Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cocoa butter derinlemesine bakım kremini kullandım. çatlaklarım daha da arttı. kesinlikle çatlakları önlemiyor. ama pürüzsüz yapıyor ve yapış yapış değil. ama çikolata yiyormuşum gibi oluyor.
bunu iki hafta önce yazmıştım. ancak eşim 5 gün önce bana senin bacağına kullandığın krem ne ise çok işe yaramış çatlakların tamamen geçmiiş dedi. karnıma odaklandığım için bacağıma hiçç bakmamıştım. ben günde bir kez tüm vücuduma bu kremi kullanıyordum çabuk emiliyor diye. gün içinde diğer (lierac, queen hansen, bepanthene, fito, bebak, badem yağı, bebe yağı yani allah ne verdiyse) kremlerle de 3-4 kez göbeğimi ve kalçamı yaptım. oralar harita gibi. felaket ötesi oldular. ama dizimin arkasından topuğuma kadar inen eski çatlaklarım neredese yok oldular. sadece arasına neredeyse parmağımın girdiği bi çatlağım şimdi hafifçe görülüyor. ben şoktayım. madem bu kaadar iyi niye karnımda da işe yaramadı. onu da anlamış değilim. çok karıştırdım ondan mı acep :44:
bence lierac işe yaramıstır ben 1 kutu kullandım baya hafiflestirdi çatlaklarımı
Yüz kremi var mi bu markanin?
canım bn yüzüme kullanıyorum cocoa butter kremini