- Konu Sahibi olmadikacariz
kızlar az çok bilgisi olan vardır belki....13 ekim nişan tarihi belli oldu fakat kafam o kadar karışık ki....sevgilimle 4 yıldır birlikteyiz;birbirmizi çok sevmemize rağmen bazı nedenlerden dolayı hiç evliliği düşünmedik sonunda madem mutlu olamıyoruz ayrılalım dedi ve ayrıldı,5 ay hiç görüşmedik ne o aradı ne ben....5 ayın sonunda sadece bir özür mesajı attı bu süre için ve ben ona hiç kızmadım ya da tepki göstermedim tekrar görüşmeye başladık;evlenelim dedi.Ben onun ailesi ile tanıştım o da benimkiler...Asıl sorunlar bu süreçten sonra başladı; sanki evlilik konusunda ben baskı yapıyormuşum gibi davranmaya ve benden uzaklaşmaya başladı.Ben evin ve yakın akrabalarımın içinde tek kızım bu nedenle ailem özellikle annem inanılmaz özeniyor herşeye;o tüm bunları gereksiz buluyor.Bende bu konuda çok özenen bir insan olmadığım için herşeyi gerektiği kadar ve şık bir şekilde yapmaya çalışıyorum ama ne zaman telefonda bu muhabbetler açılsa ya çok gereksiz ; şimdi bende sana mı bişiler almak zorunda mıyım gibi umursamaz şeyler sölüyor.Artık konuyu hiç açmamaya çalışıyorum çünkü herşeyi zorla yapacakmış ve bunalımdaymış gibi hissediyorum.tabi durum böyle olunca da bende ne heves ne heyecan kalıyor.Şuan kafam inanılmaz karışık ve sadece şu nişan olayı bitsin takalım yüzükleri ve birlikteyken eskiden nasıl mutluysak öyle olalım istiyorum....
Acaba bu sıkıntılar varken daha da zorlaşır herşey en başından olmaması mı daha hayırlı bilmiyorum.Geçen akşam telefonda istemiyorum ben bu şekilde olacaksa dedim.Söylerim bizimkiler anlayışlı insanlar,ailene de olmadikacariz böyle istedi dersin,bu şekilde zorla sen kendini baskı altında hissederek olmaz dedim.dDüşün 1 hafta görüşmeyelim ver kararını dedim.Hemen itiraz edip;benimle olmak istediğini artık ne olursa olsun benden ayrılamayacağını söyledi....Beni çok sevdiğini biliyorum.Ama bu şekilde zorla mutsuz bir şekilde olmasını da istemiyorum....
Acaba bu sıkıntılar varken daha da zorlaşır herşey en başından olmaması mı daha hayırlı bilmiyorum.Geçen akşam telefonda istemiyorum ben bu şekilde olacaksa dedim.Söylerim bizimkiler anlayışlı insanlar,ailene de olmadikacariz böyle istedi dersin,bu şekilde zorla sen kendini baskı altında hissederek olmaz dedim.dDüşün 1 hafta görüşmeyelim ver kararını dedim.Hemen itiraz edip;benimle olmak istediğini artık ne olursa olsun benden ayrılamayacağını söyledi....Beni çok sevdiğini biliyorum.Ama bu şekilde zorla mutsuz bir şekilde olmasını da istemiyorum....