- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
bu arada şöyle bişiy daha söyleyim şuan 24 yaşındayım ve 17 yaşında bi rahatsızlık geçirdim..kanser teşhisi konuldu..2 ayda ömür biçildi bunuda türkiyenin en iyi hastanesinden biri söyledi..39 kiloya düştüm hastanelerde yaşadım.ümidimi yitirmedim..bak şimdi 7 sene geçti Allahıma çok şükür ölmedim ben..yaşıyorum ve yaşatmak için de 1 can daha istiyorum.bunun için dua ediyorum..
olmaycak hiçbir şey yoktur...yeterki ümidimiz olsun...
Bence eleştirmemek gerekiyor...Ben biliyorum az çok hürremin yazılarından msjlarından nasıl bebek özlemi içinde olduğunu...
Anlayışlı olmak gerekir..Çünkü bu dönemde sağlıklı düşünülemez..Kimbilir nasıl bir psikoloji içinde...
Ama ben inanıyorum ki o en kısa zamanda o güzel minik kokulu bebişine sahip olucak ama tek isteğim var hürremciğim senden,ne olur stres yapma bitanem,zamana bırak test falan alma ilaç macun kullanma bedenini özgür bırk bitanem...
Güçlü ol sakın yılma..Rabbiminde yardımıyla küçük bebeşine kavuşacaksın ben inanıyorum sende inan güzel arkadaşım
bu arada şöyle bişiy daha söyleyim şuan 24 yaşındayım ve 17 yaşında bi rahatsızlık geçirdim..kanser teşhisi konuldu..2 ayda ömür biçildi bunuda türkiyenin en iyi hastanesinden biri söyledi..39 kiloya düştüm hastanelerde yaşadım.ümidimi yitirmedim..bak şimdi 7 sene geçti Allahıma çok şükür ölmedim ben..yaşıyorum ve yaşatmak için de 1 can daha istiyorum.bunun için dua ediyorum..
olmaycak hiçbir şey yoktur...yeterki ümidimiz olsun...
hap tedavisiyle birlikte 3 yılı geçti...aralıklı tabi...
canım bencede bırka hapı mapı.. ama sanki gene korunuyormuşsun gibi düşün.. stres yapma..ben çok duydum tam ümdini yitiripde meleğine kavuşnalar.. lütfen canım kendine bu haksızlığı yapma.ALLAHo kadar büyüykkii.. şimdi herşeyin bir çaresi var.. ama çönce umudunu yitirmeiyp Allah'a sarıl dularınız et.. bekle.. bizler imtihandayız.. bu kadar beklemişsin.. Rabim herşeyi görüyoo.. elbet seninde gelicek meleğin.. lütfen canım.. bak benimde bir kızım var 11 yaşında..bende bekliyorum.. ve dış gebelik geçiridim.. ama ümidimi asla kaybetmedim.. aksine dahada umutluyum.. çünki bu dış gebelik benim için bir imtihandı bunu biliyorum.. ve ben isyan etmedim.. Alla'tan gelene razı oldum.. şimdide biliyorumki Rabbim gönderecek bu kez meleğimi.. buna iananıyorum ve bekliyorumm.. ama ne zamna onu ben bilemem.. nasip ne zamansa o zamna.. ve hiç stres yapmıyorum artık..zamana bıraktım..lütfen sende sakinleşş.. ve o hapı lütfen içmee
Anladım canım
bu kadar karamsar olma ama lütfen
Rabbim zamanı geldiğinde muhakkak vercektir eminim
benim dr.tamamen psikoljil olduğunu söylemişti
çok afedersin ilişki sırasında sadece o anı düşünün zevk alın
bebeğe konsantre olmamanız lazım demişti
psikolojik olarak ne kadar rahat olursanız vucut o kadar rahat olurmuş
birazda bizlerde galiba her ilişkide hemen hamilemiyim diyoruz
bunu böyle düşünmeyelim rahat olalalım karamsar olmayalım bence
kendini lütfen üzme canım olurmu yanlız değilsin unutma bizlerde varız
senin gibi o günün gelemsini bekliyoruz Şeniz
Bunu Neden Yolladim Biliyormusun .... Inancin Varsa O Na Siğin Aydinliğa çikacaksin... Birini Veren Ikinciyide Verecektir.... Sabret Canim Ve Bekle Meleğin Gelecek... Sinavdasin Ve Bu Sinavi Başari Ile Ver... O Haplari çöpe At.. Vucudunu Rahat Ve Oluruna Birak Göreceksin çok Kisa Bi Zamanda Gelecek Canim üzülme....
yapmayın böyle ne olursenağlama
Allah çok istediğimiz bişeyi bize vermeden önce bizi sınarmış ne kadar istiyoruz ve ne kadar kıymetini biliriz diye bu bizim için bir sınav Allah bizimde yüzümüzü güldürücek ama zamanı var daha demekki
bizim yapıcağımız tek şey ise pes etmemek !:teselli:
hem burdaki arkadaşalarında umutsuzluğa kapılmasına neden olur:sm_confused:
bencede kafanızdan atın bu düşünceyi düşünmeyin ve zamana bırakın ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN !:hooray:
her mümin gibi rabbim e inancım tam... gecelerden sabaha dualar ediyorum... yalvarıp yakarıyorum.. adaklar adıyorum.... kızım da o minicik ellerini açıp kardeş istiyor rabbinden.. işte o duaları kızım ederken çok üzülüyorum yavruma bi kardeş veremediğim için....
Kesinlikle psikolojiktir bendede aynı durum olmuştu çünkü.Bir defa anne olmuşsun demekki sağlıklı bir kadınsın.
Doktorlar çoğu kez hep aynı şeyi söylüyorlar kesinlikle psikolojik diye..
Bak forumda mommy var oda çok bekledi üstelik hiçç sorunu yoktu üzüldü testler aldı ama yılmadı bak şimdi tahminimce 11 haftalık gebe olmalı canım..
O yüzden biraz dinlenmelisin kafandan azıcık uzaklaştır o düşünceleri canım...
Bak bende gebelik bölümüne girmek istemiyorum hep olumsuz şeyler okuduğumda korkuyorum banadamı olucak bu diye... Psikoloji çok önemli inan bana...
Önümde 3lü tarama testim var ve çoğu arkadaşımınki sorunlu..Onlar için dua ediyorum..Ama bende korkuyorum artık....Ama içimde karnımda minik minnacık güzel kokulu bebişim yinede huzur veriyor..Ben ordayım tutundum Anne dediğini hissediyorum...Onun için An geliyor çok güçlü bir Anne oluyorum...Ve biliyorum ki bunlar hep psikolojik....
O yüzden bedenini ve ruhunu rahat bırak bırakta bebekin karnına yerleşsin bitanem........
Kesinlikle psikolojiktir bendede aynı durum olmuştu çünkü.Bir defa anne olmuşsun demekki sağlıklı bir kadınsın.
Doktorlar çoğu kez hep aynı şeyi söylüyorlar kesinlikle psikolojik diye..
Bak forumda mommy var oda çok bekledi üstelik hiçç sorunu yoktu üzüldü testler aldı ama yılmadı bak şimdi tahminimce 11 haftalık gebe olmalı canım..
O yüzden biraz dinlenmelisin kafandan azıcık uzaklaştır o düşünceleri canım...
Bak bende gebelik bölümüne girmek istemiyorum hep olumsuz şeyler okuduğumda korkuyorum banadamı olucak bu diye... Psikoloji çok önemli inan bana...
Önümde 3lü tarama testim var ve çoğu arkadaşımınki sorunlu..Onlar için dua ediyorum..Ama bende korkuyorum artık....Ama içimde karnımda minik minnacık güzel kokulu bebişim yinede huzur veriyor..Ben ordayım tutundum Anne dediğini hissediyorum...Onun için An geliyor çok güçlü bir Anne oluyorum...Ve biliyorum ki bunlar hep psikolojik....
O yüzden bedenini ve ruhunu rahat bırak bırakta bebekin karnına yerleşsin bitanem........
canımsın bitanem bu senin elinde olan bişey değil ki, tabiki ne çok istiyorsundur kızının bir kardeşinin olmasını ama rabbim dilediği anda olacaktır biz üstümüze düşeni eksiksiz ve layıkıyla yaptıktan sonra...
dua edip yalvaracağız tabiki. ama unutmayalım ki herşeyin hayırlısını rabbim bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?