Vazgeçemediğiniz Oje Markası ve Rengi Hangisi ?

Ne yalan söyliyim ojeden nefret ederdim.
Ta ki pastel'in yeşillerini görene kadar
Parlatıcı da golden rose mudur ne karın ağrısıysa o güzel oluyor

Golden Rose 381-Ne olursa olsun bu renkten vazgeçmem.Zaten ten rengi gibi bi rengi var

Son düzenleme:
Ojede 2 yıldır tek kullandığım marka PASTEL. süper süper her rengi ayrı güzel

Ojelerin içinde tırnaga zararlı bagzı kimyasallar mevcutmuş ve kansere davetiye bile çıkarıyormuş eskiden bu gibi durumları bilmediğim için hiç bakmadan tüm ojeleri kullanıyordum ama tırnaklarım zaman içerisinde soyuldu ve kırılmaya başladı tırnaklarımın hava almasını engellemiş ojeler şimdi ise orly diye bir marka varmış eczacım söyledi ve bevde denedim çok memnun kaldım birde kalsiyum ve benzeri vitaminlar içeren bakım yağı var onuda aldım tırnaklarım çok sağlıklı ve kırılmıyor tırnaklarımla tencere bile taşırım. sizede tavsiye ediyorum orly ojelerini ve bakım ürünlerini...

TEK KULLANDIĞIM MARKA ORLY ...Bu sene canlı renkler çok moda ben aradığım ojeyi orly de buldum eczaneden aldım bide mat ojeleri çıkmış onlarada çok güzel mat ojeler bu sene bayagı innn saglıklı tırnaklarım güzelleşsin diyorsanız orly derimmm... tırnaklarım kendine geldi valla birde ban bir soru yönelteyim oje kurutucu kullanan varmı???

Son düzenleme:
1 yıldır tek kullandığım marka orly..Bu sene canlı renkler çok moda ben aradığım ojeyi orly de buldum eczaneden aldım bide mat ojeleri çıkmış onlarada çok güzel mat ojeler bu sene bayagı innn saglıklı tırnaklarım güzelleşsin diyorsanız orly derimmm... tırnaklarım kendine geldi valla birde ban bir soru yönelteyim oje kurutucu kullanan varmı???

markasını pek umursamam ama genelde 3 markanın alırım, flormar, gabrini ve pastel.. vazgeçemediğim renklerde bordo, lacivert en koyusundan, mor ve pastel'in gri'si. hem mat hem de hemen kuruyo

O kadar çok var ki hepsini yazıyorum..
Flormar Plus Quartz 058 en çok sevdiğim renk
Flormar Plus Quartz 048 şahane bir kırmızı
Flormar Plus Quartz 072
Flormar Plus Quartz 068
Flormar Plus Quartz 002 tam narçiçeği rengi
Flormar Supermatte M109 koyu pembe
Flormar Supermatte M109 koyu kımızı bordo gibi daha çok
Flormar 413
Flormar 417
Flormar 103
Flormar 402
Flormar 228
Flormar 313
Flormar Supershıne Mıracle U33
Flormar Pretty P12
Cosmo Shop 002 aşığım bu renge
Cosmo Shop 022
Alix Avien 232

Toplamda 62 ojenin arasından en beğendiklerim bunlar

flormar 352 kesınlıkle tek kullandıgım oje sayılır bırde renksıze yakın tonlar ve french kullanırım zaten.

genelde farklı renkleri severim ben değişik pek kimsede olmayan

günlük yaşamda opi stranger tides ve china glaze luxe and lush

günlük yaşama uygun olmasada bayıldığım başka bir ojede china glaze electrify, belkide galatasaraylı olduğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…