Kız İsteme Vazgeçmek üzereyim.....

Üzülme bence de. Erkekler artık böyle düşünüyorlar. Herkes herşeyi tam yapamıyor. Yapamayınca da etraftan özellikle kız tarafı ailesinden çok baskı görüyor. Bu da ilikşiyi yıpratıyor. Alttan al biraz sevgilini. doğru söylüyor bir bakıma söyleyiş tarzı hoş olmasa da. ailesi destek olmayınca kendi cebinden çıkacak bu işler. sonuçta çok da zorunlu şeyler değil bohça bilmemne. Temel şeyler olsun yeter. Senin veya onun cebinden çıkmış ne farkeder.. Ama bu durumda eğer erkek tarafı çok hevesli davranmıyorsa kız tarafnın da biraz anlayışlı olup dengeli bir şekilde davranmasında fayda var. İlk defa kız evlendiriyorum diye bütün gerekli-gereksiz adetleri yerine getirmek zorunda değil kimse.
Madem anlaşıyosun seviyosun bu ilişkiye emek vermişsin bir bohça için de nişandan vazgeçilmez...

canım çok teşekkür ederim yorum için,sevgilimle konuştuk sinirlerim bozuluo üstüme geliniyor çok fazla sanki ben birşey yapmak istemiyroum özenmiyormuşum gibi ama durum öyle değil,yaptığım her masrafı ev için biriktirdğim paradan yapıcam ona dokunmak istemiyorum dedi.sanırım sinirim geçti :))) neyse yüzükleri aldık bu hafta;elbiseler kıyafet herşey hazır artık ...artık ufak meseleleri de takmak istemiyorum ama annem biraz anlayışlı olsa herşey daha kolay olacak en basiti yüzükleri beğenmedi neden el yapımı tasarımı olanlardan almamışım diğer konuda neden tarih yazdırmamışım :))) neyse sinir bozmak yok :)))

off bu anneler :))) tarihi bende yazdırmak ıstıyorum ama bak onda haklııı:)) ama halletmenıze cook sevındım umarım nişan da hiç problemsız atlatılırr.. eh darısı başıma )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…