ve bir keçe dünyası..

çok güzel görünüyorlar. çok muntazam yapılmış.

facebook sayfası kullanıcı adı ne bu arada?

resimlerde yazılı olduğu gibi Özo ile vakt-i keçe yeniden yasaklanmak istemiyorum :) teşekkür ederim ayrıca

resimlerde yazılı olduğu gibi Özo ile vakt-i keçe yeniden yasaklanmak istemiyorum :) teşekkür ederim ayrıca

niye yasak mı söylemek.
bence yasak değil. yasak olsa herkesin banlanması lazım.

bu arada bence güzel bir web sitesi yaptırın. en azından ürünleri sergilemek için.

niye yasak mı söylemek.
bence yasak değil. yasak olsa herkesin banlanması lazım.

bu arada bence güzel bir web sitesi yaptırın. en azından ürünleri sergilemek için.

evet bende sordum hangi kuralı ihlal etmişim diye face reklamı yaptınız yazdılar :) web sitesi mantıklı aslında ilerleyen zmaanlarda düşünebiliriz. teşekkürler ilgine ve önerine

cnm günaydın bu ve şu güller sarkmış olan keçelerin fiyatları ne olur?iki kızım var isimlerini yazdırcam odaları için....istersen özeldende yazabilirsin...

gelin elini açmıyoo :)
açtıktan sonrada hiç kapatmak istemeyecekler bu sevimli kına süsleri ile poz vermek çok keyifli :)

biz renkli takım tutmayız! Beşiktaşlıyız demişler
bizden beşiktAŞKlı süs istemişler :)
Siz nasıl isterseniz biz öyle gerçekleştiririz :)

Çınar' ımız Geliyor dediler :)
Taçlandırdık meleğin annesini,
yakasında Gururla Taşıdı babası kuzusunun yazısını
HoşGeldin Çınar Bebek...

o zaman yepyeni bir panoyu ekleme zamanı gelmiş
made in:ÖZlem tabi ilk kendine yapar siparişlerle güzelleştirir :)

Gercekten cok hos urunleriniz ne kadara yapiyorsunuz elden teslim olurmu istanbuldayim

Bende keçe yapıyorum ama henüz acemi sayılırım ( :
Ablanız Özlem'in emeğine eline sağlık diyeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…