Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu denedim süperdi..ben pogacaya bayilirim...nasil olur dedim ve libyananin bütün tariflerine güvenerekten pazar günü gelecek olan misafirlerime yaptim...böyle bir tat olamaz....tek kelimeyle abartisiz diyorum harikaydi...hemen eltimde tarifini istedi....pasta cesitlerim arasina yeni bir tat kazandirdigin icin sana cok tesekkür ediyorum libyana...sagolasin canim benim....
ayy herkescikler yapmış ve süper gözüküyor . eve giderken gazozu alıp gidicem ve koıllarımı hemn sıvıcam :)) kocişte istiodu zaten.bugünde gececi sabah geldiğinde süpriz olsn
en kısa zamanda deniycem canım
dün akşam denedim tadı falan çok güzel yumuşacık ama ben o şekilleri tutturamadım ya (( normal kapaklı şekil yaptım
Merhaba meltem;denedin mi poğaçayı..Size inanip yarin ilk is gazoz alip denicem güzel olmazsa bilmem artik :))))))))))
limyanacım bunlar bir harika ellerine sağlık bitanem opuyorumnanaktan
Ben hala resim ekliyemedim:)
Foto makinam Libya dolaylarında şuan:)
Yalnız kekik kötü koktu
yada ben sevmedim.
Ama tadı mükemmel üstüydü
dün akşam ben de yaptım ve sahurda yedik yumuşacık oldu. eşimde her poğaçayı beğenmez bunu beğendi ellerine sağlık
bende denedim sahurda harika oldu çok farklı bi hamur oldu paylaşımın için teşekkürler libyanaa.s.