ilk ve son aşkımdan ayrılırsam eğer (Allah korusun) ne olursa olsun onu unutamam, ondan sonra hiç kimseyi de böyle sevemem; bence başkasını severken erkek arkadaşınızla beraber olmanız ona haksızlık olur. kafanızdan tamamen silin, yapabiliyosanız; ama her an pişmanlık duyacaksanız bu ona büyük haksızlık olur...bu kadar aşıksan erkek arkadaşından ayrıl eski sevdiğinin evlenme teklifini de kabul et.
bana kalırsa eğer bunu yapmazsan ömür boyu içinde kalıcak..
şimdiki erkek arkadaşında birşeylerin eksik olduğunun sen de farkındasın zaten.. öyle olmasa gidip görüşmezdin bile.. hepimizin aşkları sevgilileri olmuştur.. hiçbiri değil ilk aşkım çıksa gelse bi yerden (ki imkansız) kim varsa hayatımdan çıkarırdım. çünkü biliyorum kimseyi öyle sevemem ben yeniden.
Arkadaşlar tüm yorumlarını okudum, okuyup cvp verdıgınız ıcın cok teşekkr ederim.kızlar sımdıkı erkek arkadasıma ve ılıskımıze yapamam bunu, bırakıp gıdemem yanı. ılk askım dedıgım ınsan ne kadr yalvarsada yapamıcam tmm kabul edıyorum aklımı cok karıstırdı canımı cok yaktı belkı ama, dıger erkek arkadasım benım ıcın daha onemlıymıs onu anladım. dıgerı belkıde bırden bastırılımıs seylerın dısarı vurumuydu anlıyamıyrm. canım cok yanıyo bı tercıh yaparken belkı ama dogru olanı sectıgıme ınanıyorum ılıskımı bıtrmıcem. ve onuda ne olursa olsun asla bı daha hayatıma mudahale etmesıne ızın vermıcem.bılııyorm cunku mantıklı olan bu.
çok doğru bir karar vermişin.... şimdi ki erkekler sevgililerinden ayrıldıklarında akılları hiç denemediklerinde kalıyor... eskiye özlem duyup eski defterleri karıştırıyorlar. o yüzden kararında dönersen çok acı çekersin hayata küsersin... geçmişten gelen biri kimsseyi mutlu etmez....
çok şükretmelisin ve ayrıca çok şanslısın... yanında çok büyük bir destekçin var.... sana tüm zor günlerinde destek olan ... :1rolleyes::1rolleyes:
Arkadaşlar tüm yorumlarını okudum, okuyup cvp verdıgınız ıcın cok teşekkr ederim.kızlar sımdıkı erkek arkadasıma ve ılıskımıze yapamam bunu, bırakıp gıdemem yanı. ılk askım dedıgım ınsan ne kadr yalvarsada yapamıcam tmm kabul edıyorum aklımı cok karıstırdı canımı cok yaktı belkı ama, dıger erkek arkadasım benım ıcın daha onemlıymıs onu anladım. dıgerı belkıde bırden bastırılımıs seylerın dısarı vurumuydu anlıyamıyrm. canım cok yanıyo bı tercıh yaparken belkı ama dogru olanı sectıgıme ınanıyorum ılıskımı bıtrmıcem. ve onuda ne olursa olsun asla bı daha hayatıma mudahale etmesıne ızın vermıcem.bılııyorm cunku mantıklı olan bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?