Çatlaklar vaseline krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
onun sadece adı vaseline.. gerçek vazelin krem gibi değildir. johnson ın küçük kavanozlarını tavsiye ederim vazeline isteyenlere..

Ben de 20 gündür her gün bacaklarıma sürüyorum bu kremden şimdilik bir değiiklik yok.

vazelini surup ustunde 10 dakka her gun ovalayarak yedirisenin faydasini goreceksiniz

bunu iki hafta önce yazmıştım. ancak eşim 5 gün önce bana senin bacağına kullandığın krem ne ise çok işe yaramış çatlakların tamamen geçmiiş dedi. karnıma odaklandığım için bacağıma hiçç bakmamıştım. ben günde bir kez tüm vücuduma bu kremi kullanıyordum çabuk emiliyor diye. gün içinde diğer (lierac, queen hansen, bepanthene, fito, bebak, badem yağı, bebe yağı yani allah ne verdiyse) kremlerle de 3-4 kez göbeğimi ve kalçamı yaptım. oralar harita gibi. felaket ötesi oldular. ama dizimin arkasından topuğuma kadar inen eski çatlaklarım neredese yok oldular. sadece arasına neredeyse parmağımın girdiği bi çatlağım şimdi hafifçe görülüyor. :KK64: ben şoktayım. madem bu kaadar iyi niye karnımda da işe yaramadı. onu da anlamış değilim. çok karıştırdım ondan mı acep :44:

Çok güldüm ya !sen çok yaşa emi:) allah ne verdiyse kullanmışsın cidden:) ya bu forumu okuyup çare bulayım derken aynı zamanda çok gülmeye başladım. çatlaklardan kurtulmak için yapmadığımız maskaralık kalmamış; bira önereni mi ararsın,aseton sürün diyeni mi.... Valla Allah yardımcımız olsun sıyırmadan bi kurtulursak şu çatlaklardan iyi olacak!

X