• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve ben ölüyorum kimsenin haberi yok..

sanirim karar vermissin
bence cok dogru bi karar olmus bu:)
dogru bildiginden sasma olurmu
ne kendini üz, nede karsindaki kisi üzülsün...

Ben okurken çok heyecanlandım ne yalan söyleyim. Verdiğin karar bencede doğru ama benim aklım hep öncekinde kalırdı. Buda bi gerçek

Arkadaşlar bugün felaket birgündü. neler oldu bir bilseniz..
ilk aşkım die bahsettıgım ınsana hayır dedgımı söledıkten sonra baktım 2 3 gun benı hıc aramadı dedım herhalde anladı vazgectı.. bende toparlanmaya başlamıştımm..
bugün kız kardeşi benı aarayıp görüşmek ıstedı neden dedım ne görüşceksın ıllada ısrar ettı. neyse gıttım ben ama onlarada olmaz demek ıcın gıttım. gtııtgımde kızkardesının yanında annesıde vardı.ya kendımı o kadr kötü hissetim ki kadın benı görünce sarldı ağlamaya başladı. kızım ne olur bişeler yap. egeyi çok kötü ne yıyor nede içiyor dogru dürüst konusmuor bıle dıe. dedıkı senı cok sevıyr kkızım sana anne olarak yalvarıyrm bırazcık sevıyrsan nolur yanllız bırakma eskı hallerıne döncek dıe cok korkuyrm dedı. bende anneyım dayanamıyrm onu daha fazla acı cekmesıne dedı.hep senınle bırlıkte olmanın hayallerını kurdu hep senın karsına dımdık cıkmak ıcın cabaladı dedı. onu bu hayal kırıklıgına ugratma dıe yalvardı resmen bana kadın ya.. dedım teyzecım nolur aglama tebı benımde gözler doldu bu arada bı zamanlar delıler gıbı sevdıgım ınssanın annesı sımdı onunla olmam ıcın bana yalvarıyodu nerdeyse..

kızlar ne olur bana akıl fıkır verınn düşünemez durumdayım. erkek arkadasımda bıseler oldugunu farkında ona dıyemıyrm aılemle ılgılı bazı srunlar varda onlara sıkıldım deyıp gecıstrdım..kalbım yanıo egeyı b hallerde görmeye dayanamıyrm..

vay beee... ilk aşk güzeldir, önemlidir...

hep senınle bırlıkte olmanın hayallerını kurdu hep senın karsına dımdık cıkmak ıcın cabaladı dedı

bu doğruysa, sen farketmeden birinin hayatını kurtarmışsın resmen :) ama sevgilini seviyorsan ve işler yolundaysa en iyisi egeyle herşeyi sakince konuşman ve o yokken çok şeyin değiştiğini söylemen...

dün gece ilk aşkımı rüyamda gördüm ben de. Platonikti. çocukluğumdan beri seviyordum kendisini. ama lise yıllarında asıl şu anki sevgilimle tanıştım ve o platoniklik bitti. yine de rüyama girdi güya evleniyorduk, nikahımızı gördüm resmen rüyamda. :/ saçma sapan kabus gibi. kısacası ilk aşklar bi başka oluyor, reddederken zorlanman normal bence...

vay beee... ilk aşk güzeldir, önemlidir...

hep senınle bırlıkte olmanın hayallerını kurdu hep senın karsına dımdık cıkmak ıcın cabaladı dedı

bu doğruysa, sen farketmeden birinin hayatını kurtarmışsın resmen :) ama sevgilini seviyorsan ve işler yolundaysa en iyisi egeyle herşeyi sakince konuşman ve o yokken çok şeyin değiştiğini söylemen...

dün gece ilk aşkımı rüyamda gördüm ben de. Platonikti. çocukluğumdan beri seviyordum kendisini. ama lise yıllarında asıl şu anki sevgilimle tanıştım ve o platoniklik bitti. yine de rüyama girdi güya evleniyorduk, nikahımızı gördüm resmen rüyamda. :/ saçma sapan kabus gibi. kısacası ilk aşklar bi başka oluyor, reddederken zorlanman normal bence...

Ben cok az bır süre öncesine kadar bunların farkında deıldım. keşke en bastan haberım olsaydı.keşke bu düşüncelerını o zamn benımle paylassaydı. o zmn ona destek olmazmıydım yanında olmaz mıydım belkıde suan cok mutlu olurduk.. ama olmadı işte şuan hayatımda başka bırı var egeyede hıcbırsey hıssetmıyrm dıemıorm hayır derken ıcım yanıor. ınsan ıkı kısıyı aynı anda sever mı? bırı sölese kesınlıkle ınanmazdım. ama artık ınanıyorum, evet sever.. birini hayatımda cıkaaamzken gecmısten gelenede artık hayatımda yerın yok dıyemıyorum işte..

Ben cok az bır süre öncesine kadar bunların farkında deıldım. keşke en bastan haberım olsaydı.keşke bu düşüncelerını o zamn benımle paylassaydı. o zmn ona destek olmazmıydım yanında olmaz mıydım belkıde suan cok mutlu olurduk.. ama olmadı işte şuan hayatımda başka bırı var egeyede hıcbırsey hıssetmıyrm dıemıorm hayır derken ıcım yanıor. ınsan ıkı kısıyı aynı anda sever mı? bırı sölese kesınlıkle ınanmazdım. ama artık ınanıyorum, evet sever.. birini hayatımda cıkaaamzken gecmısten gelenede artık hayatımda yerın yok dıyemıyorum işte..

offf canım yaa Allah sabır versn ne diyim... bence bi an önce karar ver neyi seçersen daha çok üzülceksin??? eğer şu anki sevgilinle devam ettirirsen ömür boyu ilk aşkınla mı yatıp kalkıcaksın?? zor bi durum...senağlama

aşka bakk bee annesinin dedikleri dogruysa kı öledir egeyi secmelisin ilk aşk çünkü cok baskadırr amaa simdiki sevgilinide yarı yolda bırakman doğru bir davranıss degil ama hla ilk aşk diyorm tabi tercihh seninn şuda varkı senin yanına üniversitedeykende geleblrdi neden beklemişki düşündürücü bnce ilk aşkınla tekrr konuss ona göre karar ver.

aşka bakk bee annesinin dedikleri dogruysa kı öledir egeyi secmelisin ilk aşk çünkü cok baskadırr amaa simdiki sevgilinide yarı yolda bırakman doğru bir davranıss degil ama hla ilk aşk diyorm tabi tercihh seninn şuda varkı senin yanına üniversitedeykende geleblrdi neden beklemişki düşündürücü bnce ilk aşkınla tekrr konuss ona göre karar ver.

cnm işte bende aynen öle diorum neden bu kadr beklemiş kendıne göre sebepleri var tamam ama bunlar benı tatmın etmıyor kı.yanı egeye gitmem demek hayatımı yenıden düzene sokmam demek. ne bi ilşkiyi bitircek nede egeyle yenı bır baslangıc yapacak gücü bulamıyorm kendımde. erkek arkadasımlada kavga ettım dunden berı konusmuorum sebepszı yere onunda huzurunu kacırıyrm bılıyorm ama napıyım benımde egeyı görmezden gelmeye gönlüm razı olmuyo.. napcam bılmıorm delırecek durumdayımm.

offf canım yaa Allah sabır versn ne diyim... bence bi an önce karar ver neyi seçersen daha çok üzülceksin??? eğer şu anki sevgilinle devam ettirirsen ömür boyu ilk aşkınla mı yatıp kalkıcaksın?? zor bi durum...senağlama

bilmiorum ama egeer egeyle olursam bu sferde sebepsız yere bır ınsanı yarıyolda bırakmanın vıcdan azabını cekıcem..

Chucky, durumun kolay degil, ama mantigini kullanmalisin.
Ege cok gec kalmis.. o gideli sen kendine bir yol secmissin ..baska bir insanla..
Egenin annesi oglunun durumuna ne kadar üzülüyorsa,
sende suan ki erkek arkadasini yari yolda birakir onu üzersen,
o cocugun anneside o kadar üzülür.
Ege kadar oda insan evladi..
Hem inanki baslanmamis bir iliskiyi unutmak,
baslayip biten bir iliskiyi unutmaktan cok daha kolay.
Sen Ege icin üzülme.
O baskasini bulur mutlu olur.
Ama suanki sevgilin, ona yaptigini hic unutamaz.
Kimseye güvenemez artik.
Sevdigim insan beni yari yolda birakip baskasina gitti der.

Benim kardesim bu yüzden 2 yil sorunlar yasadi.

Bir insani yari yolda birakmak, adam gibi adam olan hic bir insana yakismaz.

Birazda empati kurmak lazim.. Ya sevgilin seni baskasi icin biraksaydi?

Birazda seni düsünelim..
Bu insanla mutlu olacaginin garantisi var mi?
Aranizda hic bir yakinlik yasanmamis.
Arkadas olmakla, sevgili olmak cok farkli bilirsin.
Arkadasken cok fazla tartismazsin, daha mesafeli davranirsin,
daha resmisindir..
Ama sevgiliyken icli disli olursun..
Haliyle buda sorunlara yol acar..
Suanki erkek arkadasinla 2 yil cikmissin, az cok birbirinizin huyunu husunu biliyorsunuzdur.
Yürümese zaten 2 yil dayanmazdi diye düsünüyorum.
Ama Egeyi tanimiyorsun sen.
Sevgili olarak nasildir bilemiyorsun.
Hadi bekledigin gibi cikmadi??
Suanki sevgilinide kaybettin?
Bunlari düsün canim olur mu..

Rabbim insAllah hakkinda hayirlisini verir..

Birde birsey diyecem, istihare namazini biliyor musun?
Bir ise kalkismadan önce, hayirli olup olmadigini Allah'a danisiyorsun.
Biliyorsan kil. Bilmiyorsan özelden mesaj at bana, anlatirim. Yada burda anlatirim farketmez.

Valla ben bambaşka bir açıdan bakacağım olaya ki, bu adam madde bağımlısı, sonra tedavi oluyor iyileşiyor, hayatını bi düzene sokuyor. Takdir ettim, güzel. Ama haliyle bunları yaparken bi dünya zaman geçiyor ve seneler sonra sevdiği kızın karşısına çıkıyor. Gel gör ki kız bunca sene adamdan bihaber yaşadığı için hayatına başkasını sokuyor, kendine bir yol çiziyor, ki, doğalı da bu zaten.

Sonra ne oluyor?

Adam pat kızın karşısında... ben iyileştim, senelerce bu anı bekledim, hadi evlenelim.... oldu canım... bi de pasta börek verelim yanında.

Bencilliği görebiliyor musunuz, bu romantizm, aşk, sevgi falan değil, bu düpedüz bencillik...

Kızın bir hayatı mı var, bir düzeni, duyguları mı var, hayatında masum bir adam mı var, bu kız ne ister, ne hisseder, adamı terk etse o adam neler çeker... bunları düşünen yok...

Aradan geçmiş 5 sene, adam evlenelim diye çıkmış gelmiş, red cevabını alınca da (ki bunu tahmin etmeliydi, emireri değil ya bu kız oturup onu bekleyecek) çocuk gibi hayata küsmüş, ağlayan, sızlayan biri olmuş, o kadar ki anası bile gelip kıza "Hey kızım, oğlum için masum birinin canını yak, düzenini boz, çünkü neden oğlum için oğlum için..." diyebiliyor.

Duygu sömürüsüne bak sen... kıza yaşattıklarına bak. Ailecek bencillik tavan yapmış maalesef. Yarın bir gün başka bir şey olsa oz aman da mı bunalımlara girecek, yemeden içmeden kesilecek... öyle adamla ömür mü geçer ya.

Sizi bilmem ama... ben olsam bırakın onun için hayatımı değiştirmeyi....... neyse...

Son düzenleme:
Valla ben bambaşka bir açıdan bakacağım olaya ki, bu adam madde bağımlısı, sonra tedavi oluyor iyileşiyor, hayatını bi düzene sokuyor. Takdir ettim, güzel. Ama haliyle bunları yaparken bi dünya zaman geçiyor ve seneler sonra sevdiği kızın karşısına çıkıyor. Gel gör ki kız bunca sene adamdan bihaber yaşadığı için hayatına başkasını sokuyor, kendine bir yol çiziyor, ki, doğalı da bu zaten.

Sonra ne oluyor?

Adam pat kızın karşısında... ben iyileştim, senelerce bu anı bekledim, hadi evlenelim.... oldu canım... bi de pasta börek verelim yanında.

Bencilliği görebiliyor musunuz, bu romantizm, aşk, sevgi falan değil, bu düpedüz bencillik...

Kızın bir hayatı mı var, bir düzeni, duyguları mı var, hayatında masum bir adam mı var, bu kız ne ister, ne hisseder, adamı terk etse o adam neler çeker... bunları düşünen yok...

Aradan geçmiş 5 sene, adam evlenelim diye çıkmış gelmiş, red cevabını alınca da (ki bunu tahmin etmeliydi, emireri değil ya bu kız oturup onu bekleyecek) çocuk gibi hayata küsmüş, ağlayan, sızlayan biri olmuş, o kadar ki anası bile gelip kıza "Hey kızım, oğlum için masum birinin canını yak, düzenini boz, çünkü neden oğlum için oğlum için..." diyebiliyor.

Duygu sömürüsüne bak sen... kıza yaşattıklarına bak. Ailecek bencillik tavan yapmış maalesef. Yarın bir gün başka bir şey olsa oz aman da mı bunalımlara girecek, yemeden içmeden kesilecek... öyle adamla ömür mü geçer ya.

Sizi bilmem ama... ben olsam bırakın onun için hayatımı değiştirmeyi....... neyse...

bunu yazmaya gelmiştim ama monapisa çokk daha güzel yazmış.
bencil erkekten korkacan bacım.
bi de oğul delisi kaynanadan. valla o kaynana çekilmez bak yazıyom buraya. sempatiksalakcinni

kız evlenmişte olabilirdi. aradan yıllar geçmiş. o zamanda boşanacakmıydı? düzenli bir hayatın var bir bilinmeze atma kendini derim. çocukluk aşkıydı geçti. üstelik iki kişiyede aşık değilsin bana göre onun o halini gördükçe için sızlıyor. bunun adı merhamet. yanlış bir karar verirsen keşkeler geçmişi getirmez.

seni anlıyorum aslında ama şunu bil ege sadece saflığınla en temiz halinle korkmadan sevdiğin erkek ama onu ne kadar tanıyorsun onunla ne paylaştın sen beyninde yarattığın çocuğa aşıktın yıllarca buna emin ol sevgi öle ilk görüşte olmuyor zamanla oluyor

2 yıllık sevgiline gelince emin ol kaybetmeyi bir kere yaşarsan çok acı çekersin şimdi anlamıyorsun yanında senin....

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum. hepinize tek tek çok teşkkür ediyorm. gerçekten haklısın zaman gectıkte daha ıyı anlıyorum erkek arkadasımı bırakamayacagımı. ege cıkıp geldı ve olayın daha yenı olmasyla ben bişeylerın farkına varamadım, bencilliğnin mesela,, sizlerin düşüncelerınıde okuynca daha ıyı anlıyorm bazı seylerı.. hem egeyle bırlıkte olmaya baslasam aılemın onay verecegınıde sanmıyorum.. egede düzelir diye umit ediyorum başka yapabılecek bışeyım yok ege ıcın..

bide şimdi şu var bu kadr ıkılemde kaldıktan sonra erkek arkadasımın yüzüne nasıl bakarım onuda bılmıoyrm.henüz durumlardan haberı yok..

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum. hepinize tek tek çok teşkkür ediyorm. gerçekten haklısın zaman gectıkte daha ıyı anlıyorum erkek arkadasımı bırakamayacagımı. ege cıkıp geldı ve olayın daha yenı olmasyla ben bişeylerın farkına varamadım, bencilliğnin mesela,, sizlerin düşüncelerınıde okuynca daha ıyı anlıyorm bazı seylerı.. hem egeyle bırlıkte olmaya baslasam aılemın onay verecegınıde sanmıyorum.. egede düzelir diye umit ediyorum başka yapabılecek bışeyım yok ege ıcın..

bide şimdi şu var bu kadr ıkılemde kaldıktan sonra erkek arkadasımın yüzüne nasıl bakarım onuda bılmıoyrm.henüz durumlardan haberı yok..

ben sana özelden mesaj attım,dönmedın,neyse,erkek arkadaşaına sakın ama sakın anlatma,egeyede dua et..edelim yanı,ama kokrma inş birşey olmaz...

Back