Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

gızem cok guzelsın wuuuu grubumuzun tum kızları guzel gercekten masallah bosuna melek annelrı degılız allah kaderlerımızıde guzel yazsın ıns.haydı gruba uyeolan yokmu:)))merak edıyom yuzlerınızı

gızem ekledım gruba senı grubumuz cok ugurlu gelmıstı actıktan bı kac gun sonra esmeray hamıle kaldı darısı bızlere ıns.

face lehine kışkırtma vaarrrr..

valla kızlar öğrencilerimi sürekli bu konuda sıkıştırıyorum.. bakın bnm bile yok diyorum.

üstüne bi de bn üye olursam dediklerimle çelişirim tkili olamam.

sizle olmayı da isterdim

neyse szi bana album yapar adresime yollarsınız, bn de bakar bakar içimi açarım

ama burda kim kim ben bilmiyom:44:

herkesler neden sustu :44: anlamadım...

epeydir tuttuğum zaruri ihtiyaçlarımı giderdim.

akşama okulun şenliği var, şimdi de onun için hazırlanıyorum çıkıcamm:)

hepiniz iyi kalın inşaallah Allaha emanetsiniz:)

nkop sana altrenetıf bı face acarız ben ole yaptım zaten akrabalarım falan yok sadece burdakı arkadaslarım facedekı kızlar var

tesk.ler burcucum sende aynen ole cok guzelsın masallah tum melek annelerımız cok tatlı allah nazarlardan saklasın ıns.kızlar bugun ne yaptım annemle bı halamın torununun dıs hedıgıne gıttım :)aaa nasıl yaptım bılmıyorum korkularınızın ustune gıdcekmısınız demekkı kız habıre yanıma gelıp bebgını sevıyo ben kucagıma alıp sevıyım dıye allah allaa garıp bı pıskolojı buda benden nasıl cocugunu sevmemı bekleyebılrsın hos ozaman gıtmıycekyım:)neyse pazarda sagdıcımızın bebgıne gormeye gıtcem mecbur napalım onuda talattıktan sonra ytok cok sukur

geçmiş olsun canım...Allah hayırlı sağlıklı bir kız çocuğu nasip eder inşallah...bende boş gebelik yaşadım .dört buçuk yıl sonra ilk defa hamile kalmıştım.kürtaj olmayı beklerken evde kendi düştü.mayısın ikisinde.dünde ilk adetimi oldum. doktor hiç korunma demişti zor hamile kaldığım için ama bu ay olmadı.altı ay bekleyip tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.2010da iki defada aşılama yapılmıştı bu gebelik bize çok büyük bir süpriz olmuştu .çünkü hiç beklemiyorduk.acaba benimde bebek varmıydı diye düşündüm senin yazını okuyunca.iki doktor kese boş demişti.ALLAH ım inşallah hepimizede hayırlı ömürlü evlatlar versin.hastanelerde uğraştırmadan sorunsuz sıkıntısız bir şekilde.bol bebişlerimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…