bak ara verince görüyormusun kardeşinin eltisini senin eltin yapıverdim canım kusura bakma.bende 2 martta kaybetmiştim.
inşallah anlayışlı bir idareyle çalışırsın.herşey gönlünce olsun.
Olsun canım öyle şeyler. Sen ne zaman düşünüyorsun yeniden? Sağlığın nasıl?
bana 1 yıl bekleme süresi verildi.adetin 3.günü hormonlarıma bakılıp tekrar konuşacağız.ama ben adamı görünce başlıyorum ağlamaya.aslında güçlüyüm sanıyordum ama o günden beri ne zaman ne düşüneceğim belli olmuyor.bazen ben bile kendim tanıyamıyorum.genel olarak sağlığım iyi çok şükür.sadece psikoloik olarak kendimi çok iyi hissetmiyorum.eskiden zevk aldığım şeyler hiç tat vermiyor.zamanla hafifler ama bu aralar böyleyim.sen de iyisin değil mi?
Canım bu aralar yumurtlama günüm. Günaşırı meselesi bizde hep sorun olur. Bilmiyorum olmuş mudur korunmadık bu ay. Bu aralar geçen seneyi yaşıyorum. Geçen sene 18 haziranda kanamam, 20 haziranda da suyum gelmişti. 22 haziranda da doğum yapmıştım. Geçen sene bu zamanlar şöyle olmuştu böyle olmuştu diye sürekli düşünmekten kendimi alamıyorum.
Sen bıraktın di mi korunmayı? Yumurtlama günlerini takip edebildin mi?
Yarın okulumda ilşiğimi kesip yeni okula gideceğim inşallah... Hayatımın değişimi çok hızlı...
eminapolat canım ne kadar güzel anlatmışsın.yüreğine sağlık.sana ne desem bilmiyorum.topiğin gerilerini okudum.bak NKOB'a ben de eşlik edebilirim.canım benim bu yaşta daha evlenmeden bu ne duyarlılık böyle.maşallah.rabbim sana inşallah bütün istediğin şeyleri hayırlısıyla nasip eder.
chnb yeni işin hayırlı uğurlu olsun.inşallah güzel paylaşımlar yaşayacağın huzurlu bir ortam olur.işyeri değişikliğinin ne kadar zor olduğu bizzat tecrübe edilmiştir.
canım benim teselli için ne söylesem boş.hesaplama,gün sayma artık geleceğe bak desemde sayacağını biiyorum.her yıldönümünde bunları yaşayacağız.benimde bugün 110.gün oldu.gün saymktan kendimi alamıyorum.111 gün önce karnımdaydı.aynaya bakıyorum karnım şişti.hep aklımda.canım imtihanımız çok büyük ve zor ama emin ol mükafatı daha büyük.bu dünya zaten geçici.bak peygamber efendimizin kaç çocuğu vefat etmiş.bizim imtihanımız öyle nasip olan bir imtihan değil.rabbim hepimize layıkıyla imtihanımzı verebilmeyi nasip etsin.en kısa zamanda önce karnın sonra kucağın dolsun inşallah.
eltin ne yaptı.nasıl?ben neden bunlrı yaşadım acaba diye bir düşünce aklıma gelirse hemen eltin aklıma geliyor.vesveseleri kendimden uzaklaştırmada onuda düşünüyor ve ona da dua ediyorum.
İnşallah okulum ve idarem iyidir. Eski idarem durumlarımı biliyordu şimdi yeni idareye dert anlat yeniden. Beni en çok sıkan bu durum yoksa öğrenci her yerde öğrenci, öğretmen her yerde öğretmen.
Diğer dediklerinin de hepsine katılıyorum.
Bu arada kardeşimin eltisiydi canım. Sanırım 9 Martta kaybetti o da kızını. İnşallah Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder... İşte böyle...
bana 1 yıl bekleme süresi verildi.adetin 3.günü hormonlarıma bakılıp tekrar konuşacağız.ama ben adamı görünce başlıyorum ağlamaya.aslında güçlüyüm sanıyordum ama o günden beri ne zaman ne düşüneceğim belli olmuyor.bazen ben bile kendim tanıyamıyorum.genel olarak sağlığım iyi çok şükür.sadece psikoloik olarak kendimi çok iyi hissetmiyorum.eskiden zevk aldığım şeyler hiç tat vermiyor.zamanla hafifler ama bu aralar böyleyim.sen de iyisin değil mi?
Hayatındaki tüm değişimler senin lehine olur inşallah.
Bn 16 sında aadet oldum, onu yaaşıyorum bu ara. Şu an itibariyle de eşime sordum, napıcaz dedim; çok korkuyorum, bekliycezzz dedi. Bn de durum böyle.
Sen de fazla yıpranmadan atlat haziranı inşallah. Günaşırı da rastgele
Bn de çok takarım idareyi. Çok çalışırım ama, dertlendiğimde de nazımın çekileceğini bilmeliyim
İyi olur , gönlüne göre olur inşallah okulun canım bnm:)
İnşallah canım... Siz de fazla uzatmayın arayı...
Ben de çalışmayı seven bir insanım. Dünyaya bir daha gelme imkanım olsaydı yine öğretmen olurdum. Ama bu senem zor geçti. Allahtan sınıflarım iyiydi ve ders saatim azdı... Sen memnundun sanırım idarenden?
Şimdilik memnunum evet. malum , değişiyor bazen şartlar...
dışarı çıkıyoruz biz. görüşürüz hyrlı akşamlar...
Bugün eski okulumla ilişiğimi kestim sulu gözlüyümdür biraz zor konuştum veda konuşmamı yaparken. Yeniokuluma da başladım. Hayırlı olur inşallah...
gizem gizem gizem gizem gizem gizem gizemmmmmmmmmmmmmmmmmm
naberrrrrrrrrr kuşummmm
Eşime tekrar sordum, bu ay fikrimiz nedir diye. Malum, adet bitecek.
Bekleyeceğiz, şart, korkuyorum dedi.
Ama biz bırakalım allah ne zaman verirse, dedim.
Biz tedbirimizi alalım da, ondan sonra takdiri Allaha bırakalım, tedbir almadan, Allah bilir diyemeyiz dedi.
şu durumda bana mantıklı geldi evet.bn bu şekılde ddüşünmemiştim. biz tıbbın bize dediğini yapalım, Allah yine vermek isterse verir. Ters giden bişey olup da, pişman olmak da var... bana düşeeni yapmış olayım bn...
Naaapıym.. 1 ay daha hç deiğlse sıkayım dişimi tutayım .işimi:18:
Allah hayırlı etsin cehenebemm. İyilerle karşılaşır, işe yaradığın , işine yarayan yerde çalışırsın inşallah.
Gönlün ferah olsun. böyle olduğuna göre böyle hyrlıdır arkadaşımmm:)
canım :)
Allaha çok şükür iyiyim.. sen nasılsın... kaç gündür giremiyodum var mı bi değişiklik????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?