• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vatandaşlar, AKP'ye EVET basılı hazır oy pusulalarıyla karşılaştı

ya kizlar bazi yayinlar cnn de bende acilmiyor netden sizde de öyle mi??? hata bildiriyor

Son düzenleme:
bu artı 1 neyin kafasını yaşıyor? diğer tüm kanallarda İstanbul için Akp diyorlar, artı 1 Chp diyor:) (şu an kanal d ye bakıyorum)

Dogu da su ana kadar acilan sandiklar süper:)

Batida da böyle giderse baya sok bir sonuc cikacak:))

Bu arada Vatanhainlerine hakaettigi hakaretlerdir onlar, gidin küfür neymis ögrenin gelin yahu:)))

Coluk cocuklami ugrasacagim böyle bir günde, gidin az ötede oynayin hadi canim hadi akilli cocuklar hadi bakim :))))))))

:52::52::52::52::52:

evet ya çoluk çocuk bunlar,çok haklısın uğraşmaya değmez

Izmirde kim onde bilin bakalim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bitlis'te oy kullanmak için sandığa giden yurttaşlar, AKP'ye "evet" mührünün basıldığı oy pusulası ile karşılaşırken, Bitlis'in Ahlat ilçesine bağlı Ovakışla beldesi ile Urfa'nın Bozova ilçesine bağlı Saf köyünde ise açık oy kullanıldığı bildirildi.

Urfa'nın Bozova ilçesi AKP ilçe Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu'nun köyü olan Saf köyünde, BDP'li müşahitlerin bir grup tarafından zorla okuldan uzaklaştırıldığı ve açık oy kullanıldığı belirtildi. Durumun bildirildiği jandarma ise, okula gelmeyeceklerini ve müdahale etmeyeceğini belirtti. BDP'lilerin okul önünde Arusoğlu ailesinin çemberindeki bekleyişi sürüyür.

BİTLİS'TE HAZIR OY PUSULALARI

Bitlis'te sabah saatlerinde oy kullanmaya giden yurttaşlar, AKP'ye "evet" mührü vurulmuş oy pusulaları ile karşılaştı. Alınan bilgilere göre Bitlis Lisesi seçmen bölgesinde ikamet eden Hanım Yardımcı adlı yurttaş, oy kullanmak için 1083 nolu sandığa gitti. Sandık kurulundan aldığı pusula ile oy kullanmak için perdenin arkasına geçen Yardımcı, kendisine verilen oy pusulasında AKP'ye "evet" mührünün basılı olduğunu gördü. Durumu sandık görevlilerine bildiren yurttaşın yaptığı itiraz üzerine tutanak tutuldu. Olayın duyulmasının ardından BDP Bitlis belediye eş başkan adayları Hüseyin Olan ve Nevin Daşdemir Dağkıran, avukatlarla birlikte okula giderek görevliler ile görüştü.

Öte yandan Dideban İlköğretim Okulu'nda da kimi sandıklarda yurttaşlara oy pusulalarının eksik verildiği iddia edildi.

OVAKIŞLA'DA AÇIK OY GERGİNLİĞİ

Bitlis'in Ahlat ilçesine bağlı Ovakışla beldesinde iise Ovakışla İlköğretim Okulu'nda sandık başlarında bulunan AKP'lilerin açık oy kullanmak istemesi üzerine gerginlik çıktı. BDP'li görevlilerin itirazı üzerine AKP'liler BDP'lilere saldırdı. Saldırıya avukatlar da maruz kaldı. Saldırı üzerine okula gelen askerler ise herhangi bir müdahalede bulunmazken, AKP'liler, açık oy kullanımını görüntülemek isteyen gazetecilere de saldırdı. Okulda gerginlik devam ediyor. (DİHA)

Herkes nerede konusuyor bana da haber verir misiniz burdan link falan bulamiyorum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yilmaz Ozdil Halktvden canli yayina baglanarak konustu simdi... Eskisehir'de CHP yuzde 50 ile onde giderken 11 mahallede elektrikler kesilmis, sandik baslari karismis. Sandiklarin calindigindan ve AKPlilerin sandik basinda olay cikarttigindan filan bahsetti. Eskisehir'e sahip cikin dedi. Turkiye'ye kim sahip ciksin? Bilemiyorum.
Ustelik ne bicim secim bu yav... Her ajans baska sonuc acikliyor... Heryerlerde elektrikler ve hatta internet bile kesiliyormus... AKPlilerin cok bahsettigi mukemmel icraatler olan yol, kopru yaparlarken bunlar 21. yuzyilda, bu teknolojide elektrik kesintisiz bir secim bile gerceklestiremiyorlar nedense.. Ne is anlamadim...:44:

Bakin kaydedin bu yazimi önümüzde ki günler de ne olacak!

Ankara yi azemi % 10 farkla AKP alacak, Istanbulu daha büyük bir farkla AKP alacak.

Izmiri CHP alacak..

YSK nin resmi sonucu su götürmez zira bu secimler her secimden daha kontrol altinda yapildi..

Yarin saibe, hile iddeasi ile kargasa cikarilacak ama bir iki gün yakip yikip susacaklar, yapabilecekleri birsey yok cünkü halk kararini veri..Rabbimden dilegim insallah can kaybi olmaz, zira birileri insanlara sokaga salip kargasa cikariyor ne olsa giden can kendilerinden degil..Sonra vah gidene oluyor..

Sonrasinda Kilicdaroglu CHP nin basindan indirilip yerine Sarigül getirilecek..

Bunun sonuclari nasil olur zamanla görecegiz ama ben büyük hata olacagi kanisindayim..

Ainesi istir kisinin, lafa bakilmaz. AKPnin bu gune kadar yaptiklari, yapabileceklerinin teminatidir. AKP'nin oyle gozu donmus ki, yolsuzluk iddialarini rafa kaldirmak icin turbedeki Turk askerlerini oldurup savas cikarmayi bile dusunebilecek hale gelmis, secimde neler yapmaz? Hukumetin mesruiyetini koruyabilmesi icin bu secimlerden yuzde kirkin ustunde oy almasi sart. Bunun icin ne yapmaz? Bu secimlerin saibesi oyle uc bes gunde temizlenemez ne yazik ki... Cunki en basta AKPnin kendisi saibeli hale gelmis. Coktan istifa edip koltugu teslim etmesi ve yarginin yollarinin islemesini saglamasi gereken bir partidir artik AKP. Bu kadar kamburla, bu kadar kara ile bu secimlerde olmamaliydi bile...

Aciklamalarin ucuk olsa da bence iyimser... O bagirir, bu yirtinir, susturulur giderler he mi? Basta oyle gozukebilir... Ne kadar hile, saibe olursa olsun, itirazlar HSYK elinden gecmek zorunda... Malum HSYK de Adalet Bakanligina baglandi... Yani Adalet Bakanliginin onaylamadigi hic bir dava acilamaz artik Turkiye'de... Adalet Bakani da bilin bakalim hangi partiden? Ya da baska bir deyisle, kimin emir kulu? "Alo Fatih"? bir sey mi dedin?

Dedim ya, yazdiklarin gene de iyimser... Cunki ben bu gidiisle 1 sene icinde Turkiye'de bir ic savas cikmasini bekliyorum. Aklin yolu bir, yarginin, adaletin islemedigi yerde insanlar kendi adaletini kendileri saglamaya kalkarlar.. Insallah, ve insallah yanilirim.

Ainesi istir kisinin, lafa bakilmaz. AKPnin bu gune kadar yaptiklari, yapabileceklerinin teminatidir. AKP'nin oyle gozu donmus ki, yolsuzluk iddialarini rafa kaldirmak icin turbedeki Turk askerlerini oldurup savas cikarmayi bile dusunebilecek hale gelmis, secimde neler yapmaz? Hukumetin mesruiyetini koruyabilmesi icin bu secimlerden yuzde kirkin ustunde oy almasi sart. Bunun icin ne yapmaz? Bu secimlerin saibesi oyle uc bes gunde temizlenemez ne yazik ki... Cunki en basta AKPnin kendisi saibeli hale gelmis. Coktan istifa edip koltugu teslim etmesi ve yarginin yollarinin islemesini saglamasi gereken bir partidir artik AKP. Bu kadar kamburla, bu kadar kara ile bu secimlerde olmamaliydi bile...

Aciklamalarin ucuk olsa da bence iyimser... O bagirir, bu yirtinir, susturulur giderler he mi? Basta oyle gozukebilir... Ne kadar hile, saibe olursa olsun, itirazlar HSYK elinden gecmek zorunda... Malum HSYK de Adalet Bakanligina baglandi... Yani Adalet Bakanliginin onaylamadigi hic bir dava acilamaz artik Turkiye'de... Adalet Bakani da bilin bakalim hangi partiden? Ya da baska bir deyisle, kimin emir kulu? "Alo Fatih"? bir sey mi dedin?

Dedim ya, yazdiklarin gene de iyimser... Cunki ben bu gidiisle 1 sene icinde Turkiye'de bir ic savas cikmasini bekliyorum. Aklin yolu bir, yarginin, adaletin islemedigi yerde insanlar kendi adaletini kendileri saglamaya kalkarlar.. Insallah, ve insallah yanilirim.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705306&page=108

buradan devam ediliyor saraylim :34:

Bende geçen dönem görevliydim, ben de hiç rastlamadım :) çamur at izi kalsın mantığı işte.:34:

Ben de size hiç rastlamadım ama varsınız değil mi? Yani ille karşımıza çıkmıyor diye yok sayamayız bazı şeyleri.Sizin karşılaşmadığınız şey benim karşılaştıklarımı yok sayamaz.

Son düzenleme:
Onlarca ilde elektrik kesintisi. Ardından artan akp oyları. Kaybolan oy muhurler. Çalınan oy pusulalari. Oy sayım akın eden bakanlar:) millet iradesi ha? Ha ha ha ha. Göze sokula sokula yapılan bu hırsızlık, Sahtekarlıktan sonra bu lafa ancak gulunur.

evet muhru basılı pusulalar dgıtılırken muhalefet partılılerın ellerı armutmu topluyormusssss ardına sıgınacak baska bahaneler bulun millet uyandı millet hainlere gereken cavabı sandıkta verdı hamd olsun !!!! haydı ıstedıgınız kadar şikayet edin artık 1 degıl 10 gun uzaklastırma alsam da gam yemem gali :D :52::52::52::52::52::52::52: bu millet egilmez turkıye yenılmez allahın ıznıyle keske herkes gorebılse bızım gorduklerımızı vtanı mılletı topragı bayragı satanlara karsı bu mıllet uyandı allahın ıznıyle !!!!!!

aylardır cırkeflık cazgırlık alıcaz bu secımı edalarıyla havalar cakalar .....
millet sandıga gomunce hepınızı bu sefer aglamalar yok oylar calındı yok evet muhurlu pusulalar hazırdı yok hırsızlık yok bılmem ne allah askına artık kulaga daha dolu gelen akıllı sıyaset yapın en azından ugrasın!!! amerıka mandasından sızın gıbılere ragmen cıktık allahın ıznıyle onumuzu sıze ragmen actık allahın ıznıyleeee eyyyy chp liler eyyyy fethullah gulenın piyonları eyyyy milliyetciyim diye gecinen oylarını satan mhp liler bu mıllet uyandı uyandııııııııııı. sizlerin kara propogandası sizlerin kirli oyunları sizlerin montajları fasa fısoooo ........
gülen kasetçilikle beraber gelecek secimlere hazırlanmaya baslayın artık :9::9::9::9::9::9:
haydı şikayet edin benide haydi uzaklastırma alıyım yenıden artık 1 gun degıl 10 gunde alsam gam yemem !!!! sandıga gomduk tarıhede gomucez ınsallah tummm vatan haınlerını !!!!!! bu mıllet egılmezzzzz sıze ragmen egılmezzzzzzz!!!!!!!

Elleri armut toplmiyordu gerekli tutanaklar tutulup belgeleniyordu yapılan usulsuzlukler. Ancak bunu değerlendirecek olan mercilerin tarafsizligi şüphe götürür olduğu için dikkate alinmayacagini da hepimiz biliyoruz.

Back