlarıma dayanamayarak tanışıyormuyuz diye kızın sorduğunu hayır tanışmıyoruz diyrek konuyu kapattığını söyledi.tamam dedim saol dedim ve ikna oldum,o gece uzun bi süre konuştuk birbirimize huzur vereceğimize dair söz verdik..ertesi gün kız geri mesaja cevap vermiş.diyaloglarını kopyalayıp yapıştırdı. okudum ve o an öldüm sanki..kızı istanbula davet etmeler,gel seni gezdireym demeler,sevgilim yok demeler meger neler neler konuşmuşlar.hemen fatihe tel açtım bu ne demek oluyo dedim..kızla ona karşı arkasından iş çevirdiğim için bana kızdı bi de,kapadım. akşama kadar on bin kere aradı açmadım,kendimi çok kötü hissediyordum.en sonunda ev arkadaşıma mesaj atmış.ulaşamıyorum iyi mi diye. tekrar aradı son defa arayacam sonra bi daha aramayacam die mesaj attıktan sonra. açtım bu sefer.ağlamamak için tuttum kendimi,herşeyi bildiğimi o kıza nasıl iş verdiğini bir bir anlattım. kızdan tel nosunu istemiş,konuşmuşlar..kız söyledi,nasıl yaparsın bunu dedim ben seni bu kadar seviyorken sana bu kadar sadıkken..ayrıldıkk..o kadar burnu büyümüşkü sevgimden ,benden kurtulmuş,huzurlu bi hayata yelken açacakmış,benim okuyacağımı bildiği için de faceye kurtuldum felan yazmış arkadaşlarıyla yorumlar yapıp gülmüşler..allahımmmm 2 gündür ölü gibiyim...bu nasıl bi durumm allahımm güç ver bana,seviyorum onu hala deliler gibi,o da beni sevdiğini ama bu ilişkide yaşadığı huzursuzluğun onu yanlış şeylere yönelttiğini artık böylesinin ikimiz için de daha hayırlı olacağını yazmış ev arkadaşıma.ağlamaktan bittim ya yeter artık yeterrr