- 14 Mayıs 2009
- 561
- 2
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gazozlu poğaça kulağa hoş geliyor eline sağlık canım
evet denemeyen kalmasın bayanlar:) çok leziz ve yumoş oluyor bu poğaçalar..tavsiyemdir..
Her türlü harçla deneyeilirsiniz..
Beyazz evet;yapıp buzluğa atabilirsin tekrar ısıtıp servis edersin arkadaşım ama ben her zaman taze tüketmekten yanayım eşim de o şekilde seviyor yine de acil durumlar için saklarım birkaç parça..
rica ederim..
şimdiden kolay gelsin sana da..
selam canım gercekten nefıs gorunuyorlar, carsamba gunu mısafırım gelıyor salı dan yapsam olur mu? Bu bırrr, ıkıncısı asagı yukarı kac tane cıkıyor. Bu da ıkııı, gazoz kac ml bır kucuk sıse mı bu da uccc, affet nolur daha once cevapladıysan. 7. Sayfaya kadar okudum. Hemen yapıcam .. Ellerıne saglık canım..
Ellerinize sağlıkkaydirigubbakcemile5gerçekten güzel oluyor. ramazanda sahura yapmıştım bikaçkere. patatesli daha çok sevdiğim için patatesli yapıyorum ben. yarın misafirim gelecek bunu yapmayı düşünüyorum. -tatlicadiarzu-zemuszemus
Evet pastane poğaçası gibi ama daha yumoş olanı düşün:ecrin_bebek:ya liboşum bu böyle sankim pastana poğaçası tadında oluyo gibi geldi bana
tatlımsı oluyo heralde CADIARZU
deniycem hazır evde gazozda varr
bi tek maya almam lazımmm
görüntüsü çok cezbedici ama heeee cokacimcoook
hep döktürüyon yaaaa kaydirigubbakcemile3
ellerine sağlık tatlımmm a.s.
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık arkadaşımkaydirigubbakcemile5
bunun içine elmalı harç da yapabilir miyiz acaba??
Bugün pazar kahvaltısında deneme fırsatım oldu.Öyle pofuduk,öyle leziz bir poğaça ki,yiyenler doymak nedir bilmedi.kaydirigubbakcemile3 Son derece masrafsız,kolay ve bereketli,daha ne olsun.yerimseniben Teşekkür ederim.a.s.
tatlım şaka gibi,dün misafirim vardı,yaptım bu mütüş poğaçaları,süpürmüşler,iki üç tane ayırmışımsengözlerimebaksanab,bu sefer de bugün sabah eşim erken kalktı lüp götürdü:gitme:,ya bir tane tadabildim:gitme:,o kadar lezzetlizemuszemus,bana hiç bırakmadılarmafoldumben,yarın bi daha yapıcam,başka çağre yok,ellerine sağlık tatlım,tadı damğında kaldı,