ve biten bir arkadaşlık daha....

Bence bu kadar üstüne düşmeyin, inanın değmiyor kimse için.

Belki de haklısınız, bilemiyorum.
Nasip kısmet herşey, bu saatten sonra zaten hiç birşey eskisi gibi olamaz, olacağını da sanmıyorum.
Ancak hiç bir zaman içimde nefret barındırabilen bir insan olmadım.
Kolay unutur kolay affederim bir çok şeyi.

Bu da çok kin güdülüp uzatılacak birşey değil sanırım, akışına bırakıyorum sadece.
Bir çabam yok, ama karşıma çıkınca da kafa çevirmem, iki muhabbetim olur sanırım.

Küs durmak kin tutmak hoş şeyler değil elbette, sadece artık adım atmayın arayıp sormayın, o bunu yapabiliyorsa hayatına siz olmadan devam edebiliyorsa sizde öyle olmaya çalışın.

Sizinle görüşmek istemeyen birinin üzerine niye bu kadar düşüyorsunuz ki? Kaç yıl geçmiş, neler yaşanmış... Yine aynı şeyler olacak, üzüleceksiniz.

Ne gerek var? Ugrasmayin aramayin sormayin gorusmeyin. Bu ladar ezmeyin kendinizi

Ay resmen bu kadar yazıyı okudum sanki bir kitap okuyor gibiydim yada bir film izler gibiydim şimdi bende aynı seyleri yaşıyorum 22 yıllık arkadaşlığımız ilkokuldan bu yıllara uzanıyor çocuklarımız oldu geçen memlekete gittim söyledim gorusebiliriz diye cevap ah iyi olur ama şehir dışındayım ..bir gördüm ki Instagram'da eşli grupla geziyorlar bizide davet edebilirlerdi ki tanışıyoruz eslerimizle.. bizim aramızdaki bağ kopmuştu ben tekrar şans vermiştim salak gibi ama artık tamamen bitti benim için çok acı ama gerçekler böyle işte

Bu konu eski konuymuş ama okudum .
Bilemiyorum insanlar zamanla degişebiliyor.
Kabullenmek gerek.
Arkadasın koca bulunca sevindirik olmuş erkek görmemiş hayatında doğal
Senin nişanlınla sürekli üç kişi gezmeniz de çok saçma .ne gereği var.arkadssınla ayrı görüş nişanlınla ayrı.arada bir görüşülür de böyle dibdibe gereksiz yani.
Bak o tanıştırmamış bile .

Eskiden insanlara, özellikle de arkadaşlara çok değer veren ve onları ailem gibi görebilen bir insan olarak sizi çok iyi anlıyorum ve anladım.

Sizin de benim de yanıldığımız şey , Biz insanları seviyoruz diye o sırada onların da bizi sevdiğini ve biz onları kıskanmıyoruz diye onların da aynı güzel duygular ile bize yaklaşıyor olduğu yanılsaması.

İnsanların içinden neler geçtiğini hiç bir zaman bilemeyiz. Bu nedenle bir daha bu derece yakınınıza birini almamanızı tavsiye ederim.

Bu forumda bile çok değil azcık dolansanız bu arkadaşınız gibi insan sürüyle olduğunu fark edeceksiniz. Milletin konuşmalarını hatırlayıp laf sokanlar, o sıradaki sorusuna cevap vermeyip aşağılayanlar, farklı görüşlere saldıranlar.. Ne ararsanız var.

Bu forum dahi insanların kötülüklerini ne kadar da hafife aldığımı herkesi kendim gibi bildiğimi gösterdi bana. Bu nedenle demem o ki dikkatli olun bundan sonraki hayatınızda.

Siz siz olun kadınlara da bir daha bu kadar güvenmeyin ve özelinizi anlatmayın. Gördüğünüz gibi siz güzel bir aniydi diye anlatmışken o içerleyip size laf sokmuş. Gerçekten temiz kalpli bir insan yapar mı böyle bir şey hiç? Siz temiz kalpli birisi olduğunuz için onu da öyle sandınız.

Kadınlara hiç güvenmem ben artık dersimi aldım. Kız kardeşlik saçmalıklarına da inanmıyorum. Daha etik ahlak kuralları oturmamış kendi duygulari farklı olunca kuralları çiğneme hakkını kendinde reva görüp, milletin eşini, mutluluğunu kıskanan çoğunluk benim nazarımda. Maalesef çoğu hemcinsimden utanıyorum.

O yüzden siz de çift halinde yeni arkadaşlıklar oluşturun kendinize zaman içinde, sadece vakit geçirin sohbet, gezi olsun yeterli.

Bırakın dert falan da paylaşmayın artık. Dert paylaştıkça dert artar, paylaşmaya gerek dahi kalmayacak seviyede güzel bir hayata odaklanın ve kendiniz için dileyin ki bu tür insanlar mutluluğunuzu Bırakın uzaktan sadece kıskansın.

Bu tarz insanların hakkı bu. Sizin dusmenizi bekleyen insanlardan alabileceğiniz en güzel intikam kulaklarını kapatsalar gözleriyle görmek zorunda kalacakları mutluluğunuz olacaktır.

Nişanlın varken her yere onu çağırmanız ,sürekli üçlü gezmeniz çok gereksiz bir davranışmış.Bu kadarına gerek varmıydı.Ben şahsen çok rahatsız olurdum.İnsanın bi özeli olmalı.Sevgilim varken başkası yanımda ne mana.Rahat edemezsin. Misal onun yanındamı öpüşeceksin .
Gözüne sokar gibi sürekli nişanlınla oda yanınızda çanta gibi...

Kendisi sevgililik sürecini özelinde yaşamış.Samimiyetinize dayanarak sizi bir kerede olsa tanıştırması gerekirdi bence. Ondan sonra sürekli beraber takılmanıza gerek yokmuş.O sizin yanınızdayken seni ve nişanlını içten içe kıskanıyormuş.

Nişanlınızla ayrılma aşamasına geldiğinizde yanınızda olmaması ve düğün davetiyesini maileden göndermesi araya mesafe koymanız gerektiğini gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…