Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tereyağ yerine sıvıyağ kullansak ne olur? deneyen varmı
maalesef yaptım ben puf pufolmadı. ama gazozu döktükten sonra 10 dak bekletmek zorunda kaldım. belki ondan olabilir. eminimki gerçekten güzel oluyodur.
bacı mayalı hamurların püf notası hamurun yumuşak olması, hamuru sert olursa iyi olmaz, ununu çok koyma yumuşacık bi hamur olsun,
bak o zaman sıkıyosa puf puf olmasınnn.
Mesajları takip edemedim arkadaşlar;uzun süredir Türkiye'deyim.O yüzden anca yazabiliyorum..yok böyle bir güzellik, şimdi fırından çıkardım, harikaaaaaaaa,
kızım yataktan kalkıp geldi çok güzel bişey kokuyor diye.
bundan sonra tek geçeceğim bir poça oldu.
teşekkürü bir borç bildiğim için yazdım,şimdi arkadaşlara götürüyorum kesinlikle tarif isteyecekler.
sağolllllllllllllllll Libyanaaopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanbende soda yada maden suyu katıyorum..o zamanda yumuşacık oluyor
kaydirigubbakcemile5lipyana süpersin ellerine saglık
Hayır tatlı olmuyor canım enfes bir kıvama sahip oluyor.İnanın bugüne kadar yiyip de beğenmeyen tarifini istemeyen olmadı..:kedi: Mutlaka deneyingazozlu yu ilk defa duydum.biraz tatlı olmazmı?poğaçalar nasıl güzel duruyorlar öyle.denemek lazım.teşekkürler tarif içina.s.
kaydirigubbakcemile5denemezsen hayatının hatasını yaparsınnnnnnnn:lepi:
a.s.
ŞenizPokacım gerçekten harika olmuş ellerine sağlık.
Üstad Libyanayada tekrar teşekkürler
libyana senin tariflerini direkt bulabileceğim bir yer, bir blog var mı? poğaçanı yaptım muhteşem oldu. artık pes etmek üzereyken bir de seninkini deneyim dedim ve becerebildim. çok mutluyum. diğer tüm tariflerine nereden ulaşabilirim?
Mutlaka:) tavsiyemdirellerine sağlk canım bende müsait bir anımda deneyeceğim
olumunekankayizsmileçok lezzisler tatlım,daha önce resimi çekememiştim,ama şimdi yetiştim,tarifin için çoook teşekürlerrrrr eller dert görmesin:asigim:
opuyorumnanaktankesinlikle denemek istiyorum. Ellerine emegine saglik
Ellerine sağlık gülüm:)slm ya süper ben bugun yaptım süper oldu ama ben tere yağını sevmedım ıcın margarın kullandım süper oldu canım bızımle paylaştığın ıcın teşekkur ederım Libyana
Hımm Nuket hanım;ben genelde standart ölçülerde 3.5 su bardağı kullanıyorum.Ben aldigi kadar un diyen tarifleri yapamiyorum. Ille de un miktari. Tarif cok guzel gorunuyor bana un miktarini da soyler misin Lutfen? Cok makbule gececek.
:asigim:nasipse salı günü deneyeceğim fırsat bulursam foto eklerim inş. teşekkürler paylaştığın içinkaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktançok güzel görünüyor ty paylaşım:)
O da olur Bebişben sade gazoz bulamadım.sade gibi ama yanda limon aromalı yazıyor.
:)valla ben denedim, süper ötesi bişey oldu kızlarr, herkesde çok sevdi tarif istediler. 1 numaralı poçam oldu artık.
Libyanaya teşekkür tekrar.
Muhteşem ötesi bişey oldu bu. Ellerinize sağlık. Paylaştığınız için gönlünüze sağlık. Dün denedim 2 tepsiden bir tane bile kalmadı. Bu sabah iş arkadaşlarıma da tavsiye ettim, yarın onlarınkini yiycez inşallah :) :lepi:
tereyağ yerine sıvıyağ kullansak ne olur? deneyen varmı
maalesef yaptım ben puf pufolmadı. ama gazozu döktükten sonra 10 dak bekletmek zorunda kaldım. belki ondan olabilir. eminimki gerçekten güzel oluyodur.
bacı mayalı hamurların püf notası hamurun yumuşak olması, hamuru sert olursa iyi olmaz, ununu çok koyma yumuşacık bi hamur olsun,
bak o zaman sıkıyosa puf puf olmasınnn.
libyana ellerine ve emeğine sağlık tarifi denedim çok güzel oldu yaptığım gün hepsi bitti...
Bir türlü yumuşacık poğaça yapamayan,en sonunda poğaça yapmaktan vazgeçen ben,senin bu tarifinle ilk defa yumuşacık poğaçalar yaptım.:sm_cool:Valla kendim bile inanamadım başardığıma.Üstüne üstlük yiyen arkadaşlarımın hepsi tarifi aldılar benden.Sevincime diyecek yok yani.kaydirigubbakcemile2Çok çok teşekkür ederim gerçekten,böyle güzel bir tarifi bizimle paylaştığın için,sağolasın..opuyorumnanaktana.s.
bu akşam denemeyi çook isterdim ama gazosum yoookkkk ((
hafta sonu deneyeceğim.....
bu sabah kahvaltı için yaptım
sonuç:MÜKEMMEL
yok böle bişi
libyanam çok teşekkür ederim cnm
ayrıcana bu tarifte yumurtanın olmayışı da ilgimi çekti
paylaşım için çok teşekkürler