Vazgeçemediğiniz Oje Markası ve Rengi Hangisi ?

Flormar 313 (Siyah)
Flormar 306 (Bordo ama kopkoyu çok hoş bir renge sahip:))
Flormar 48 (Tek kat sürüldüğünde kırmızının en harika tonu olan, çift katta ise biber kırmızısı rengini veren oje :))

Bu üç ojeden vazgeçemiyorum :)

bende en çok goldenrose var 30 ojem var en az.. moduma göre kafama göre ojesi çıkmam ama en sevdiğim renkler canlı ve koyu olanlar.. kırmızı, fuşya, koyu pembe opuyorumnanaktan

oww kızlar siz profesyonelsiniz..yok silvia yok selection=) ben bilmiyorum bunları yahuu hatta flormar319 herkes bilir diyosunuz, hangisi ki o bende numaralara pek dikkat etmiyorum sanırım =) ama marka olarak genelde pastel tercih ediyorum..çıkartmasından üşeniyorum ben ya =( ben sürsem biri ojelerimi çıkartsa ne güzel olur =)

flormar 379 vazgeçilmezimdir..
bunlara ek olarak pastel 23
alix avien 229
öncelikli olarak bunlar
ama ojeler arasında en çok sevdiğim alix avien
kesinlikle sürülüşü kuruyuşu en iyisi diyebilirim :87:

Slm, ben Sally Hansen'ı tek geçerim. Flormar oje kullandığımda 2 günde uçları çıkıyor. Sally Hansen çok dayanıklı 1 haftada bile bozulmuyor. biraz pahalı ama değer. 10 tane ojem olacağına 1 tane Sally Hansen olmasını tercih ederim...

ojelerinizin üzerine üst kat koruyucu cila (top coat) kullanırsanız soyulma sorununu aşabilirsiniz. sally hansen güzel bir marka sanırım ama türkiye'de renk seçenekleri yok pek. ama insta dri top coat'ı güzel gayet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…