• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeçemediğiniz Oje Markası ve Rengi Hangisi ?

sevdiğiniz ojelerin fotoğraflarını koysaydınız fikir vermesi açısından iyi olmaz mıydı?

maybelline cappuccino rengi numarası yanlış hatırlamıyorsam 37 olması lazım ben bu kadar güzel bir renk daha görmedim.. :)

flormar_oje_renk(1).jpg

flormar ojeler

flormarquartzscala.bmp

Flormar 202,305 açık renkler-321 ve 48 kırmızılar
ve kullananlar bilir Kalyon diye bir tırnak bakımı var
hem cila hem koruyucu olarak kullanıyorum en az 15 yıldır kullanırım..

alix avein den cok memnunum canım ipek gibi kolayca sürülüyo ve kolay kuruyo tavsiye ederim umarım memnun kalırsın

ben french den asla ama asla vazgeçemeyen biriyim arada bi pembe kırmızı nar çiçeği sürüyorum ama frenchsiz asla :lepi: flormar kullanıyorum geneldede :icecream:

selam flormar 310 ve 319 genelde french kullanırım bır de sally hansen ojelerınden pink whisper creme rengını kullanıyorum çok uçuk tatlı bı pembe frenchte de guzel duruyo

ben genelde gümüş,siyah koyu ve parlak renkler tercih ediyorum sositososito

ben genelde elde ya da ayakta farketmiyor kırmızı kullanıyorum çok da seviyorum. flormar kullanıyorum bende ama mat kırmızı olan hemen soyuluyor ya bi pantolonun düğmesini kapatcam bi bakıom iğrenç bişi olmuş ne kullanayım sizce kızlar uzun süre çıkmayan dayanıklı bişi istiyorum. bi oje vardı 10 gün dayanıklımış ama adını hatırlayamıyorum s... ile başlıodu

ben genelde kirmizi yada kemik rengi suruyorum,ama ojede sinir tanimam hosuma giden her rengi surerim genelde flor mar alirim ama bazen rengini begenirsem digerleniride kullaniyorum:dance:

bunlarda benım kullandıgım renkler gorsel olsun dedım zahmet ettım cektım)))

Eklentiler

• $Görüntü033.jpg
    $Görüntü033.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 68
Back