Vazgeçemediğiniz Oje Markası ve Rengi Hangisi ?

hiç kimse nivea nın ojelerini yazmamış
çok güzeller aynı zamanda tırnağın bakımınıda yapıyor çıkarınca tırnak yıpranmış olmuyor
örtücülüğü çok iyi ve kalıcılar en önemli özelliğide 1 haftada kalsa matlaşmıyor hep pırıl pırıllar
renkleride çok hoş.bi deneyin

Son düzenleme:
yeni bir oje rengi buldum alix avien 156 numara turuncu gibi pembe gibi kırmızı gibi. çok değişik bi renk. ve alix avien oje çok parlak oluyo tırnakta bir deneyin bence. flormar hemen matlaşıyo rengi.

ben maybelline'in ojelerine bayılıyorum... :asigim:
özellikl, ballerina (uçuk parlak pembe sanırım french setinin parçası), soft mint ve strong mint olanları...
flormarın 319 bordosu da çok güzel ama bugüne kadar sonuna kadar kullanabildiğim, kurumayan tek oje mayebelline'in ojeleri...a.s

ama şimdi nivea'yı merak ettim =)
aybikecim Şeniz

yeni bir oje rengi buldum alix avien 156 numara turuncu gibi pembe gibi kırmızı gibi. çok değişik bi renk. ve alix avien oje çok parlak oluyo tırnakta bir deneyin bence. flormar hemen matlaşıyo rengi.

evet ilk sürüşte tırnakta çok güzel duruyor ama kalıcılığı yok hemen soyuluyor alix in ojeleri

bn de nivea denedim harikalar yanii...
mutlaka tavsiye ediyorum...
bide avonun nail experts serisini beğeniyorum...
çok harika gerçektn...

golden rose 81 (kırmızı)...bitmeden yenisi alınır..onsuz olmaz:1rolleyes:

nıveanın ojelerini bilmiyordum ilk fırsatta deneyeceğim,ben ojesiz gezmem genelde flormar avonunkilerde hoş ama simli olanları çabuk çıkıyor

flormar france serisi,
flormar nail enamel 377,
golden rose 59:lepi:

Tartışmasız Avon'un ojeleri tabikide... Arada flormarda kullanırım ama Avonun renk tonlarını ve kalıcılığını hiçbirşeye değişmem!

pastel veya flormar ..uçuk pembe kırmızı rakı beyazı bunlar vazgeçilmez renklerim parlatıcıyıda unutmamak gerek tabi..
birde size sır vereyim parlatıcıyı sürdügünüz tırnaklarınız güçlenerek kırılmaları zayıflatıyor ..

golden rose 79. gül kurusu rengi.
golden rose 05. şeffafa yakın bir beyaz.
ikisinden birini sürerim muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…