G
gumushayat
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gumushayat
-
yani işte önceden bende bu soruyu hep başkalarına sorardım.seni üzenle ne işin var nasıl seni üzeni seversin diye.amaişte şimdi aynı durum bnm başımda.napcamı bilemediğim içinde sizden fikir almak adına buraya bu konuyu açtım.napcamı bilemedim gerçekten.bişeler yapıp vazgeçmem lazım umursamak istemiyorum umursamadan da geçemiyorum işteee.beni sorgulayın diye açmadım konuyu aslında bana yardımcı olun diye açtım.şimdi bana fikir söle arkadaşımm beni suçlamak yerineee tamam mı teşekkür ediyorum çok çok.hadi bekliyorum fikrini bunu saymadım okiopuyorumnanaktansen anlaşamadığınızı ,uyuşmadığınızı sölüosun yani tatlımm. e ozman bu fikire sahipken dewam etmek nie :uhm::uhm::uhm:
yani işte önceden bende bu soruyu hep başkalarına sorardım.seni üzenle ne işin var nasıl seni üzeni seversin diye.amaişte şimdi aynı durum bnm başımda.napcamı bilemediğim içinde sizden fikir almak adına buraya bu konuyu açtım.napcamı bilemedim gerçekten.bişeler yapıp vazgeçmem lazım umursamak istemiyorum umursamadan da geçemiyorum işteee.beni sorgulayın diye açmadım konuyu aslında bana yardımcı olun diye açtım.şimdi bana fikir söle arkadaşımm beni suçlamak yerineee tamam mı teşekkür ediyorum çok çok.hadi bekliyorum fikrini bunu saymadım okiopuyorumnanaktan
tatlım seni suçlamıorumm.yanlış anlama emi opuyorumnanaktan sewdiğin halde ayrılmak onu unutmak istiosun sanıırım.yazdıklarından bunu anlıorumm.ilk önce kafanda bitirmen lazımm canımm.eğerki kararlısann çoq geçmeden bitir bence.zman geçtikçe senin için daha zor olurr.tamamen hayatından çıkamak kolay olmucakk.zaman zman hatırlıcann kalbin sızlıycakk zor olcak ama unutma zman herşeyin ilacıı.zorda olsa alışcann.sadece çok aklına getirmemeye duygularına esir olmamaya çalışş güselim:teselli:
tatlım seni suçlamıorumm.yanlış anlama emi opuyorumnanaktan sewdiğin halde ayrılmak onu unutmak istiosun sanıırım.yazdıklarından bunu anlıorumm.ilk önce kafanda bitirmen lazımm canımm.eğerki kararlısann çoq geçmeden bitir bence.zman geçtikçe senin için daha zor olurr.tamamen hayatından çıkamak kolay olmucakk.zaman zman hatırlıcann kalbin sızlıycakk zor olcak ama unutma zman herşeyin ilacıı.zorda olsa alışcann.sadece çok aklına getirmemeye duygularına esir olmamaya çalışş güselim:teselli:
teşekkür ederim canikomm.mucckkkk.kaydirigubbakcemile5
ne dmek canım herzman opuyorumnanaktan habersiz bırakma ama bi gelişme olurs yazz emi :1shok:
tm cnm yazıcam özelden hbr ederim sana.gelişme olsa olsa ayrılmak olur başkada bişy olmaz heralde ama bakalım hayırlısı cnm görücezz.
bence önce sen arkadaşınla otururp karşılıklı konuş.
çok ilgi gösterdin de ondan burnu kaf dağğındadır diyemem. belki kendince sorunları vardır... yargısız infaz yapmamak lazım
baktın olmuyo,konuşmaktan anlamıyo, o vakit salla gitsin.
seninse zaten geri gelir, gelmiyosa vaktin kaybolmamış, sinirinde yıpranmamış oluur
Canım üzme kendini lütfen..
ben 2 hafta dayanabildim ilgisizliğine sonra bitsin artık dedim ve bitti.
Ne arıyor ne soruyo seven adam bu kadar çabuk kabullenirmi..
Boşversene sen onların oyuncağı değiliz biz..Kendilerini ne sanıyorlar..
Lütfen kendine güvenin gelsin..Ben kısa zamanda toparlamaya çalışıyorum kendimi..
Merak etme sen kafanda bitir yeterki zaman herşeyin ilacı..Geçecek..,
İyi düşün böyle daha çok acı çekiyorsun...Hergün acı çekmektense bir kere olsun çek...
aynen bende böyle düşünüyorum cnm.bu kdr uğraştırılmaz bi insan.tak dedi artık canıma.üzülücemi sanıyo ama artık onun için üzülmek bile gelmiyo içimden.nefret etmeye başladım beni bu hallere soktuğu için.o kim de ben ona minnet edicm ya.sevmek te bi yere kdr.seviyorumda noluyo sanki.ona iyilik yaramıyo zaten bunu başından anlamıştım.defolsun lanet insan.çok sinirliyim anlatamam.
ya vazgeçtin artık zaten ama 5 yıl vermişsin kolay da bitmez..bitti dediğin yerden geri başlayabilir. İlgilenmezsen ve kıskandırmaya çalışırsan acı çektirebilirsin en azından. Kendi denginde kişiler ile biraz samimiyet kur. Onu da önemseme. Mutlaka sinir krizleri geçirmeye başlayacaktır. Ya da hepten boşver..kendine yeni bir ilişki kur. Onunla ya da sorunlarıyla uğraşacak değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?