• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vazgeçebilmek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi gumushayat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bak aynen aynı sorunu ben de yaşadım. Kendiside benim peşimden koştu koştu sonra tık diye kesti :( Ben fazla fazla ilgi gösterdim o iste poposunu döndü vurdumduymaz moduna geçti. Belli bi süre gitti böyle. Sonra ayrıldık. Ayrılıklarda nedense gene hep dönen taraf ben oluyordum. Bir ayrılığımızda dönmemeye inat ettim. Bir hafta sonra o umursamaz beyfendi gitti beni ikna etmeye çalışan birisi geldi. Noldu diceksin peki sonra? :) Barışmamız en fazla 2 hafta sürdü. 2. haftaya doğru gene aynı adam olunca ilgimi alakamı kestim. ıki haftadır ayrıyız ve geçen günlerde gene beni döndürmeye çalıştı. Dönmedim. Dönmicemde. Diyeceğim o ki sakın seni kolay birisi olarak algılamasını sağlama. Hep zoru oyna cnm. Ayrıl diyemem ama bişeyi yapmak istiyosan nasılsa gitsemde peşimden gelmez deme. Yap ve otur sabırla bekle. En azından ayrılmasan bile arama ve bekle, yalnızca bekle. Bu ne kadar sürerse sürsün. ılk adamı o atsın, değerin tekrar yükselsin kendi gözünde cnm.

Lütfen en yakın bi arkadaşınıza nasihatler verir gibi yakın olmanızı istiyorum sizdenn...Ben ondan ayrılmaktan korkmaya başladığımdan bu yana herşey daha kötüye gitmeye başladı sanki.daha ilgisiz oldu.özledim laflarını duyduğum insan hiç özlemez oldu.ben olsamda bir olmasam da bir gibi davranmaya başladı.kırmaktan korkmamaya başladı.ayrılalım desem hiç neden diye sormadan kabul ediceğine de eminim.aklıma şu soru geliyo seviyosa eğer elinde tutmak için çaba sarfetmez mi bi insan...ilgi bekleyen bi yapım var fazlasıylada ilgi gösteriyorum ama karşılığını inanın alamıyorum.diyorum ki kendi kendime belki onun ihtiyacı vardır diorm ilk adımı ben atıyorum ama bakıyorum ki ben yanında olmak istedikçe ilgi göstermek istedikçe o daha da uzaklaşıyo.mesela o aramassa ben de aramayım hesabı yapmıyorum ama ozmn da bnm aradığımla kalıo gün.yani sora beni akşama kdr hiç aramıyo.ben aramadığım zmn da bi kez arıyo 5 dk soğuk bi şekilde konuşup telefon kapanıyo.babam hasta ona üzülüyorum ztn bu aralar daha çok üstüme düşmesi gerekirken daha uzaklaştı benden.ben onu tanıdığımda işsiz di lise diploması bile yoktu elinde.bu 5 aylık bi süreçti hep onun yanında oldum.hiç bişeyimi eksik etmedim mutlu olması için elimden geleni yaptım kötü günlerinde hep yanındaydım.sora iş buldu liseyi açıktan bitirdi kendine güveni geldi galiba eski onu göremedim karşımda.ama ozmnlar korkuyodu beni kaybetmekten beni hiç bizmn bırakma lafını söleyen hep oydu.ben de insan canından ayrılabilirmi o ne biçim söz aşkm tabikide bırakmıcam gibi sözlerle karşılık verdim ona.şimdi ben ona beni hiç bizmn bırakma aşkm dediğimde kısmet belli olmaz gibi laflar sölüo kesin bi lafı yok.çok mu zor bişy bazı şeleri söleyebilmek anlamıyorum.insanlar neden bu kdr değişken.ben ona kötü bişy yapmadım ki hiç bizmn...beni sevmediğini düşünüyorum.napıcamı şaşırmış durumdayım arkadaşlar bana bi akıl fikir verin yardım edin lütfenn çok ihtiyacım var.
herkesin biraz sakinliğe kendisine ihtiyacı vardır biraz onu kendine bırakın bence

ondan biraz uzak durun, ilgi göstermeyin...sıkılmış olabilir...zamana bırakın bence..

gumushayat sizin bu şikayetinizden o kadar bayan müzdarip ki, ben de dönem dönem oluyorum. Her seferinde bir daha böyle olmayacak diyorum ama oluyor yine de. Neden çünkü aşkın gözü kör. Planla programla yürümek iin mantık ön planda olmalı, diğer türlü kapılıyoruz. Burcuuuuu arkadaşın dediklerine harifyen katılıyorum. Noluyorsa oluyor biz kaybetmekten korktukça erkeklerde bunu sezip inadına uzaklaşıyorlar sanki. Tek çare dozunda ilgi ve samimiyet, için içini kemiirkekn hemde. İnsanlara yaranılmaz derler ya o misal. Severek bile yaranılmıyor. Daha kıymetli şey mi var sevgiden. Yok ama onunla bile yaranamıyorsun. Kolay gelsin.

sevginin poposu kalkmış
tavuk kabuğunu beğenmez misali
ilgi gösterme kendini çek

bende aynı sorun yüzünden hep ayrılığı düşünüyorum ve bazen bitti bile diyorum,sonra dayanamayıp arayan ben oluyorum.şimdi yine ayrıldık,busefer aramıcam ama içimde bir korku ya hiç aramazsa diye ,yine benden bekliyodur belki,ama dediğiniz gibi yapıp ilk adımı atan ben olmıcam busefer bakalım kaçan kovalanıyormuymuş:jeyyar:ya acı bir tecrübe olacak sonu ayrılık ya da kazanıcam.riske girmekten başka çarem yok çünkü ilk defa bukadar gururum ağır bastı.bıktım bu monotonluktan,ruhsuzluktan,ne biçim yaratıklar sewilmekten anlamıyorlar.ayrıca kızlar haklısınız erkek arkadaşıma bi keresinde üstüne çok düşüyorum sewgimi bukadar belli etmemem lazım,mutsuz olan ben oluyorum karşılığını bulamayınca demiştim,aynen kabul etti yaakötükedihüso o senin sorunun dedi kabul etti şımardğını,yaşanmıştır bizzat,hemde hep aynı hataya düştüm onun kadar rahat,bencil olsaydım bende mutlu olurdum belki ikimizde sıkılmamış olurduk,erkekler sıkılmaktan nefret eder

bitanem sana çok net bişi sölicem
bak ben senden beter durumdaydım
her şeyi yapan ben ilişkiyi kurtaran ben herşeyi ayakta tutan ben
onun hayatınıu düzene sokan ben
seven ben
herşey ben
bu şekilde tam 6 sene geçirdim onunla evlendim boşandım
ve yine vazgeçmedim
biliyorum seviyor çünkü
ama pasif bi adam
bu yüzden ilişkinin erkeğide kadınıda ben oldum
en sonunda bunaldım yoruldum
tüm hayatım mahvoldu derken allaha sığınıp
sadece ondan kendimi geri çektim biliyorum çok zor gibi geliyor vazgeçmek ama
yaptım
yapmak zorundaydım
en basitinden dün öğlen dışarı çıktım arkadaşımla buluşmak için bana gel diye resmen yalvardı
işim var biterse gelirim dediğimde tam bir dumur hali
öğlen 12 den akşam 6 ya kadar işimin bitmesini bekledi telefon telefon üstüne
tabi hiç acele etmiyorum
bu arada önceden olsa telefon açması yeter koşar giderdim....
akşam 6 buçukta yanına gittim ve çocuk gibi sevindi nasıl mutlu oldu
anlatamam
ama kendimi hiç bozmadım
ha bu arada ayrıyız ve ayrılan o...
yanında 45 dk geçirip eve döndüm seni bırakayım filan halleri evlere şenlik
en son ayrılırken söylediği cümle akıllara zarar
herşeyi yoluna koyup evlenelim....
söylediğim sadece şu oldu beni dinleseydin bu iş çoktan olurdu
şimdi sakın hayatını yoluna koymadan karşıma çıkma
benikinci bi tufanı kaldıramam
ve indim arabadan eve geldim
şimdi sürekli arıyor hal hatır soruyor ama
burnu sürtmeden aslaa...
demem oki erkeklerin üstüne ne kadar gidersen ve ilişkiyi ne kadar yüklenirsen o kadar kaybedersin
uzun oldu ama kıssadan hisse çıkarmanı isterim bitanem
hiç üzülme sevgiyle kal...

Canim, ilk once butun ayrintilari bilemedigim icin tam bir taktik veremiyorum ama sunu yap.Sen bir gun boyunca hic arama buna gece dahil,ilk once o farketmiycek ama aklinin bir ucundanda aramadi diyecektir merak etme, eger o seni ararsa normal konus,ikinci gun seni arasada aramasada sen sabir et yine arama,sorma.Bu sefer niye beni aramiyor diye merak edip arayacaktir ve mutlaka seni aradiginda bir sekilde nedenini ogrenmeye calisacaktir,sende ona guzel bir yalan uydur,soyleki: mesela yan komsunuza biri kiz digeri erkek senin yasitin,ama erkek olan senden iki yas buyuk ve yan komsun onlarla ilgilenmeni rica etti, ve sende cok yogundun aramak istedin onu ama arayamadin diye konus.yani onun kiskancligini olc, eger kiskanirsa caktirmadan erkek misafirle ilgili seyler soracaktir sana ve seninle ilgilenmeye baslayacaktir eger yapmassa, hic ilgilenmesse sen ona seni neden iki gundur armadiginin hesabini sor,kiz ve ciddi oldugunu belirt. Bu gercekten ise yariyor, eger sabredebilirsen iki gun.

Ben de senin gibiyim. Ve ilişkilerimde hep terk edilen oldum. İlgi görmediğim halde gösterdiğim için, aramadığı halde aradığım için, hatalarını görmezden geldiğim için, ona bir melek gibi davrandığım için. Ve tandığım tüm erkek arkadaşlarımın tek bir yorumu var. Erkeklerin üstüne o kadar düşülmez. Kaybedersin. Sen de öyle. Açıkçası kaybetmek üzeresin. Evet seni kaybetme korkusu yok, çünkü senden emin. Sen çok çirkin ama avucunun içindesin onun için. Neden arasın neden uğraşsın ki. Naıslsa sen arıyosun sen seviyorsun... Sen bu ilişkiyi ayakta tutuyorsun neden korksun neden kendini yorsun ki...

Dahada açık konuşayım. Ya kendini geri çeker üstüne bu kadar düşmezsin yada onu yakın zamanda kaybedersin. Bu gidiş o yolda hayatım maalesef. Bir erkeğin ilgiye ihtiyacı olursa zaten ilgi gösterir. Misal sen ben de öyleyim. İlgiye ihtiyacım olur hemen ona koşar ona ilgi gösterirdim. Yani diyeceğim o ki, yanlış yapıyosun. Erkeğin üzerine çok düşülmez. Erkekler söylüyor bunu...

kesinlikle çok doğru kalıbımıda bastım :enbuyukkk:
erkekler bayanlar gibi öyle ilgi meraklısı değiller biz kadınlar herzaman ilgi görmeyi sevildiğimizi hissetmeyi bekleriz ama erkekler öyle değil işte.
onlarında farkı bu.biraz geriplanda kalmanı tavsiye ederim sana..taş yerinde ağırdır derlerya hani biraz mesafede yarar var tatlım..

şöyle ki;sen kaybetmekten korkmaya başladığın an özgüvenin kırılmış...bu da konuşmalarından harktlerndn ona yansır ve onun özgüveni artar.istisnasız her erkek fazla ilgiden fazla duygusallıktan sıkılır bunun etkisi büyük olabilir..kendine hakim olmaya çalış daha dik dur onun karşısında bence..en yakın arkadaşınıza anlatır gibi anlatın demişsin onun için bu kadar kesin ve açık konuştum umarım seni üzmemişimdir bu cümlelerle..ama aşk biraz katılık istiyor arkadaşım yoksa üzülüyor insan..umarm dilediğince yaşarsın aşkını..

Back