Çatlaklar vaseline krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
45
ben bir ay once kadar vaseline nin kakao kremini aldım catlaklara olan etkisi sanki hafif siliklesmeye basladı ve dokundugunuzda yumusacık oluyor kokusuda harika olusabilcek catlaklarıda onledigini dusunuyorum...

benim de vücut nemlendiricim bitti bundan almayı düşünüyordum hatta alacaktım bugün unutmuşum :)
çatlaklara da iyi gelirse süper yav :)

nereden aldıgınızı ve fıyatını ogrenebılırmıyım acaba normal nemlendırıcı olarak kullanmak ıstıyorumda bende buyuk super marketlerde falan bulabılırmıyım yoksa eczanelerdemı var?

ben 350ml olanı 8 lt ye aldım ufakları 3 tl falandı sanırım losyon olarakda var ama ben kremini aldım alısveris merkezlerinde falan bulabilirsiniz

kokusu kıvamı ve verdıgı yumusaklıgı cok guzel bu marka kremlerın... 2 yıldır kullanıyorum ben tavsıye ederım..

14 şubata kadar vaseline markası watsonslarda %20 indirimliymişş.katalogda gördüm bugün:KK68: ilgiilenenlere duyurulur:KK55:

ben losyonunu aldım bugün 400cclik 11.5 lira. bakalım bi etkisi olacak mı. ben nemlendirsin diye aldım ama çatlaklara da etki ederse ne ala.. kokusunu da pek beğendim bu arada :)

benim gibi çok kuru cildi olanlar cocoa butter derinlemesine bakım kremini denesinler... ben en pahalı markalardan bile bukadar memnun kalmamıştım..:KK55:

kakolu olan mükemmel kokuyo ben henüz alıp denemedim emin olamadığım için neutrogena kullanıyodum ama madem iyi denemekde fayda var bu arada bulamazsanız kipalarda var bayanlar:KK71:

kozmetik dükkanında alışverişe gittiğimde ozaman deneme amaçlı müşterilerine sürüyorlardı bende sürdüm. gerçekten çok güzeldi kokusuda harikaydı. kremlerim bitsin alıcam muhakkak

cocoa butter derinlemesine bakım kremini kullandım. çatlaklarım daha da arttı. kesinlikle çatlakları önlemiyor. ama pürüzsüz yapıyor ve yapış yapış değil. ama çikolata yiyormuşum gibi oluyor.

Hala denemeyenler için Facebook'ta ürün seti hediye eden bir uygulama yapıyorlar. Vaseline Türkiye | Facebook adresine girince bir soru çıkıyor. Onu cevaplayınca ürün seti kazanabiliyoruz. Ben yaptım umarım bana çıkar.

cocoa butter derinlemesine bakım kremini kullandım. çatlaklarım daha da arttı. kesinlikle çatlakları önlemiyor. ama pürüzsüz yapıyor ve yapış yapış değil. ama çikolata yiyormuşum gibi oluyor.

bunu iki hafta önce yazmıştım. ancak eşim 5 gün önce bana senin bacağına kullandığın krem ne ise çok işe yaramış çatlakların tamamen geçmiiş dedi. karnıma odaklandığım için bacağıma hiçç bakmamıştım. ben günde bir kez tüm vücuduma bu kremi kullanıyordum çabuk emiliyor diye. gün içinde diğer (lierac, queen hansen, bepanthene, fito, bebak, badem yağı, bebe yağı yani allah ne verdiyse) kremlerle de 3-4 kez göbeğimi ve kalçamı yaptım. oralar harita gibi. felaket ötesi oldular. ama dizimin arkasından topuğuma kadar inen eski çatlaklarım neredese yok oldular. sadece arasına neredeyse parmağımın girdiği bi çatlağım şimdi hafifçe görülüyor. :KK64: ben şoktayım. madem bu kaadar iyi niye karnımda da işe yaramadı. onu da anlamış değilim. çok karıştırdım ondan mı acep :44:

bunu iki hafta önce yazmıştım. ancak eşim 5 gün önce bana senin bacağına kullandığın krem ne ise çok işe yaramış çatlakların tamamen geçmiiş dedi. karnıma odaklandığım için bacağıma hiçç bakmamıştım. ben günde bir kez tüm vücuduma bu kremi kullanıyordum çabuk emiliyor diye. gün içinde diğer (lierac, queen hansen, bepanthene, fito, bebak, badem yağı, bebe yağı yani allah ne verdiyse) kremlerle de 3-4 kez göbeğimi ve kalçamı yaptım. oralar harita gibi. felaket ötesi oldular. ama dizimin arkasından topuğuma kadar inen eski çatlaklarım neredese yok oldular. sadece arasına neredeyse parmağımın girdiği bi çatlağım şimdi hafifçe görülüyor. :KK64: ben şoktayım. madem bu kaadar iyi niye karnımda da işe yaramadı. onu da anlamış değilim. çok karıştırdım ondan mı acep :44:

bence lierac işe yaramıstır ben 1 kutu kullandım baya hafiflestirdi çatlaklarımı

bence lierac işe yaramıstır ben 1 kutu kullandım baya hafiflestirdi çatlaklarımı

lierac ı bacaklarımın alt kısmına sürmemiştim. sadece vaseline yi kullandım o bölgede. lierac bende felaketleri yarattı. belki de ciltten cilde fark vardır bilemiyorum.

Ben de uygun fiyatlı bir nemlendirici arıyordum selülit-çatlaklara da iyi gelen. Bugün yarın dermaroller ile Acnelyse-Madecassol olayına girecektim, bunu da geçen gün reklamlarda gördüm. Umarım bende de işe yarar kızlar zaten kakao yağı çatlak-selülit karışımlarında da önerilen bir yağ öneri için teşekkürler:KK71:

X