Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

bak kendi ağzınla söylüyorsun. sadece biraz daha sabretmen lazım o kadar... eşim sizin için yurtdışında.. kimse istemez uzakta olmayı ama sabret biraz daha sabret.. çok mutlu olacaksın ben inanıyorum.

Sen herşeyin farkındasın zaten ceydoşşş

Bize söyleyecek bırakmamışsın ki...

Son düzenleme:
suan kendımı daha ıyı hıssedıyorum kızlar yazmak ıyı gelıyooo paylasmak yoksa ınsan ıcınden cıkamıyo gızemı yazmıstım korkaranlıga ıtılıyosunuz karanlıktan cıkıp aydınlıga kosmalı

ewet senin dediğin gibide olur cnmm her cuma öğle wakti okuruz

evet burda paylaşmak gerçekten çok iyi geliyo taki yalnız kalana kadar..
aslında sana en iyi gelecek olan ilaç yine kendinsin. başkaları konuşur akıl verir çoğu mantıklı gelir. ama en önemlisi senin kendinle barışık olman. oyalanmak için bişeylr bul.. fotoğraf çekerim dedin.. çık günü belli saatlernde fotoğraf çek. sıkıldıkça yaz çiz... iyi geliyo...

NKOB canım bak bugün iyilik meleği gibiyim.. kendimi çokk iyi hissediyorum ... aylardır ilk defa deliksiz bir uyku çekmişim tam 8 saat...

aslında oyalandıgım cok sey var :)orgu oruyorum takı yapıyorum facedekı grubumuza katılırsanız gorursunuz ılk kızı olana da benden hedıyelr var cesıtlı cunku hep kız seyelrı ıle ılgılendım kız cocuklarını cok sevıyorz esımle ıns tekrar yıne kız olur

bn de içimizde bittiğini düşünüyorum. başkalarının dedği kesinlikle bi kulaktan girip diğerinden çıkıyor.

kendımize kabul ettırmelıyiz doğru bulduğumuz fikirleri, yaklaşımları.

kendimizin bulduğu başetme yolları olmalı. onu benımsemeliyiz ortamlarımızda kullanmalıyız, hızlı toparlanmalıyız o sırada. bn ancak böyle iyi kalabiliyorum. insan ilişkilerine katılabiliyorum.

bugün benimde aklıma o geldi esmaray görünce söyliyim diyodum ebni de gruba alsın diye...

NKOB canım bak bugün iyilik meleği gibiyim.. kendimi çokk iyi hissediyorum ... aylardır ilk defa deliksiz bir uyku çekmişim tam 8 saat...
bn de onu yazacaktım hee.. farketmedim değil

dünden tecrübeli olunca insan , nasıl yaklaşacağını biliyor değil mi küçük hanım

bn de önceki gün kötüydüm demi

kılzar bana ozelden face lernızı yazın ben eklerım sızı serpılle ıkımız ekleyebılıyoruz zaten gızlı grup acık degıl

bn de onu yazacaktım hee.. farketmedim değil

dünden tecrübeli olunca insan , nasıl yaklaşacağını biliyor değil mi küçük hanım

bn de önceki gün kötüydüm demi

aynen öyle şekerim... kafayı yedik sanırım... iş yerindekiler dün nasılsın bugün nasılsın diyolor. sen hala psikologa gidiyo msuun falan diyolar...

delirmemişimdir herhalde... başta hormonlardan diyodum ama değilmiş...

evet bılıyorum nkopcum ama son depresıf ben oluyum bıda kımse boyle olmasın bugunle sonlansın depresyonlu gunlere elvedaaaa dıyelım mutlu gunlere merhaba

boşver kızım psikoloğu msikoloğu.(dünkü eğitiminin kaynağı belli)

bize bizden başkasından fayda yok.

dedik ya dün , teorik bilgi bu konuda yetersiiizzzz... litaratürler yetersiiiizz...

çnk bizlerin içi insanların hiç görmediği yaşamadığı hissetmediği bir varlığa yanıyor. böyle insanlarla ve ortamlarla bizim mücadelemiz.

o da bu hallere kolay gelmedi ablası..

dün neler çektik nelerrrrrrrrrrr.. kök söktürdü bize...

sadece size mi

aman neyse gelgit olduk zaten... bir gülüyoz bi ağlıyoz... deşarj oluyoruz işte fena mı.. içe atıp boğulalım mı yane...

ay yok giştmicem zaten fayda yok her gidişe 150 150 verince daha psikopat oldum. bakış açım daraldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…