Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bijoux,çok sevindim canım,şaşırttın benisositososito HANİ diyetin biter de yaparsın diye bekliyorsun sürpriz olduopuyorumnanaktan ellerine emeğine yüreğine sağlıkcanım sana söylemiştim ya diyet bitince yapıcam ve fotoğrafını koyucam diye. eşim benden sabah kahvaltısı için poğaça istedi. aklıma senin tarifin geldi ve yaptım dün akşam. eşim bayıldı delikafadulden ama ben yemedim hiç diyetimi bozamayacağım için. buzluğa kaldırdım, pazar günü 1 tane yemeyi planlıyorum :1ninca: işte sonuç:
aovv ne güzel bizim yerimize de yersin inşallahkaydirigubbakcemile5bijoux'mm mükemmel gözüküyorlar yarım saat içinde tadına bakmış olacağım o zaman anlarımki görüntüsü kadar tadı da harika diyeceğimden eminim ..a.s.
Libyana senin bizlerle paylaşman çok güzel Teşekkürler opuyorumnanaktan
libyanam iki parca gondersen sabah kahvemle atistrsam olmamiydi neysem is basa dustu en kisa zamanda denemeem lazim zaten ne zamandir pasta borek de yapmadim -tatlicadiarzu- ellerine saglik hamarat arkadaasim benim a.s.:1hug: