Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

nkob yaşı benden büyük bir öğrt ark var çocuğu olmuyor...o gün wc ye gidiyordum bana ve karnıma baktı 12. Haftamdaydım ve kanamam durmuştu..çıktım az ilerledim içimden bir parça kaydığını hissettim...geri döndüm ki serçe parmağım kadar bir parça düştü...o gün göze inandım...

Allahım hayırlısıyla şu ayın bitmesini nasip etse rahatlycam biraz... kendi işimi kurmak istiyorum. artık hastanelerde olmak istemiyorum.. çok ağır geliyo... kendimi farklı alanlarda geliştirmek. elimi beynimi oyalamak istiyorum...

bak aynı zamanda da hamile kalamıcaz eşim istemiyo. herşeyin hayırlısı demekten başka çarem yok

doğumuma öyle bir arkadaşım girmişti ki;şu an kanser tedavisi gördüğü için bebek yapmaması gereken, bir bebeğini 27. haftada kaybedıp, diğer bebeği kızımla yaşıt olan.

bebeği giydirip, boyu posu ölçülürken başında durup, hemşırelere yardımcı olan kım bılıyormusunuz; eşimle beraber çalışıp, akrabamız olan, eşiyle geçinemeyen ve eşime sık sık,'' size çok ımrenıyorum her şeyiniz çok iyi gidiyor, çok da iyi anlaşıyorsunuz'' diyen birisi.

ilk yazımdan da hatırlarsınız, bebek sapasağlam doğdu:S onca dr kontrolunde onca damar tıkanıklığı ve kalbındekı onca delık gorulemedi.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bu karşı koyuşlar, fikirler, istememeler bizi ''olacak''a götürecek. yani kaderimize.

biz zannedıyoruz ki, şu an bnle beraber eşim de isterse bebek gelecek.

halbuki bebek Allahın dıledığı zamanda gelecek.

eşinin istememesi sadece kadere sebep olarak seçilmiş:) suçlama yaani

öpüyorum seniiiiiiii

ahh ahh ne diyeyim bunu daha sonra farkediyoruz...kötü gözler var maalesef...biride bana kamyon gibi oldun demişti...baka aklıma geldi yine...1 gün sonra bebeğimi kaybettim..yok yok bir daha karnım çıkana kadar çenemi tutacam...

iş planların çok güzel bak kendini daha mutlu hissedersin...ammmaa bebek işi belli olmaz belki 1 ay sonra hamileyim dersin....inşallahhh bunu cani gönülden isterimmm...allahın işine karışılmaz unutma :)) zamanını o bilir çünkü...

burada birileri '' kötüyüm'' diye yazınca, bnm elım ayağıma dolanıyor.

çözüm için çıldırıyorum.

Yarabbim ne yapılabilir, bu kız kötü olmasa yazmazdı diyorum.

isyan etmeden, hakka karşı gelmeden atlatmalı, hayatına güzel bakmalı dıyorum. ama naapılır hiiççç bilemıyorum.

gizem kız, bni de yanına alsana

'' ne iş olsa yaparım aabii''

Allaha karşı gelemem, isyan edemem. Yaşanması gerekiyormuş yaşandı... Rabbim benden uzaklaştınız bana dönün dedi. bunu hissediyorum.. aklımızı başımıza getirmek içindi. evet kabul ediyorum dünya telaşından dualarımızı hep eksik ettik, gezdik tozduk eğlendik, başımız sıkışınca yardım et dedik... ama kuzuma değil olan bana olsaydı.. cumartesi muayeneye gidicem ee tabii ki kızımın dosyasıyla... nasıl elime alıcam bi daha, doktora nasıl anlatıcam hiç fikrim yok...

gizem, terapi merkezi mi kursak acabaa kız

hani mor çatı gibi falan..melek anneleri için ama.

kafamızı kaşıyıp kendımızı düşünecek zaman bulamayız bak.

gün gelir beraber gülüp oynaırz, gün gelir beraber ağlaşırız halay çeker gibi bir konumla.

ama bi kişi de çıkıp da teselli boyutuna geçmez

aslında bu tip problemlerde çoğu psikolog yetersiz kalıyo... çünkü böyle vakalarla karşılaşmamış olabiliyorlar. bu tip vakaları konu alan seminerlere gitmiş, hasta görmüş psikologlarla görüşüp yapabiliriz...

bir kişi dertlense ağlasa vs , heralde diğerleri de hemen yanına diziliverirdi deil mi:)

sonra da bi bakmışsın herkes umutla, ne zaman gebelik düşüneceğini konuşuyor:)

=======================
canim, gecmis olsun. Hic kolay degil yasadiklariniz. Rabbim sana sabrini versin, kizinizada saglikli hayirli bir ömür versin. Rabbim büyük, herseyin vardir bir sebebi. Verende o alanda o, ona siginmaktan baska caremiz var mi ki. Beterin beterinden korusun Rabbim cümlemizi.

Allaha emanet olun. selam ve dua ile

:128: işimize doğru ilerliyormuyuz ne

türkiye çapı oluruz hee...:97:

gerçekten dediğin gibi, kendisi yaşamayan anlamıyor ve yardımcı olamıyor bu durumlarda.

yani psikologların aldığı teorik eğitim yetersizzzzzzzzzzzzzzzz.

Allah razı olsun haticecan.

Çok ihtiyacımız var duaya , 2 cümle dualarınızı esirgemeyin yeter...Allah hepimizin yardımcısı olsun.

(yalnız bn o ılk yazımdan kaçıyorum. alıntı yapılınca çookkkk etkılenıyorum dikkatim acaip dağılıyor)

hamile olduğumu öğrendiğim gün kendime günlük aldım. defter o kadar güzeldi ki. tam hamileler için.. gebelikle ilgili bilgiler var içinde. usg fotolarını yatıştırmak için yerler ayırmışlar. daha o gün başlasım kzımla konuşmaya... ilk günden beri kızım dedim ona yanıltmadı beni o benim kzıkmdı keşke karnımda kalabilsydi üzmseydi bzileri. 2 hafta hergün okudum yazdıklarımı. kzımla resmen dedikodu bile yapmışız :)okuduğum yer yatak odamızda büyük bir kolon var onun arkası... okurken yine bugün ki oldum bağıra bağıra yırttım günlüğümü. kendime gelip sakinleştiğimde eşim kapının önünde dizlerinin üzerine çökmüş bana bakıyo öyle donuk donuk sadece gözlerinde hızlıca yaş süzülüyo ama gıkı çıkmıyo... eşim o kadar çok çocuk severki... şimdi ise sadece uzaktan bakıo

coookkk coookk özür diliyorum canim.. Bilseydim inan ki alinti yapmazdim, acilarini tekrar hatirlatmak istemezdim.

Tekrar özür dilerim.

Annelerimiz için bir söz vardır hani bu konularda: '' bn yanarım yavruma, yavrum yanar yavrusuna''

o misal, eşin kızın için zaaaten üzülüyor, bi de karşısında sen kötüye gidersen hangi birine yansın bu adam?

defterini de keşke yırtmayaydın, ama bakmayaydın da...

aylar ve yıllar geçince daha sakin ama yıne aynı ozlemle, gözyaşları içinde okur, kızınla anılarınızı tazelerdiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…