vazgeçebilmek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi gumushayat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gumushayat

Ziyaretçi
Lütfen en yakın bi arkadaşınıza nasihatler verir gibi yakın olmanızı istiyorum sizdenn...Ben ondan ayrılmaktan korkmaya başladığımdan bu yana herşey daha kötüye gitmeye başladı sanki.daha ilgisiz oldu.özledim laflarını duyduğum insan hiç özlemez oldu.ben olsamda bir olmasam da bir gibi davranmaya başladı.kırmaktan korkmamaya başladı.ayrılalım desem hiç neden diye sormadan kabul ediceğine de eminim.aklıma şu soru geliyo seviyosa eğer elinde tutmak için çaba sarfetmez mi bi insan...ilgi bekleyen bi yapım var fazlasıylada ilgi gösteriyorum ama karşılığını inanın alamıyorum.diyorum ki kendi kendime belki onun ihtiyacı vardır diorm ilk adımı ben atıyorum ama bakıyorum ki ben yanında olmak istedikçe ilgi göstermek istedikçe o daha da uzaklaşıyo.mesela o aramassa ben de aramayım hesabı yapmıyorum ama ozmn da bnm aradığımla kalıo gün.yani sora beni akşama kdr hiç aramıyo.ben aramadığım zmn da bi kez arıyo 5 dk soğuk bi şekilde konuşup telefon kapanıyo.babam hasta ona üzülüyorum ztn bu aralar daha çok üstüme düşmesi gerekirken daha uzaklaştı benden.ben onu tanıdığımda işsiz di lise diploması bile yoktu elinde.bu 5 aylık bi süreçti hep onun yanında oldum.hiç bişeyimi eksik etmedim mutlu olması için elimden geleni yaptım kötü günlerinde hep yanındaydım.sora iş buldu liseyi açıktan bitirdi kendine güveni geldi galiba eski onu göremedim karşımda.ama ozmnlar korkuyodu beni kaybetmekten beni hiç bizmn bırakma lafını söleyen hep oydu.ben de insan canından ayrılabilirmi o ne biçim söz aşkm tabikide bırakmıcam gibi sözlerle karşılık verdim ona.şimdi ben ona beni hiç bizmn bırakma aşkm dediğimde kısmet belli olmaz gibi laflar sölüo kesin bi lafı yok.çok mu zor bişy bazı şeleri söleyebilmek anlamıyorum.insanlar neden bu kdr değişken.ben ona kötü bişy yapmadım ki hiç bizmn...beni sevmediğini düşünüyorum.napıcamı şaşırmış durumdayım arkadaşlar bana bi akıl fikir verin yardım edin lütfenn çok ihtiyacım var.

Bence çok fazla üzerine gidiyorsunuz...
Fazla ilgi de insanı bunalıtır..
Biraz uzak kalın geri çekilin bence..

bazen insan gercekten asık oldugunda böyle şeyler hissedebilir.belki hiç birşey farklı degildir sana normal daranıyordur ama sen cok sevdigin için böyle ilgisiz düşünüyo olabilirsin..cunku aynı seyi bende yapıyorum..bazen böyle düşünebiliyorum bende sonra mantıklı düşününce ona haksızlık yaptıgımın farkına varıyorum..sen ben ayrımı olmaz ki ilişkide sen aradın o aramadı olmaz ki..sen sana düşen herşeyi yap..ve sen cok ilgi gösteriyorsun diye aynı şeyi bekleme ondan..erkek bu ilk gunlerdeki gibi olmuyorlar zaten bir saatten sonra bayanlar ilişkiyi götürüyorlar..bu hep böyle o yüzden hiç moralini bozma sen..

Ben de senin gibiyim. Ve ilişkilerimde hep terk edilen oldum. İlgi görmediğim halde gösterdiğim için, aramadığı halde aradığım için, hatalarını görmezden geldiğim için, ona bir melek gibi davrandığım için. Ve tandığım tüm erkek arkadaşlarımın tek bir yorumu var. Erkeklerin üstüne o kadar düşülmez. Kaybedersin. Sen de öyle. Açıkçası kaybetmek üzeresin. Evet seni kaybetme korkusu yok, çünkü senden emin. Sen çok çirkin ama avucunun içindesin onun için. Neden arasın neden uğraşsın ki. Naıslsa sen arıyosun sen seviyorsun... Sen bu ilişkiyi ayakta tutuyorsun neden korksun neden kendini yorsun ki...

Dahada açık konuşayım. Ya kendini geri çeker üstüne bu kadar düşmezsin yada onu yakın zamanda kaybedersin. Bu gidiş o yolda hayatım maalesef. Bir erkeğin ilgiye ihtiyacı olursa zaten ilgi gösterir. Misal sen ben de öyleyim. İlgiye ihtiyacım olur hemen ona koşar ona ilgi gösterirdim. Yani diyeceğim o ki, yanlış yapıyosun. Erkeğin üzerine çok düşülmez. Erkekler söylüyor bunu...

Ve ayrıca bi laf var ya o kadar doğru ki...
Kimseye hakettiğinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin yada kendini mahvedersin diye. İkisi birden oluyor işte. Bence kendini kaptırmışsın, biraz geri çek...

arkadaslara aynen katiliyorum birine degerinden fazla deger verirsen kendi degerini kaybedersin bide sana sunu söyliyim erkeklerin anneye ihtiyaci yok ona annesi gibi davranmissin yazdigindan anladigim kadariyla aynen onun sana yaptigini versiyon degistirerek sen ona yap herzaman kendini cok degerli gör ve kimsenin seni yipratmasina izin verme üzüntünü ve zayifligini senden baska kimse bilmesin bu canindan cok sevdigin olsada.

işte vazgeçmek kendimi geri çekmek istiyorum ama başaramıyorum bunu yapamıyorum kendime engel olamıyorum çok kötü bişy gerçktn ben böyle olmadım hiç bigün ve bu şekilde olanlarada hayret ederdim.nasıl olucak bilmiyorum.fikir verin bana şöle yap böle yap diye.ne konuma geldğimi bn zaten biliyorum arkadaşlar.derdimizi sıkıntımızı paylaşıp rahatlama yeriyse burası.yardım etmeye çalışın ozmn.teşekkürler...

İyi de gelip senin arama diye elini ayağını tutacak halimiz yok. Çalışıyorsan işine ver kendini. Yok evdeysen yada yapacak bişey bulamadığın zamanlar kendine bakım yap, mutlaka kitap oku. Dışarı çık. Ya ben bunları yapmadığım için o kadar pişmanım al sana koca bi örnek. Nişan arifesinde aynı nedenlerden terk edilmiş biri. Var mı böyle zihniyet. Çok değer veriyosun diye terk ediliyosun. Madem yardım istiyorsun diyecek başka lafım yok benim. Düşün ki sen böyle oldukça onu daha çok kaybedeceksin. ve senin bu yaptığına bile bile lades denir. Aramayacaksın ya yapmayacaksın. İçinden de ki bana olan sevgisi azalmış galiba de, ben ona bu kadar değer veriren o kim bilir nerde beni takmıyo bile de. Beni elde ettiğini anlayınca kendini geri çekti de,,, içinden bunları söyle. Ve bunlar hareketine yansır zaten.

doru sölüosun cnm valla ne diyim güzel fikirler verin de hepsini toplayıp bi şeler yapmayı deniycm bnde.bnm yapıcklarım bitti çünki.düşünüyorum şöle yapim böle olim şu şekil yapim falan.çok kafa karıştırıcı şler.işte insan düşünüyo rahat kendin gibi davranıp mutlu bi ilişkin olması gerekirken ne diye şekilden şekile giresinki yada seni şekilden şekile sokan insanla ne işin olur ki? bunları biliyorum ama bilmek değil icraat olması gerekio işte.onuda bi becerebilsem bnm en multu günüm olcak heraldeeee.

çok güzel yazmışsınnnnnnnn.

Ayrılmaya korkuyorum demişsiniz ya,sevgilinizde bunun farkında ki o yüzden böyle rahat davranıyor.
Yapmayın,nasıl olsa elimin altında diye düşünmesin.
Üzülen siz oluyorsunuz sonra.
ılginizi bir kesin bakalım,sizin eksikliğinizi farkederse size döner zaten,eğer bu durum onu etkilemezse de yapacak birşey yok.
Karşılıklıdır herşey,tek taraflı yürütmeye çalışmayın.

hem üniversite mezunusun hemde lise diploması bile olmayan birinin peşinden sürünüyorsun...kaydirigubbakcemile
hayatım gözünü aç birasyasakkelime
davul bile dengi denginee :1closedeyes:
beni yanlış anlama sakın insan ayrımı yapmıyorum ama o senin seviyene yükselmek için uğraşacağına sen onun seviyesine düşüyorsun :sinifsinif:
sonuç ne pekii...
mutsuz bir ilişki..lmaz:
git kendine layık birini bul:umursamaz:

onu biraz kendi haline bırakk canımm.bırakta seni özlesinn.arayıp sormaa.üstüne düşen olma.üstüne düşülen ol.sewiosa zaten kendine çeki düzen werir:teselli:

aferim kızım bana bunlarla gella.s.
bak 16 yaşında kıs kardeşim var kendine birini buldu çocuk şu an askerde ama ilkokul mezenu ve kuförlük yapıo
kız kardeşimin hedefleri yıpranmış durumda daha lise2 de üniversite sınavını bilerek kazanamayabilir çünkü çocuğu sevdiğini sanıyor...
çok karşıyım böle şeylere çoook...
benim eşimle hem eğitim düzeyimiz aynı hem meslektaşız
bu konuda çok rahatız herkes birbirinin dilinden anlıyor

cnm bu konuda sana katılmıorum:umursamaz: layıklık okumakla olmazkii..o layıklık en çokta insanın karekteriyle ölçülmeli

aynen senin dediğin gibi arkadaşım işte......... bende inanmazdım pekte takmazdım ve de sorun yapmazdım böyle şeleri ama yaşayıp görmek gerekiyo bazı şeleri öğrenebilmek içinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…