Ve Asinin Minik Evi

canım evin çok güzel ,fakat fazla eşya var sanırım göz yoran mesela banyoda ve tv konsolunun üzerinde ,onun dışında yatak odan çok sade ve hoş, herşey güzel ..güle güle otur..

sağol canım konsol üzeri eşimin oyuncakları doldu gamyoncuiremsu banyoda çok küçük ama söylediklerini dikkate alacağım sağola.s

banada biraz kalabalık geldi galiba:kedi:ama zevk meselesi güle güle oturun canımopuyorumnanaktan

tşkrler arkadaşlar evt evim küçük olduğu için eşyalar büyük ve kalabalık gözüküyo yakında evimi inşallah deyiştiriyorum o zaman eşyalarda yenilenecek şimdilik bunlarla idare ediyoruz yorumlarınız için teşekkürleryerimseniben

Böyle evler için "Yaşayan ev" diyorum ben.
Her şeyin kalıp gibi durduğu o soğuk evlerden hoşlanmıyorum. Yaşayan evleri seviyorum ben.
Evinizi de çok beğendim. Hayırlı günlerde oturun inşallah.

canım çok şirin ve güzel bir evin var ev küçük olunca kalabalık görünmesi de normal tabi..birşey soracam kanepelerin seray galiba bunlardan almayı düşünüyorum kullanan biri olarak sana sorayım nasıl memnunmusun kılıfları da çıkıp yıkanıyor heralde..çok hoşuma gidiyorlar klasik kanepelerden farklı ama fiyatı biraz tuzlu o yüzden sorayım dedima.s.

Arkadaşlar takip edilmiyor diye uzun süredir bakmadım ondan dolayı özürbilmiyorumkismile samimi ve iyi dilekleriniz için çokkk teşekkür ederim. söylediğim gibi evim minik eşyaların o kadar çoğundan vazgeçtimki yatak od. yemek od. sürgülü dolaplar pratik yatak olan kanepeler aldım kendimize göre yaptırdık neyse çok uzadı ama evim gerçekten şirindir akrabalar kızıyor satacağız diye ama biraz büyük ev kısmet olursa alacağız tekrar teşekküryerimseniben

önce teşekkürler :1hug:evt canım kanepeler serayın çok rahat kılıflar çıkıp yıkanıyor bide kuru gibi çıkıyo makinadan altındakide çıkıyo yatak oluyo çift kişilik ama bayağı tuzlu 10 yıl oldu alalı 1.5 almışdık ta ozaman:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…