Ve ben ölüyorum kimsenin haberi yok..

ben sana özelden mesaj attım,dönmedın,neyse,erkek arkadaşaına sakın ama sakın anlatma,egeyede dua et..edelim yanı,ama kokrma inş birşey olmaz...

Canım çok tşr ederim ilgin için..mesajım 50 yı gecmedıgı ıcın dönemedim sana.. zaten anlatamam kı nasıl anlatıyım egenınde Allah yardımıcısı olsun ne dıyım.. sonucta seende ıyı bılırsın bu drmlarda olmak cok zor ama ınsan toparlnabılırde senın anlattıklarının sayesınde anladımm..

zor gibi görünen ama mantık yoluyla düşünüldüğünde çok kolay bu durumun çözümü ...

ege bir muamma ,risk ,belirsizlik ,tonla hayal kırıklığı yaşamaya mahkum kalabileceğin bir seçim olur...
madde bağımlılığı ve ardındfan amatem durumunu sindirebilmek ,hele bu çok güç ..
ege yi seçtiğini düşünürsek ,beklentilerin çok fazla olacak ondan ve ilşkiden,0 dan başlamak için yeterli değil ege ,düzenini bozmaya ve kendini sarmaya değmez..
hali hazırda olan ilişkiine devam etmeslisin ,2 yıl az değil...
sen bu 2 yılı onunla doyasıya yaşayıp ,paylaştın..
neyin ne olduğu biliyorsun bu ilişkide risk yok ..
ya belirsiz olan seçeceksin riske girip ,yada sende beliren'i...

çook zor bi durum
ilk aşk hep inasanın biyerlerinde kalır bide o platonikmiş o yüzdende daha çok imkansız olduğu için bu kadar bağlanmışsın sanırım
ama iyi anlaşır mısın nasıl biridir ortak yönleriniz var mı bilemezsin ki tanımıyosun daha çünkü
ama karar senin elbette
unutamayacağını onsuz olamayacağını düşünüyosun onu seç
ama yok ben şimdide mutluyum ama sadece kafam karışık diyosan bu ilişkine devam et

Şuan erkek arkadaşımla bırlıkte olmaya karar verdım, ondan ayrılmayıda düşünmüyorum. egeyı tamamen untmaya çalışıcam zor olcak bılıyorum ama çok düşündüm ve bu kararı aldım..başka çıkar yolu yok maalsef..isterdimki egeyle yaşanması gereken yasanması gerekılen zamanda yasansaydı yada ege tekrar kasıma cıktıgında hayatımda bırısı olmasaydı.. ama malum sartlar bunu gerektıyor..

evt çok zor bi durum ama bence emek eden kazanandır şuandaki sevgilinle bişiler yaşamışsınız eğer onu çok seviyorsan kafanı karıştırmasına izin verme

evet canım senin hikayen biraz selvi boylu al yazmalım gibiymiş ama sen doğru olanı tercih ettin mutluluklar

sakın bunu yapma bundan 6 yıl önce bunun nerdeyse yakını bir olay yaşadım.2 yıllık bir ilişkim vardı ve ben ilk aşkımı hiç unutamamıştım.benle olan kişi dünya iyisi öl desem ölecek hayatını benim üzerime kurmuş biriydi.eski aşkım çıktı tekrar karşıma kafamı çok karıştırdı seni çok sevmiştim ama şartlar öyle gerektirdi falan filan.tabi cahillik ben ne yaptım peki nişanlanmak üzere olduğum adamı bıraktım onun için peki sonuç ne oldu.2-3 ay sonra boşandığı karısına döndü ben kalakaldım ortada.sakın ama sakın yapma bunu.

senin için zor bir durummm ....
Amaa sanaa emek verenn yeri geldigindee seninle herşeyini paylaşann bir insan var ortadaaa..Düşünsenee egeylee beraberligi seçtinnnn ...Peki senin için 2 senesini harcayan o çocuga yazık olmuycakmı?? O Yüzden nee egeyle ne ailesiyle görüş vee telefonunu degiştir sana ulaşılcak olan bütün imkanları yok et veee hiçbirşey olmamış gibii aşkınaa sahip çık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…