İyi yapmissin, güncel kişilerle irtibata geçmek iyi olur
Evet aslında ameliyat olmak istiyende olanda yazsa güncel bir şekilde daha sağlıklı olacakMerhaba bende doktor arayışındayim güncel konu olması çok iyi olmuş
Geçmiş olsun ağrın cok oldu mu Vader lipoyu hangi bölgeden oldun ?Ben pazartesi meme küçültme + vaser lipo yaptırdım Dr Ekrem Keskine Ameliyat oldum memnunum şimdilik sormak istediğiniz bişey varsa cvplaya bilirim :)
Geçmiş olsun ağrın cok oldu mu Vader lipoyu hangi bölgeden oldun canım memede ağrım çok az oldu 4.gün bugün ağrım yok ama vaser lipo ağrılı ödemden dolayı morlukta oluyor tabi nekadar olmaz deselerde yok öyle bişey
Göbek bölgesinden oldum ve yanlardan aldıGeçmiş olsun ağrın cok oldu mu Vader lipoyu hangi bölgeden oldun ?
Merhaba benim de basen bölgemde fazlalık var yaptırmak istiyorum. Çökme olur mu acaba birde Ankara'dayım doktor önerebilen var mıMerhaba ben yaptırdım liposuction, yüzüme enjekte ettirdim soruları alırım
nasıl oldunuzMart 10 da vaser liposaction oldum, ağrılarım geçti, ama görüntü olarak pek düzgün bi şekil yok henüz, bel ,sırt, kol altı ve bacak arası, göbek olarak yapıldı, dr 5 lt yağ aldığını söyledi, bakalım sonuçları nasıl olacak, ilk 1 ayda yüzde 50 siz, 6 ayda da kalan yüzde 50 si görünüyormuş sonuçlarda
Nasıl oldunuz kime oldunuzMart 10 da vaser liposaction oldum, ağrılarım geçti, ama görüntü olarak pek düzgün bi şekil yok henüz, bel ,sırt, kol altı ve bacak arası, göbek olarak yapıldı, dr 5 lt yağ aldığını söyledi, bakalım sonuçları nasıl olacak, ilk 1 ayda yüzde 50 siz, 6 ayda da kalan yüzde 50 si görünüyormuş sonuçlarda
Selamlar oncelikle cok iyi bir karar ve nasil verdiniz merak ediyorum ben sadece gobek ve bel bacak ici dusunuyorum ve cok kprkuyorum seker hastaaiyim yuksek seyreden kan sekerlerim var bu yuzden sadece lazer lipoliz olup karin germemi ertelemeyi dusunuyorum yaralarin kapnmam ihtimaline enfeksiyon riskine karsin birde bebegim var daha 1 yasinda bu yuzden kucaga alma sorunuyla sikintiya duaermiyim sadwce gobek bel cevresi ici lazer lipoliz fiyatini ogrenebilir miyim? Genelde 3 asagi 5 yukari ayni midir diye kiyas yaoacagim 30 nisanda randevumMart 10 da vaser liposaction oldum, ağrılarım geçti, ama görüntü olarak pek düzgün bi şekil yok henüz, bel ,sırt, kol altı ve bacak arası, göbek olarak yapıldı, dr 5 lt yağ aldığını söyledi, bakalım sonuçları nasıl olacak, ilk 1 ayda yüzde 50 siz, 6 ayda da kalan yüzde 50 si görünüyormuş sonuçlarda
Selam tecrübemi paylaşmak istiyorum yaklaşık 6 hafta önce vaser lipo oldum yan ve karnımdan 2.200 gr yağ alınmış ilk 3 . Gün karnım çok güzel görünüyordu ama sonra şişti dalgalanma kırışıklıklar yok yok yani ne yapıcam bilmiyorum yarın kontrolüm var doktor herşey yolunda ödem geçicek desede içime sinmiyor kesinlikle karnımın önceki halini arar oldum normal mi arkadaş lar kırışması dalga dalga ödem olması tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Kızlar tecrübelerimizi paylaşalım önerileriniz şikayetleriniz nedir?
Kızlar tecrübelerimizi paylaşalım önerileriniz şikayetleriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?