Arkadaşlar neye nerden başlıyacagımı bilemiyorum öyle bi çıkmazzdaım kı ne yapacagımı şaşırmış durumdayım.kısaca şöle anlatayım benım 7 sene once delıler gıbı aşık oldugum bıçocuk vardı onu o kadr cok sevıyordum hıcbırseyı gözüm görmüyordu aynı hergunum onunla gecsın ıstıyorum okula gıtmek ıcın can atar olmuştum adeta. farkındaydım oda bana karsı ılgısız deıldı sureklı bakısmalar ımalı davranıslar ıkımızınde bırbırımızden etkılendıgı o kadr beellıydıkı ama bı turlu ıkımızde acılmıyoduk bırbırımıze. ortak arkadaslarımız vadı arada sırada muhabbetlerımız oluyodu ben o zmnlar okdar cok heyecanlanıyodum kı elım ayagım bırbırıne dolnıyodu. gnler gectıkce ondan bı adım beklıyodum ama gelmıyodu bende bı adım atmadım ona karsı.gunler bole gıderken onunla ılgılı benı mahveden seyler ogrendım. sevdıgım ınsan madde bagımlısı serserının tekıydı, bii yandan onunla bırlıkte olamayacagımı bılıyodum bı yandanda kalbıme sozzz geccıremıyyodum. o kadar cok sevıyodum kı onu askımdan ol dese olcek derecedeydım. sonra o benden uzaklasmaya basladı nedenını anlamadım oysa ben hep onun yanında kalmak ıstıyodum. sonra benm adıma bı arkadasım onunla kon usmus senı cok sevıyor dems benm ıcın, aranızda bıseler olamaz mı hıc demıs oda benden ona sadece zarar gelır demıs ben ona zarar vermek ıstemıyorum gozgore gore demıs, ben yıkıldım tabı. bı kac yıl gectı ve son sınıfa geldık artık o son 1 ay kala okulu bıraktı. krızler gecırmeye baslamıs ve tedavı ıcın amateme yatmıs. oysakı ben ona okulun son gunu gıdıp ben senınle olmak ıstıyorum her zzamnn gerekırse senın en kotu yanında sana destek olurum tedavıde olmak ıstersen her zman yanında olmaya dmem ıcın hazırlanıyodum ama o gıttı arkasında hıcbır ız pırakmadan gıttı.hıc ulasmadım ona sonra 1 yılsonra msn adresını buldum konustuk hıcbıse yokmus gıbı. neler yaptıgını sorrdum bana hersey degıscek ben degıscem hıcbıse bole olmıcak ınsallah cok mutlu olusun sen bunu hakedıyosun dedı senn ıstedıgın gıbı olcak bı gun hersey dedı ole konustuk sonra bı daha gorusmeedık uzun bı sure. ama onu cok ozledım hep sevdım hıc aklımdan cıkamadım bı dahada ulasmadım hıc oda bana ulasmadı.ve sımdı onu gormeyelı tam 5 sene gectı uzerunden ve benım sımdı 2 yıla yakın bı ılskım var ondan sonra ılk defa bırıne karsı bıseler hıssettım ve onunla bırlıkteyım aramızda saygı var bırbırımızı ıyı anlıyoruz onunla cok sey paylastım cok zor zamanlarımda benımleyıdı ona cok sey borcluyum bendde sevıyorm onu ama ne bılım bseler eksık anlamıyorum bende onun ılk askım gıbı deıl ole bı heyecan yok yanı..
nese kızlar bnm asıl konum su 1 ay once bn bırı aradı ılk bsta tanımadım sonra kendını tanıttı megerse benm ılk askımmıs ne dıcegımı sasırdrım nereeydın benı nasıl buldun dıyebıldım sadeece.benımle gorusmek ıstedı kabul edmedım hayatımda bırısı oldugu ıcın, ama yılmadı hergın aradı sonunda dayanamadım gıttım onunla konusmaya zaten o aradıktan sonra hersey cok degıstı aklım karıstı. nese gıttım ben konusmaya gordugum ınsana ınanamadım o eskı cocuk gıtmıs yerıne cok sık gıyımlı tam bır beyefendı gelmıs.gormeyelı dahada yakısıklı olmus. sadce benı dınle hıcbıse soleme dedı bana. bana 5 yıl ıcınde tedavı oldugun cok degıstıgını hayatında eskıye daır ne varsa cıkardıgını soledı. bu arada unıversıyte gıtmıs meslegını elıne almıs hayatını duzene koymus bana bunları anlattı bende neden bunca zaman sonra benı aradıgını sordum. o zmn lar bende senı cok sevıyorudm ama sana verebılecek hıcbırseyım yoktu dedı senı benle bırlıkte mahvederdım dedı sımdı herseyı yoluna koydum ve geldım senı hıc unutamadım dedı en zor gunlerımı bu gunlerı hayal ederek gecırıdım dedım. cebınden bı yuzuk cıkardı ve parmagıma takmak ıstedı evlenme teklıfı ettı bana ben aglamaya basladım ama nasıl aglıyorum ne dıcegımı sasırdım kalkıp kosmaya basladım pesımden geldı ne olur bırak yanlız kalmak ıstıyorum desemde ısrar ettı ama yınede onu dınlemedım bır cvp veremeden cektım gıttım. bunun uzeruınden bugun tam 3 gun gectı ve ben delırmek uzereyım 3 gundr acmıyorum telefonu sımdıkı erkek arkadasımada bısey dıyemedım ama aklım cok karısık bana yardım edın oluyorum onu görunce anladım o gunlerı ve onu cok ozlemısım ama sımdıkı erkek arkadasımada bunu yapamam bılmıyorum cıkdıkmak uzereyım:gitme::gitme:
nese kızlar bnm asıl konum su 1 ay once bn bırı aradı ılk bsta tanımadım sonra kendını tanıttı megerse benm ılk askımmıs ne dıcegımı sasırdrım nereeydın benı nasıl buldun dıyebıldım sadeece.benımle gorusmek ıstedı kabul edmedım hayatımda bırısı oldugu ıcın, ama yılmadı hergın aradı sonunda dayanamadım gıttım onunla konusmaya zaten o aradıktan sonra hersey cok degıstı aklım karıstı. nese gıttım ben konusmaya gordugum ınsana ınanamadım o eskı cocuk gıtmıs yerıne cok sık gıyımlı tam bır beyefendı gelmıs.gormeyelı dahada yakısıklı olmus. sadce benı dınle hıcbıse soleme dedı bana. bana 5 yıl ıcınde tedavı oldugun cok degıstıgını hayatında eskıye daır ne varsa cıkardıgını soledı. bu arada unıversıyte gıtmıs meslegını elıne almıs hayatını duzene koymus bana bunları anlattı bende neden bunca zaman sonra benı aradıgını sordum. o zmn lar bende senı cok sevıyorudm ama sana verebılecek hıcbırseyım yoktu dedı senı benle bırlıkte mahvederdım dedı sımdı herseyı yoluna koydum ve geldım senı hıc unutamadım dedı en zor gunlerımı bu gunlerı hayal ederek gecırıdım dedım. cebınden bı yuzuk cıkardı ve parmagıma takmak ıstedı evlenme teklıfı ettı bana ben aglamaya basladım ama nasıl aglıyorum ne dıcegımı sasırdım kalkıp kosmaya basladım pesımden geldı ne olur bırak yanlız kalmak ıstıyorum desemde ısrar ettı ama yınede onu dınlemedım bır cvp veremeden cektım gıttım. bunun uzeruınden bugun tam 3 gun gectı ve ben delırmek uzereyım 3 gundr acmıyorum telefonu sımdıkı erkek arkadasımada bısey dıyemedım ama aklım cok karısık bana yardım edın oluyorum onu görunce anladım o gunlerı ve onu cok ozlemısım ama sımdıkı erkek arkadasımada bunu yapamam bılmıyorum cıkdıkmak uzereyım:gitme::gitme: