Vazgeçemediğiniz Oje Markası ve Rengi Hangisi ?

kırmızı , beyaz ve cırtlak renklerin hepsine bayılırım:) flormar tercihimdir bu aralar değiştirip değiştirip bunları kullanıyorum ;
flormar 380
flormar 377
flormar 320 (bu renk süper)
flormar 376
flormar 352

Sedefli açık renkleri severim.
Pupa E285 ve Artdeco 358
Özellikle artdeco kullandığım en başarılı oje markası, fırçası, kıvamı ve çabuk kuruması....

cecile nail whitener kullanıyorum ve çok memnunum artık tırnaklarım hiç sararmıyor.hemde çok bakımlı duruyor:teytey:

bende en cok maybelline i tercih ediyorum,cunku hem kaliteli hemde fiyati uygun.buarada daha kalici.suan en cok kullandgim renk maybelline 862 numara,meyve aromali.rengide kis icin ideal..ve vazgecilmezlerim arasinda da flormar 319 yer aliyor...

flormar 319we300le french:lepi: kırmızı we acık pembe ten arası tonları sewiorm we pastel kullanıorm cunku dayanıklı we ucları cıkmıo hemnsositososito

Annemden kalan alışkanlığım flormar 202! :asigim:
French yaparım genelde ama rakı beyazı nedense bende ertesi gün bi değişik oluyo böyle gri gibi sanırım kalın sürüyorum kaydirigubbakcemile3 bu yüzden sedefli oje sürerim french üzerine..
tırnaklarım kısayken kırmızı ve koyu renkleri severim, uzunken pek gitmiyor hani cadı gibi oluyorum kaydirigubbakcemile3 tırnakarım uzunken de genelde french yada açık renkleri tercih ediyorum..
Aslında numara verirdim ama hangi birini vereyim o kadar çok ve birbirine yakın ki renkleri..
tırnaklarım çok sert olduğu için bazen ikiye ayrılıyorlar onun içinde yine flormar ın bakım ürünlerini kullanıyorum.. çok memnunum..
Yine de en sağlam oje sally hansen dir, özellikle sorunlu tırnaklar için tavsiye ederim birebir..

Flormar,golden rose, avon.. Özellikle golden rose cok kullanir oldum hafif simli cok hos tonlari var..

319 cuyum ben de:) 352 de kullanıyorum.

Bir de cecile no:21 bu kırmızı ojeyi kullanıyorum bu aralar kırmızıya çok taktım:)

ya ben french için flormar aldımda ucu için 310demişsiniz çok beyaz geldi bu bna kireç gbi duruo baçka nei önerirsnz??

flormarın siyahı
alix avien ın laciverti ve kırmızısı..
numaları bilmiorum..
ama bundan sonra renkli seyler denicm benn de.. koyu renkler insanın yaşama gücünü alıyor.

kırmızıı...
hiç değiştirmem ne renk giyersem giyeyim..kırmızıı..

Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsunn şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…