• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Vatan Şaşmaz Evlendi

Vira

Biг Öчкü ..
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
781
8
46
Kocaeli
Uzun süredir beraber olduğu Nurşen Kocayaş ile 14 Temmuz’da evlenen ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin Engin’i ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, nikâh fotoğraflarını ilk kez twitter’dan paylaştı.

allah mesut etsin... kızı tanımıyorum cok da sasırdım bi ilişksi oldugunu bile duymamıstım...

gelinligi begenmedim ama

Şahsi fikrim gelinliğin çok çok kötü olmadığı.Sanırım etek kısmı rüzgar dolayısıyla garip bir şekil almış.Eğer belinde ki kemer çok açık bir pembe olup el çiçeği de aynı tonlarda olsa çok da sevimli bir şey çıkarmış ortaya.Ama siyahlıklar,o el çiçeği falan olmamış bence de.

Teşekkürler yorumlarınız için arkadaşlar.​

Gelinliği görür görmez Vera Wang dedim. Zaten googleda Vera Wang one shoulder wedding dress araması yapınca buldum. Bence şu gelinlik:

white_vera_wang_SS11_04.jpg

Vera Wang gelinlikleri bizim Türk kızlarına ancak bu kadar hitap etmeyebilir. Sade kumaş, kabarık değil, işlemeli değil, çoğunlukla dantelli bile değil, hatta kuyruğu bile yok.

Aslında tam birer "sex and the city kadını" gelinlikleri gibi geliyor bana. aşırı modern, büyük şehirli, kariyer sahibi vs. vs.

Ben seviyorum bu gelinlikleri ama kendi üstümde düşünemem çünkü bahsettiğim profile uymuyorum. Türkiyede de pek bir kişinin uyduğunu sanmıyorum.

Gelinliği görür görmez Vera Wang dedim. Zaten googleda Vera Wang one shoulder wedding dress araması yapınca buldum. Bence şu gelinlik:

white_vera_wang_SS11_04.jpg

Vera Wang gelinlikleri bizim Türk kızlarına ancak bu kadar hitap etmeyebilir. Sade kumaş, kabarık değil, işlemeli değil, çoğunlukla dantelli bile değil, hatta kuyruğu bile yok.

Aslında tam birer "sex and the city kadını" gelinlikleri gibi geliyor bana. aşırı modern, büyük şehirli, kariyer sahibi vs. vs.

Ben seviyorum bu gelinlikleri ama kendi üstümde düşünemem çünkü bahsettiğim profile uymuyorum. Türkiyede de pek bir kişinin uyduğunu sanmıyorum.

Burada daha net görme imkanı bulduk.Teşekkürler.Ben rüzgardan falan sanmıştım. :1: Ama manken üzerinde etek kısmı daha düzgün duruyor tabii.Her gelinliği çok sevmem.Buna da bayıldım mı?Hayır.Ama bana çok da itici gelmedi.Özellikle üst kısmını sevdim.​

Uzun süredir beraber olduğu Nurşen Kocayaş ile 14 Temmuz’da evlenen ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin Engin’i ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, nikâh fotoğraflarını ilk kez twitter’dan paylaştı.

Çok doğal ya :69:
Gerçekten hoşuma gitti, tek askı ne kadar da zarif duruyor bir de altı kabarık olsa :69: :69: :69: :69:
Tarzım diyeceğim :78:

allah mutlu etsin gelinliği çok güzel sade gelinlikleri çok beğeniyorum

vera wang gelinliklerini severim...kendi zevkine göre giymiş ok de o elindeki çiçekle belindeki kuşak ne alaka....bari aynı renk olsalardı....biri saks mavisi biri siyah...

Allah mesut etsin tabi...

gelinliği güzelmiş...vatan şaşmaz 'ı severim çizgisini bozmayan nadir sanatçılardan

bu siyah kuşak olayı yeni moda oldu nedense...mutlu olsunlar .

Tam benim tarzım gelinlik eteği kabarık değil beğendim:49:Tek omuzda şık durmuış bunuda düşünebilirim:86:

Buketini bende hiç beğenmiyorum ama bir yerde okuduğum kadarıyla yolda bir çiçekçiden almışlar.Ellerine ne geldiyse gibi olmuş sanırım. =)​

Back