gızem cok guzelsın wuuuu grubumuzun tum kızları guzel gercekten masallah bosuna melek annelrı degılız allah kaderlerımızıde guzel yazsın ıns.haydı gruba uyeolan yokmu:)))merak edıyom yuzlerınızı
gızem ekledım gruba senı grubumuz cok ugurlu gelmıstı actıktan bı kac gun sonra esmeray hamıle kaldı darısı bızlere ıns.
face lehine kışkırtma vaarrrr..
valla kızlar öğrencilerimi sürekli bu konuda sıkıştırıyorum.. bakın bnm bile yok diyorum.
üstüne bi de bn üye olursam dediklerimle çelişirim tkili olamam.
sizle olmayı da isterdim
neyse szi bana album yapar adresime yollarsınız, bn de bakar bakar içimi açarım
herkesler neden sustu :44: anlamadım...
herkesler neden sustu :44: anlamadım...
nkop sana altrenetıf bı face acarız ben ole yaptım zaten akrabalarım falan yok sadece burdakı arkadaslarım facedekı kızlar var
akşama ekleyeceğim ismim yeşim okulda yasak face
bnde ekledim ceyda_1984 kabul edersen sevinirim :)
burcucum biz senle aynı gün evlenmişiz
aa öylemiben seni göremedim kızz hngisi sensin :82:
Bugün önce Tıp'a gittim.Patoloji sonucunu aldım. Yazılanları anlamadım kalbim atmaya başladı. Benim ilk kez bebeğin gelişmediğini söyleyen asistan vardı ilgilenmişti benimle onu sordum serviste dediler. Gittim şükür temiz çıkmış. O dediki genetikte istemişizdir onu da sor. Genetiği de aldım, kendi doktoruma gittim. Sonuçlarım şükür iyi çıkmış. Ama hüzünlendim bebeğim kızmış. Tahlili görünce çok şaşırdım dedi doktor başta ben daha da heyecenlandım. Niye dedim. Cinsiyet yazmazlardı herhalde cinsiyete bağlı genetik sorun mu diye bakmışlar herhalde dedi. Ben erkek mi dedim kız deyince bu kezağlamaya başladım. Kızlar daha güçlü olurmuş dedim. O da genetik sorun kızlar
da daha az olur ded.Hüzünlendim ben bebek yok içinde kese var diye teselli ediyordum kendimi...
Bir de kötü haber kist oluşmuş. Bu ay ilaç vermedi bakalım gitmezse diğer adet döneminde o zaman bakarız dedi. Bu ay hamile kalma olasılığım düşükmüşkist nedeniyle. Ama korunmayacağız. Tekrar ilaçlara başlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?