Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

bak ara verince görüyormusun kardeşinin eltisini senin eltin yapıverdim canım kusura bakma.bende 2 martta kaybetmiştim.

inşallah anlayışlı bir idareyle çalışırsın.herşey gönlünce olsun.

Olsun canım öyle şeyler. Sen ne zaman düşünüyorsun yeniden? Sağlığın nasıl?

Olsun canım öyle şeyler. Sen ne zaman düşünüyorsun yeniden? Sağlığın nasıl?

bana 1 yıl bekleme süresi verildi.adetin 3.günü hormonlarıma bakılıp tekrar konuşacağız.ama ben adamı görünce başlıyorum ağlamaya.aslında güçlüyüm sanıyordum ama o günden beri ne zaman ne düşüneceğim belli olmuyor.bazen ben bile kendim tanıyamıyorum.genel olarak sağlığım iyi çok şükür.sadece psikoloik olarak kendimi çok iyi hissetmiyorum.eskiden zevk aldığım şeyler hiç tat vermiyor.zamanla hafifler ama bu aralar böyleyim.sen de iyisin değil mi?

Benim de öyle canım. İnşallah çok uzun bir ara vermez doktor. Kardeşimin sanırım bir dahaki ay başlayacakmış. Zaten 4 senede ancak oldu diye düşünüyormuş. Hayırlısı inşallah. Ona normal doğum yaptırmışlardı. Eskiler normal zamanında doğurup 40 çıkmadan bile hamile kalıyormuş. İnşallah bu süre yeterlidir. Hepimizi ister istemez tedirgin bir hamilelik bekliyor...

Allah sabır versın cok zordur gercekten kımseye gostermesın rabbım

Hayatındaki tüm değişimler senin lehine olur inşallah.

Bn 16 sında aadet oldum, onu yaaşıyorum bu ara. Şu an itibariyle de eşime sordum, napıcaz dedim; çok korkuyorum, bekliycezzz dedi. Bn de durum böyle.

Sen de fazla yıpranmadan atlat haziranı inşallah. Günaşırı da rastgele

kız taaa nerelerden ne misafirler olacak bu düğünde bööyleee:)

Beklenen günler... çok bekletmeden gelir inşallah.

Gün saymaa noolurrrr

Bn de çok takarım idareyi. Çok çalışırım ama, dertlendiğimde de nazımın çekileceğini bilmeliyim

İyi olur , gönlüne göre olur inşallah okulun canım bnm:)

Bn de iki ileri bir geri. Genel durumum iyi ama bazen çok özlüyorum kopuyorum herşeyden. adapte olamıyorum. ha zaten tam girişmiyorum hiç bişeye. sadece mecburi işlerim, en yakkın adamlarım var hayatımda.

sabretmek, isyan etmemek farklııııııııııı... özlem duyup, mahsunlaşmak, laylaylom olamamak ayrı...

Sana diyebileceğim hiç bişey yok dolayısıyla

Eşime yazdığım babalar günü mesajım:

Babalık zor, babalık meşakkatli. Ama seninki gibi bir babalık daha bir yürekten, daha bir kıvrandırıcı, daha bir babayiğitlik, daha bir babalık. İki dünyada da iyi olan herşeyi hakediyorsun. Bütün çocuklarının gününü göre, yenileerini güzel günlerde sevesin. SENİ SEVİYORUZ.

(aklımdan hiç çıkmadı bugün, eşimin iki yıldır yaşadıkları)

Bitsin yaa bu anneler babalar günleri... Çok iç yakıyor malesef.

İnşallah canım... Siz de fazla uzatmayın arayı...

Bn de çok takarım idareyi. Çok çalışırım ama, dertlendiğimde de nazımın çekileceğini bilmeliyim

İyi olur , gönlüne göre olur inşallah okulun canım bnm:)

Ben de çalışmayı seven bir insanım. Dünyaya bir daha gelme imkanım olsaydı yine öğretmen olurdum. Ama bu senem zor geçti. Allahtan sınıflarım iyiydi ve ders saatim azdı... Sen memnundun sanırım idarenden?

Şimdilik memnunum evet. malum , değişiyor bazen şartlar...

dışarı çıkıyoruz biz. görüşürüz hyrlı akşamlar...

Şimdilik memnunum evet. malum , değişiyor bazen şartlar...

dışarı çıkıyoruz biz. görüşürüz hyrlı akşamlar...

Biz de çıkacağız. Hep evdeydim bugün. Size de hayırlı akşamlar?

Bugün eski okulumla ilişiğimi kestim sulu gözlüyümdür biraz zor konuştum veda konuşmamı yaparken. Yeniokuluma da başladım. Hayırlı olur inşallah...

Eşime tekrar sordum, bu ay fikrimiz nedir diye. Malum, adet bitecek.

Bekleyeceğiz, şart, korkuyorum dedi.

Ama biz bırakalım allah ne zaman verirse, dedim.

Biz tedbirimizi alalım da, ondan sonra takdiri Allaha bırakalım, tedbir almadan, Allah bilir diyemeyiz dedi.

şu durumda bana mantıklı geldi evet.bn bu şekılde ddüşünmemiştim. biz tıbbın bize dediğini yapalım, Allah yine vermek isterse verir. Ters giden bişey olup da, pişman olmak da var... bana düşeeni yapmış olayım bn...

Naaapıym.. 1 ay daha hç deiğlse sıkayım dişimi tutayım .işimi :18:

Bugün eski okulumla ilişiğimi kestim sulu gözlüyümdür biraz zor konuştum veda konuşmamı yaparken. Yeniokuluma da başladım. Hayırlı olur inşallah...

Allah hayırlı etsin cehenebemm. İyilerle karşılaşır, işe yaradığın , işine yarayan yerde çalışırsın inşallah.

Gönlün ferah olsun. böyle olduğuna göre böyle hyrlıdır arkadaşımmm:)

gizem gizem gizem gizem gizem gizem gizemmmmmmmmmmmmmmmmmm

naberrrrrrrrrr kuşummmm

Hayırlı olan olur hakkınızda inşallah. Biz korunmayı bıraktık. Ovulasyon dönemim şu an geçti. Olmuş mudur bilmiyorum. Hayırlı olan olsun inşallah. Korkuyorum aslında. Çok az ara verdim bir adet yalnızca...

Amin canım. Yeniokulumun binası Edirne'den geldiğim okulun binasını anımsattı. Binaya kanım ısındı. Bakalım öğretmenler nasıl?

canım :)

Allaha çok şükür iyiyim.. sen nasılsın... kaç gündür giremiyodum var mı bi değişiklik????

Ara ara bir ceeee :79: demek lazım. İyiolmana sevindim. Tıbbi açıdan var mı bir değişiklik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…