• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeçilmez PARFÜM*üm ! :)

- elch3n -

...
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
338
112
53
Merhaba :)
Çoktandır yazıcam bi türlü yazamadım sanırım sonunda oldu :)

Kızlar rica etsem bana kış aylarında kullanabileceğim bi parfüm önerebilir misiniz ?
Dha önce *Lady Million* kullanmıştım ve bu benim vazgeçilmez parfümüm oldu çok sevdim kokusunu :)

Merhaba :)
Çoktandır yazıcam bi türlü yazamadım sanırım sonunda oldu :)

Kızlar rica etsem bana kış aylarında kullanabileceğim bi parfüm önerebilir misiniz ?
Dha önce *Lady Million* kullanmıştım ve bu benim vazgeçilmez parfümüm oldu çok sevdim kokusunu :)
Lady Million sevdiysen büyük ihtimalle Gucci Guilty Intense'i de seversin:)

Benım kış icin önerebileceğim diğer kokular ise
aquolina pink sugar edt
christian dior hypnotic poison edt
jean paul gaultier classique edp
carolina herrera 212 sexy edp
lolita lempicka feminine edp
kenzo amour edp
bvlgari jasmin noir edp
viktor rolf flowerbomb edp
escada magnetism edp
dolce gabbana the one edp

Tabi bunların icinde begenmediklerinde cıkabilir cogu vanilyalı tatlı kokular.. Birkaçı da şekerli .

aquolina pink sugar edt
kenzo amour edp
bvlgari jasmin noir edp
escada magnetism edp

Tabi bunların icinde begenmediklerinde cıkabilir cogu vanilyalı tatlı kokular.. Birkaçı da şekerli .

Tesekkür ederim not alıyorum bunları :)
Bi parfüm vardı adını unuttum suan onu soracaktım birde hatırlarsam yazıcam :D

Gucci guilty benim kış parfümüm.alternatif olarak da burberry the body. Yazın Dolce Gabbana light blue ve burberry the beat

- Janna - - Janna - Escada Magnetism ??
Nasıl bi koku biliyor musun bi ara B'nu çok duymuştum ama kokusunu bilmiyorum
Canım escada magnetism karamelli şekerli bir koku böyle yanık şeker gibi.. Ama icinde meyve notası oldugu icin cok agır bir koku olmamış. Meyveli yanık şeker kokusu gibi diyeyim. Yani bi prada candy gibi bunaltıcı yanık şeker kokusu değil
Bu arada ben bayılırım Magnetism'e. Benım en hızlı bitirdiğim parfüm olarak tarihe geçmiştir kendisi :P

Canım escada magnetism karamelli şekerli bir koku böyle yanık şeker gibi.. Ama icinde meyve notası oldugu icin cok agır bir koku olmamış. Meyveli yanık şeker kokusu gibi diyeyim. Yani bi prada candy gibi bunaltıcı yanık şeker kokusu değil
Bu arada ben bayılırım Magnetism'e. Benım en hızlı bitirdiğim parfüm olarak tarihe geçmiştir kendisi :p

Kışın kullanabileceğim bi koku desene :))

Kalıcıymış galiba ve de kendini belli eden bi koku bakıcam kokusuna eğer seversem alıcam:KK68:

Kışın kullanabileceğim bi koku desene :))

Kalıcıymış galiba ve de kendini belli eden bi koku bakıcam kokusuna eğer seversem alıcam:KK68:
Kesinlikle tam bir kış kokusu. Ben o parfümü kullandığım zaman aşırı övgü alıyordum.. Özellikle sınıftaki erkekler falan kimin parfümüyse cok güzelmiş falan diyordu :D
Sevgilimde bayılıyor o kokuya. Yazın bile sporda sıktığımda ohh ne güzel kokuyor bunu sadece benım yanımda sıkabilirsin diyordu :D

Kesinlikle tam bir kış kokusu. Ben o parfümü kullandığım zaman aşırı övgü alıyordum.. Özellikle sınıftaki erkekler falan kimin parfümüyse cok güzelmiş falan diyordu :KK70:
Sevgilimde bayılıyor o kokuya. Yazın bile sporda sıktığımda ohh ne güzel kokuyor bunu sadece benım yanımda sıkabilirsin diyordu :KK70:

:D :D
Benim nişanlım kolay kolay beğenmez bakalım artık :)

Benim ki de cok kolay begenmıyor şuana kadar Magnetism ve Chanel Chance'ı ben sormadan övdü :KK70:
Herkesin beğenisi farklı olur kimi erkekte şekerli kokulardan hoşlanmaz ama onlar çok nadir..

Bi ara deodorantm bitmişti birlikte alışveriş yaparken aldığım equal in Eflatun olanını beğenmişti o da şekerimsi çok güzel kokusu vardı . :)

Benim kis icin önerebilicegim kokular sunlar canim:
Victor&Rolf flowerbomb
Lancome La vie est belle
Thiery Mugler Alien
Dior addict
Dior hypnotic poisen

Lancome la vie est belle gecenlerde aldim. Güclü kisa uygun bir koku. Kokusu Victor&Rolf'in flowerbomb'una benziyor. Sadece la vie est belle biraz daha sekerli. Su an ellimde la vie est belle oldugu icin flowerbomb almayi düsünmüyordum ama son zamanlarda aklim biraz flowerbomb kaymaya basladi.
Dior hypnotic poisen bir klasik oldugu icin fazla söze gerek yok diye düsünüyorum. Ben cevremde cok kullanildigindan almaya cesaret edemedim. Thiery Mugler aliende kisa uygun agir bir koku. Ciceksi yönü agir basan kokulardan. Bu parfümü ilk denedigim de cok sevmistim sonra dolmasini aldim ve dolmasi cabuk bozulmustu kokusu hic hos degildi bu yüzden kokudan sogudum. Ama buda kesinlikle cok tercih edilen kokulardan. Seveni de sevmiyeni de cok.
Dior Addict ise almayi düsündügüm parfümlerin arasinda.
Simdilik aklima bunlar geldi canim hepsi güclü kaliciligi yüksek dikkat cekici kokular.

Benim kis icin önerebilicegim kokular sunlar canim:
Victor&Rolf flowerbomb
Lancome La vie est belle
Thiery Mugler Alien
Dior addict
Dior hypnotic poisen

Lancome la vie est belle gecenlerde aldim. Güclü kisa uygun bir koku. Kokusu Victor&Rolf'in flowerbomb'una benziyor. Sadece la vie est belle biraz daha sekerli. Su an ellimde la vie est belle oldugu icin flowerbomb almayi düsünmüyordum ama son zamanlarda aklim biraz flowerbomb kaymaya basladi.
Dior hypnotic poisen bir klasik oldugu icin fazla söze gerek yok diye düsünüyorum. Ben cevremde cok kullanildigindan almaya cesaret edemedim. Thiery Mugler aliende kisa uygun agir bir koku. Ciceksi yönü agir basan kokulardan. Bu parfümü ilk denedigim de cok sevmistim sonra dolmasini aldim ve dolmasi cabuk bozulmustu kokusu hic hos degildi bu yüzden kokudan sogudum. Ama buda kesinlikle cok tercih edilen kokulardan. Seveni de sevmiyeni de cok.
Dior Addict ise almayi düsündügüm parfümlerin arasinda.
Simdilik aklima bunlar geldi canim hepsi güclü kaliciligi yüksek dikkat cekici kokular.

Teşekkür ederimmm öneri için :)
Notalrına bakıyorum beğenmediğim bitki ve meyveleri eliiyorum :D

aquolina pink sugar edt
kenzo amour edp
bvlgari jasmin noir edp
escada magnetism edp

canmm sen bu parfümden cook iyi anlayan birisin :)) kıs için degilde yaz için bana bi kac koku önerir misin ben mesela escada magnstm . burberry classıc ve dolce gabbane lıght blue tarzı kokuları sewerim ama hafif kremsi odunsu da olabilr kendisi belli eden yaz ilk bahar için tavsiyen nedir ??

canmm sen bu parfümden cook iyi anlayan birisin :)) kıs için degilde yaz için bana bi kac koku önerir misin ben mesela escada magnstm . burberry classıc ve dolce gabbane lıght blue tarzı kokuları sewerim ama hafif kremsi odunsu da olabilr kendisi belli eden yaz ilk bahar için tavsiyen nedir ??
Estee lauder sensuous nude, marc jacobs daisy eau so fresh, cacharel noa, chanel chance, dior pure poison, victoria's secret pure seduction, victoria secret coconut passion, moschino i love love , dolce gabbana pour femme, chloe love, lacoste pour femme..
Şimdilik aklıma bunlar geldi canım:))

Estee lauder sensuous nude, marc jacobs daisy eau so fresh, cacharel noa, chanel chance, dior pure poison, victoria's secret pure seduction, victoria secret coconut passion, moschino i love love , dolce gabbana pour femme, chloe love, lacoste pour femme..
Şimdilik aklıma bunlar geldi canım:))
tsk ederm canm bunların bi cogunu denedim gercekten de hepsi harika kokular ;);) victoria secret kokularını denemekk lazmm

Back