Y
yalnizasli
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gumushayat
-
herkesin biraz sakinliğe kendisine ihtiyacı vardır biraz onu kendine bırakın benceLütfen en yakın bi arkadaşınıza nasihatler verir gibi yakın olmanızı istiyorum sizdenn...Ben ondan ayrılmaktan korkmaya başladığımdan bu yana herşey daha kötüye gitmeye başladı sanki.daha ilgisiz oldu.özledim laflarını duyduğum insan hiç özlemez oldu.ben olsamda bir olmasam da bir gibi davranmaya başladı.kırmaktan korkmamaya başladı.ayrılalım desem hiç neden diye sormadan kabul ediceğine de eminim.aklıma şu soru geliyo seviyosa eğer elinde tutmak için çaba sarfetmez mi bi insan...ilgi bekleyen bi yapım var fazlasıylada ilgi gösteriyorum ama karşılığını inanın alamıyorum.diyorum ki kendi kendime belki onun ihtiyacı vardır diorm ilk adımı ben atıyorum ama bakıyorum ki ben yanında olmak istedikçe ilgi göstermek istedikçe o daha da uzaklaşıyo.mesela o aramassa ben de aramayım hesabı yapmıyorum ama ozmn da bnm aradığımla kalıo gün.yani sora beni akşama kdr hiç aramıyo.ben aramadığım zmn da bi kez arıyo 5 dk soğuk bi şekilde konuşup telefon kapanıyo.babam hasta ona üzülüyorum ztn bu aralar daha çok üstüme düşmesi gerekirken daha uzaklaştı benden.ben onu tanıdığımda işsiz di lise diploması bile yoktu elinde.bu 5 aylık bi süreçti hep onun yanında oldum.hiç bişeyimi eksik etmedim mutlu olması için elimden geleni yaptım kötü günlerinde hep yanındaydım.sora iş buldu liseyi açıktan bitirdi kendine güveni geldi galiba eski onu göremedim karşımda.ama ozmnlar korkuyodu beni kaybetmekten beni hiç bizmn bırakma lafını söleyen hep oydu.ben de insan canından ayrılabilirmi o ne biçim söz aşkm tabikide bırakmıcam gibi sözlerle karşılık verdim ona.şimdi ben ona beni hiç bizmn bırakma aşkm dediğimde kısmet belli olmaz gibi laflar sölüo kesin bi lafı yok.çok mu zor bişy bazı şeleri söleyebilmek anlamıyorum.insanlar neden bu kdr değişken.ben ona kötü bişy yapmadım ki hiç bizmn...beni sevmediğini düşünüyorum.napıcamı şaşırmış durumdayım arkadaşlar bana bi akıl fikir verin yardım edin lütfenn çok ihtiyacım var.
Ben de senin gibiyim. Ve ilişkilerimde hep terk edilen oldum. İlgi görmediğim halde gösterdiğim için, aramadığı halde aradığım için, hatalarını görmezden geldiğim için, ona bir melek gibi davrandığım için. Ve tandığım tüm erkek arkadaşlarımın tek bir yorumu var. Erkeklerin üstüne o kadar düşülmez. Kaybedersin. Sen de öyle. Açıkçası kaybetmek üzeresin. Evet seni kaybetme korkusu yok, çünkü senden emin. Sen çok çirkin ama avucunun içindesin onun için. Neden arasın neden uğraşsın ki. Naıslsa sen arıyosun sen seviyorsun... Sen bu ilişkiyi ayakta tutuyorsun neden korksun neden kendini yorsun ki...
Dahada açık konuşayım. Ya kendini geri çeker üstüne bu kadar düşmezsin yada onu yakın zamanda kaybedersin. Bu gidiş o yolda hayatım maalesef. Bir erkeğin ilgiye ihtiyacı olursa zaten ilgi gösterir. Misal sen ben de öyleyim. İlgiye ihtiyacım olur hemen ona koşar ona ilgi gösterirdim. Yani diyeceğim o ki, yanlış yapıyosun. Erkeğin üzerine çok düşülmez. Erkekler söylüyor bunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?