vazgeçebilmek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi gumushayat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne dmek canım herzman opuyorumnanaktan habersiz bırakma ama bi gelişme olurs yazz emi :1shok:

ne dmek canım herzman opuyorumnanaktan habersiz bırakma ama bi gelişme olurs yazz emi :1shok:

tm cnm yazıcam özelden hbr ederim sana.gelişme olsa olsa ayrılmak olur başkada bişy olmaz heralde ama bakalım hayırlısı cnm görücezz.

canım sen onun üzerine fazla düşmüşsün ve burnu büyümüş. kendini bulunmaz hint kumaşı, seni de çantada keklik zannediyor.
boşver ya, okumuş etmiş insansın, karşına daha kimler çıkar, ilerde üzülmektense yol ver gitsin. sen onu kaybettiğine değil, o senin gibi birini elinden kaçırdığına yansın dursun.

VARLIĞIMDA DEĞERİMİ BİLMEYENİ YOKLUĞUMLA TERBİYE EDERİM...:lepi:

tm cnm yazıcam özelden hbr ederim sana.gelişme olsa olsa ayrılmak olur başkada bişy olmaz heralde ama bakalım hayırlısı cnm görücezz.

tmm shekerim.herşeyden önce hayırlısı dielim:Saruboceq:

sevgilinde olsa 1kişi fazla değer verdiğini belli etmemek gerekiyor,fazla üzerine düşme, sen arıyacağın yerde o seni arasın ilgileniyormu seninle gözlemle ,bu sayede onun seni sevip sevmediğini anlarsın

teşekkür ediyorum hepinize yorumlarınızdan ötürü.hepsini değerlendiricem zaten.zamana ihtiyaç var.kimsenin canımı sıkmasına izin vermicem bundan soraa buda benim bana verdiğim söz olsun.artık gerçekten sıktı.buraya mutluluğumla ilgili konular açmak istiyorum artık.değer değerini bilene verilir seni itene kakana değil böle böle öreniyorum hayatı ne yapıp ne yapmıycamı saolunn

bence önce sen arkadaşınla otururp karşılıklı konuş.
çok ilgi gösterdin de ondan burnu kaf dağğındadır diyemem. belki kendince sorunları vardır... yargısız infaz yapmamak lazım
baktın olmuyo,konuşmaktan anlamıyo, o vakit salla gitsin.
seninse zaten geri gelir, gelmiyosa vaktin kaybolmamış, sinirinde yıpranmamış oluur

konuşcağım herşeyi konuştum bn zaten.daha bundan bişey olmaz.gidersemde peşimden de gelceni sanmıyorum ama belli olmaz.havalara girdiği kesin sorunu morunu yok.sorunu olduğunda benle paylaşıyodu zaten.olsaydı yine paylaşırdı.üstüne düştüm ben neymişim bee dedi sadece okdr.bide beni istemiyodur o yüzden böyle davranıyodur istediği zmn her türlü şeyi yapıodu ztn.biliyoki ben peşinden gidicem emin o bnm sevdiğimden onsuz olamıycamdan ama artık emin diyemem tabi öyle sansın bence.biterse bitsin güle güle dicem bi kaç da bişey söliycm öle de yoluna göndericm okdr.

Canım üzme kendini lütfen..
ben 2 hafta dayanabildim ilgisizliğine sonra bitsin artık dedim ve bitti.
Ne arıyor ne soruyo seven adam bu kadar çabuk kabullenirmi..
Boşversene sen onların oyuncağı değiliz biz..Kendilerini ne sanıyorlar..
Lütfen kendine güvenin gelsin..Ben kısa zamanda toparlamaya çalışıyorum kendimi..
Merak etme sen kafanda bitir yeterki zaman herşeyin ilacı..Geçecek..,
İyi düşün böyle daha çok acı çekiyorsun...Hergün acı çekmektense bir kere olsun çek...

aynen bende böyle düşünüyorum cnm.bu kdr uğraştırılmaz bi insan.tak dedi artık canıma.üzülücemi sanıyo ama artık onun için üzülmek bile gelmiyo içimden.nefret etmeye başladım beni bu hallere soktuğu için.o kim de ben ona minnet edicm ya.sevmek te bi yere kdr.seviyorumda noluyo sanki.ona iyilik yaramıyo zaten bunu başından anlamıştım.defolsun lanet insan.çok sinirliyim anlatamam.

Şimdi onu unutmaya karar verdin..En güzelini yaptın bak böyle hayat daha güzel geçecek eminim...Sevmek incitmemektir zaman ayırmak fedakarlık etmektir...
Bunları yapmayan bir adam defolsun gitsin hayatımızdan..
Topla kendini iyi olacak herşey bundan sonra bak görr:Saruboceq:

ya vazgeçtin artık zaten ama 5 yıl vermişsin kolay da bitmez..bitti dediğin yerden geri başlayabilir. ılgilenmezsen ve kıskandırmaya çalışırsan acı çektirebilirsin en azından. Kendi denginde kişiler ile biraz samimiyet kur. Onu da önemseme. Mutlaka sinir krizleri geçirmeye başlayacaktır. Ya da hepten boşver..kendine yeni bir ilişki kur. Onunla ya da sorunlarıyla uğraşacak değilsin.

Aynı benim gibisin yüz verdikçe insanlara tepene çıkıyorlar bu nasıl iştir anlamam adamı seversin kabullneirsin ilgi gösterirsin kendini bişey sanır acıya acıya acıyacak haldeyiz bırak yaa seviyosa uğraşsın off nefret ediyorum şu erkelerden off hiçç tınlama arıyosa ara aramıyosa arama ilgine karşılık yoksa hiçç uğraşma ne bu erkek milletinin nazı bilmem kafanı da yorma boşverrrrrrrrrrrrrrrrr

valla lanet olsun bende bıktım yaa.tepesine binersen iyi oluosun bu erkeklere.sevmek bnm neyime yaa.ben kim oluyorum da seviyorum.yok daha bitti kendi kendimin kıymetini anladım.beni bnm önümde yerle bir etti ya.kendime saygım olması lazımmm ama dimii çoooooook teşekkür ediorm yardımlarınızı esirgemediğinz içinn canlarım bnmm muckmuckmuckmuckmuck

cnm 5 yıl deil düzeltelim 2 yıl.allahtan 2 yılla kurtarıcam ya beş yıl olaydı ozmn halim nice olurduuuuu vay anam wayyykaydirigubbakcemile

canım fazla üstüne düşme bencede geri çek kendini biraz düzelir sanırım zamanla.ama düzelmezsede üzme kendini demekki değmezmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…