teşekkür ederim bende çok beğendim tamamen yetenek işi :) kafasında tasarlayıp tarif ediyor bu şekilde nasıl olur diye yeteneksiz ben bilmemm diyorumm bitmiş halleri gerçekten çok güzel oluyor.. Facebook sayfasında farklı çeşitleri var buda yeni evlenen çiftin kapısını süsleyen bu tasarımı..çok güzelmiş, bayıldım
hem el becerisi hem hayal gücü ikisi de bende yok :) işleri rast gitsin inşallah, buda çok güzel olmuşteşekkür ederim bende çok beğendim tamamen yetenek işi :) kafasında tasarlayıp tarif ediyor bu şekilde nasıl olur diye yeteneksiz ben bilmemm diyorumm bitmiş halleri gerçekten çok güzel oluyor.. Facebook sayfasında farklı çeşitleri var buda yeni evlenen çiftin kapısını süsleyen bu tasarımı..
ablanızın emeğine sağlık çok güzel görünüyorlar
Ay çok şeker olmuş elinize sağlıkson el emeği Hira Bebek için :) Eki Görüntüle 1608232
Maşallah :) Gerçekten kaliteli ürünler.İnternetten satış yapmak da zor yani.Rica ederim :)evet yani kendi sayfasında maşallah diyelimsatın alan kişilerde görenlerde kaliteyi görünce istiyor ve böyle yayılıyor
bende bilmiyorum bu sayfadan dikkatini çekip onun sayfasına giden oluyomu ama burda sizlerle paylaşıyorum aralardateşekkür ederim ilgine