G
gumushayat
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gumushayat
-
Ben de senin gibiyim. Ve ilişkilerimde hep terk edilen oldum. İlgi görmediğim halde gösterdiğim için, aramadığı halde aradığım için, hatalarını görmezden geldiğim için, ona bir melek gibi davrandığım için. Ve tandığım tüm erkek arkadaşlarımın tek bir yorumu var. Erkeklerin üstüne o kadar düşülmez. Kaybedersin. Sen de öyle. Açıkçası kaybetmek üzeresin. Evet seni kaybetme korkusu yok, çünkü senden emin. Sen çok çirkin ama avucunun içindesin onun için. Neden arasın neden uğraşsın ki. Naıslsa sen arıyosun sen seviyorsun... Sen bu ilişkiyi ayakta tutuyorsun neden korksun neden kendini yorsun ki...
Dahada açık konuşayım. Ya kendini geri çeker üstüne bu kadar düşmezsin yada onu yakın zamanda kaybedersin. Bu gidiş o yolda hayatım maalesef. Bir erkeğin ilgiye ihtiyacı olursa zaten ilgi gösterir. Misal sen ben de öyleyim. İlgiye ihtiyacım olur hemen ona koşar ona ilgi gösterirdim. Yani diyeceğim o ki, yanlış yapıyosun. Erkeğin üzerine çok düşülmez. Erkekler söylüyor bunu...
İyi de gelip senin arama diye elini ayağını tutacak halimiz yok. Çalışıyorsan işine ver kendini. Yok evdeysen yada yapacak bişey bulamadığın zamanlar kendine bakım yap, mutlaka kitap oku. Dışarı çık. Ya ben bunları yapmadığım için o kadar pişmanım al sana koca bi örnek. Nişan arifesinde aynı nedenlerden terk edilmiş biri. Var mı böyle zihniyet. Çok değer veriyosun diye terk ediliyosun. Madem yardım istiyorsun diyecek başka lafım yok benim. Düşün ki sen böyle oldukça onu daha çok kaybedeceksin. ve senin bu yaptığına bile bile lades denir. Aramayacaksın ya yapmayacaksın. İçinden de ki bana olan sevgisi azalmış galiba de, ben ona bu kadar değer veriren o kim bilir nerde beni takmıyo bile de. Beni elde ettiğini anlayınca kendini geri çekti de,,, içinden bunları söyle. Ve bunlar hareketine yansır zaten.
arkadaslara aynen katiliyorum birine degerinden fazla deger verirsen kendi degerini kaybedersin bide sana sunu söyliyim erkeklerin anneye ihtiyaci yok ona annesi gibi davranmissin yazdigindan anladigim kadariyla aynen onun sana yaptigini versiyon degistirerek sen ona yap herzaman kendini cok degerli gör ve kimsenin seni yipratmasina izin verme üzüntünü ve zayifligini senden baska kimse bilmesin bu canindan cok sevdigin olsada.
hem üniversite mezunusun hemde lise diploması bile olmayan birinin peşinden sürünüyorsun...kaydirigubbakcemile
hayatım gözünü aç birasyasakkelime
davul bile dengi denginee :1closedeyes:
beni yanlış anlama sakın insan ayrımı yapmıyorum ama o senin seviyene yükselmek için uğraşacağına sen onun seviyesine düşüyorsun :sinifsinif:
sonuç ne pekii...
mutsuz bir ilişki..lmaz:
git kendine layık birini bul:umursamaz:[/QUOTvalla çok haklısın kendime güvenimi getirdin.annemde aynı şeyleri sölüo hep bana.bi ona bak bi kendine bak diyo.onun senin için uğraşması gerekirken sen onun peşinden koşuyosun erkek nazlı olmaz kız naz yapar.ağırdan al kendini ben seni üzül mahvol diyemi doğurdum diyo.ama işte ben böyle şeyleri pek prombelm etmiyodum ama gerçktn senin dilini konuşan biriyle olmak gerekio yoksa gerçekten çok zor anlaşmakta herşey de...teşekkür ederimm
cnm bu konuda sana katılmıorum:umursamaz: layıklık okumakla olmazkii..o layıklık en çokta insanın karekteriyle ölçülmelihem üniversite mezunusun hemde lise diploması bile olmayan birinin peşinden sürünüyorsun...kaydirigubbakcemile
hayatım gözünü aç birasyasakkelime
davul bile dengi denginee :1closedeyes:
beni yanlış anlama sakın insan ayrımı yapmıyorum ama o senin seviyene yükselmek için uğraşacağına sen onun seviyesine düşüyorsun :sinifsinif:
sonuç ne pekii...
mutsuz bir ilişki..lmaz:
git kendine layık birini bul:umursamaz:
cnm bu konuda sana katılmıorum:umursamaz: layıklık okumakla olmazkii..o layıklık en çokta insanın karekteriyle ölçülmeli[/QUOTE
anlaşabilme zorluğu oluyo işte o yönden kötü.aynı dili konuşamıyosun o seni anlamıyo sen onu anlamıyosun tm bu insanına göre değişir ama zaten ben bu tür şeyleri sorun etmediğimi sölemiştim az önce ki yazımdayerimseniben ama bi eksiklik gerçekten oluyomuş gerçekten yaşayıp görenlerdenim bnde yani.birlikte olduğun erkek senden üstün olmalı diye sölerdide inanmazdım.şimdi şekilli olarak inandım.insanına göre değişiyo amaaa bnm karşımdaki bu sınıfa girmiyo. ki bnde şuan onun adına bişeyler yazıorm buraya konuyu onla ilgili açtım çünki.teşekkür ederim tekrardanvereliniortak
aferim kızım bana bunlarla gella.s.
bak 16 yaşında kıs kardeşim var kendine birini buldu çocuk şu an askerde ama ilkokul mezenu ve kuförlük yapıo
kız kardeşimin hedefleri yıpranmış durumda daha lise2 de üniversite sınavını bilerek kazanamayabilir çünkü çocuğu sevdiğini sanıyor...
çok karşıyım böle şeylere çoook...
benim eşimle hem eğitim düzeyimiz aynı hem meslektaşız
bu konuda çok rahatız herkes birbirinin dilinden anlıyor
cnm bu konuda sana katılmıorum:umursamaz: layıklık okumakla olmazkii..o layıklık en çokta insanın karekteriyle ölçülmeli[/QUOTE
anlaşabilme zorluğu oluyo işte o yönden kötü.aynı dili konuşamıyosun o seni anlamıyo sen onu anlamıyosun tm bu insanına göre değişir ama zaten ben bu tür şeyleri sorun etmediğimi sölemiştim az önce ki yazımdayerimseniben ama bi eksiklik gerçekten oluyomuş gerçekten yaşayıp görenlerdenim bnde yani.birlikte olduğun erkek senden üstün olmalı diye sölerdide inanmazdım.şimdi şekilli olarak inandım.insanına göre değişiyo amaaa bnm karşımdaki bu sınıfa girmiyo. ki bnde şuan onun adına bişeyler yazıorm buraya konuyu onla ilgili açtım çünki.teşekkür ederim tekrardanvereliniortak
sen anlaşamadığınızı ,uyuşmadığınızı sölüosun yani tatlımm. e ozman bu fikire sahipken dewam etmek nie :uhm::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?