Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Flormar 202,305 açık renkler-321 ve 48 kırmızılar ve kullananlar bilir Kalyon diye bir tırnak bakımı var hem cila hem koruyucu olarak kullanıyorum en az 15 yıldır kullanırım..
ben french den asla ama asla vazgeçemeyen biriyim arada bi pembe kırmızı nar çiçeği sürüyorum ama frenchsiz asla :lepi: flormar kullanıyorum geneldede :icecream:
selam flormar 310 ve 319 genelde french kullanırım bır de sally hansen ojelerınden pink whisper creme rengını kullanıyorum çok uçuk tatlı bı pembe frenchte de guzel duruyo
ben genelde elde ya da ayakta farketmiyor kırmızı kullanıyorum çok da seviyorum. flormar kullanıyorum bende ama mat kırmızı olan hemen soyuluyor ya bi pantolonun düğmesini kapatcam bi bakıom iğrenç bişi olmuş ne kullanayım sizce kızlar uzun süre çıkmayan dayanıklı bişi istiyorum. bi oje vardı 10 gün dayanıklımış ama adını hatırlayamıyorum s... ile başlıodu
ben genelde kirmizi yada kemik rengi suruyorum,ama ojede sinir tanimam hosuma giden her rengi surerim genelde flor mar alirim ama bazen rengini begenirsem digerleniride kullaniyorum:dance: