sadece size mi
aman neyse gelgit olduk zaten... bir gülüyoz bi ağlıyoz... deşarj oluyoruz işte fena mı.. içe atıp boğulalım mı yane...
ay yok giştmicem zaten fayda yok her gidişe 150 150 verince daha psikopat oldum. bakış açım daraldı..
demiştim ya dün, yeri gelir güler oynarız... yeri gelir bi kişi ağlasa, halaya dizlir gibi dizilir ağlaşırız
(sonra da aynen şu an olduğu gibi bunu tiiye alırız)
ay yok giştmicem zaten fayda yok her gidişe 150 150 verince daha psikopat oldum. bakış açım daraldı..
'' bakış açım daraldı'' çok iyi yaaa.
banka hesap no mu vereyım mı dünkü terapi için.. paralar bnde toplanıoyr da
mutsuzlugun uzerıne gdersek mutsuz olurz bıanda unutcazkı mutlu olalım yoksa cekılmez olmaya baslar bu acılar bı gulceksın bı aglyacak:)))kımılerı delılık ıspatı saysada bu durumu sallamyacaksınnn
farkettiniz mi, ceydanın gıkı çıkmıyor sıkıntısıyla ilgili..
sanırım mumları yeğeniyle üflemeye gitti cadı.
nkop emın ol suyazıları yazmadın once cok kotuydum ama suan cok ıyıım sukur cunku ben ıyı olmak ıstıyorum mutlu olmak ıstıyorm ben bebgımı asla unutmuycam ama bu sıkınıtdanda kurtulmak ıstıyroum ama suan ıyııyım cok sukur sızlerle konusmak cok ıyı
unutmamız ımkansız, ama bu verılen hayat, verılen vücut hepsi emanet.. bi yerde takılır kalırsak bu bize gün geldiğinde başedilemeyecek büyük sorunlar olarak döner. o zaman ne psikolog ne de topiğin kralı gelse düzeltemez.
onları unutmamıza ımkan varmı ceyyydaaaaaaa
mutsuzlugun uzerıne gdersek mutsuz olurz bıanda unutcazkı mutlu olalım yoksa cekılmez olmaya baslar bu acılar bı gulceksın bı aglyacak:)))kımılerı delılık ıspatı saysada bu durumu sallamyacaksınnn
arkadaşım gözün aydın çok sevindim...sorun olmamasına...hadi bakalım güzel haberler gelecektir inşallah...:)
günaydın kızlar, 3 turdur topinke geliyorum, yazayım diyorum iş çıkıyor, azcık beklesin dedim. geçmiş çok uzun okuyamadım. şansımdan bu hafta çok yoğun geçiyor.
canım sonucun temiz çıkmasına sevindim, banada doktor cinsiyete göre değişebilir demişti, benimkide kızdı, belki kız çocuklarında olabilir demişlerdi, sen şimdi yazınca dikkatimi çekti. inşallah bundan sonra tekrar bebek sahibi olursun. Bende bebeğimi 18 haftalık doğurdum, o dakkaya kadar öğrenemedim cinsiyeti öğrenince mahvoldum. nasıl ağladım kızımı kaybettim diye, şimdi kız çocukları benim için çok özel.
nkop emın ol suyazıları yazmadın once cok kotuydum ama suan cok ıyıım sukur cunku ben ıyı olmak ıstıyorum mutlu olmak ıstıyorm ben bebgımı asla unutmuycam ama bu sıkınıtdanda kurtulmak ıstıyroum ama suan ıyııyım cok sukur sızlerle konusmak cok ıyı
Sağ olun kızlar. Hayırlısı hepimiz için...
İyi olmana sevindim. Eşin gelince ev de alırsınız. Allahın izniyle yepyeni bir hayat kurarsınız. Yeni ev yeni bebekler... Amin...
gızem cok guzelsın wuuuu grubumuzun tum kızları guzel gercekten masallah bosuna melek annelrı degılız allah kaderlerımızıde guzel yazsın ıns.haydı gruba uyeolan yokmu:)))merak edıyom yuzlerınızı
Bu arada yarın okul arkadaşlarım gelecekler. Bir de az önce yan komşum çağırdı. Kız hamile 6 aylık. Kaynansıyla altlı üstlü oturuyor. Bir de oğlu var 4 yaşında. Geçen oğluna bağırmış kaynanası da oğlluna şikayet etmiş. Adam 6 aylık kadını fena dövmüş hem de oğullarının yanında. Kadının ağzından burnundan kan gelmiş. İnsan ne diyeceğini bilemiyor. Kaynana oğlu dizinin dibinde olsun istiyor. Ben oraya gidiyorum sonra görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?